Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Markíza a Mrazík

Co říkáte na slovenský dabing na Mrazíka?Můj názor je ten že je to úplná katastrofa ten režiser byl snad hluchej a zvukař s ním.Ale moc mě nekamenujte jen jsem napsal svůj názor jinak Slováky mám rád a nic proti nim nemám.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Markíza a Mrazík

Mne sa práve neľúbi český dabing. Naše SK
hlášky sú tam vtipnejšie.

jklajban
Registrace: 2/2006

ten dabing je stary ako ten mrazik, robili ho pani herci, pre kazdeho slovaka je to rodinne striebro

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006

Opět se ozvali slovenští nacionalisti

charli
Registrace: 10/2009

charli

Čo to má spoločné s nacionalismom. Je to len môj názor. A mimochodom ja samozrejme uznávam viac český dabing vo filmoch. Ale v rozprávkach viac preferujem slovenčinu. A predabovaná slovenská rozprávka mi šklbe uši. Toľko názor. Prajem všetko dobré v Novom roku.

jklajban

přesně tak!

mám slovenku a ta mi říká to samé a je to skutečnost,že ty hlášky jsou suprové...A co se týče kvality co se týče zvuku je věc druhá a neřeším to....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Presne ako napísal nick dbart:
ten dabing je stary ako ten mrazik, robili ho pani herci, pre kazdeho slovaka je to rodinne striebro

len dodám, s týmto dabingom je to ten pravý mrázik, ktorý mám napočúvaný od roku 1964 :)

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

Tu nejde o žiadni nacionalizmus ale Česká verzia nemá na Slovensku šancu raz to skúšala Jojka ale bez úspechu.A že sa to niektorým CZ nepáči tak taký istý názor máme v SK na vašu verziu :))) .

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Jak kde a jak kdy,slovenský dabing je pravdivější,náš je moc ulízaný a bez sprost.slov-autocenzura? :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

pussycat
Registrace: 8/2009

Tady nejde o žádný nacionalismus to napsal blb o nacionalismu já jen chtěl že česká verze se mi zdá taková líbivější na poslech třeba Filipovský jako baba jaga to je prostě živel to je tak procítěně nadabovaný jak třeba baba čaruje jak to namluvil Filipovský a jak je slovenský čáry máry a Filipovský to je úplně o něčem jiným to je jako by to hrál on v tom filmu a já si jej tam dokážu představit.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

koľko ľudí, toľko chutí

jklajban

dtnl

Film išiel do distribúcie v Československu v roku 1966.

Thrall
Registrace: 1/2015

Nie je dôležité či sa niektorým Čechom páči slovenský dabing, veď Vaše televízie to predsa vždy bude dávať v českom znení. Ono je všeobecne pre Čechov slovenský dabing neakceptovateľný, čo sa však Mrázika týka, ja by som to nemohol pozerať po česky. Ináč viete o tom že v slovenskej verzii je jedna veta zastúpená z českej verzii? Tuto o tom je a je tam aj krátke video: http://mediaboom.sk/nezaradene/milujete-mrazika-toto-ste-si-v-slovenskej-verzii-doteraz-nevsimli/

LuboTS
Registrace: 5/2006

Som slovák ako repa ,ale český dabing bol vždy super.A je aj doteraz.Slovenský mi naháňa zimomriavky až na pár výnimiek.Toť môj subjektívny názor.

robina2
Registrace: 8/2006

thrall

Máš pravdu ja som to myslel podľa roku natočenia, ale videl som ho samozrejme neskôr :)

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

@robina2

Zdielam s tebou tvoj názor R^ Nehovoriac o tom, že mi je blízka čeština rovnako ako slovečina, otec sa nikdy nenaučil poriadne slovensky, rozprával klasicky československy, manželka bola Češka a velkú časť príbuzenstva mám stále v Česku, dokonca aj dcéry ... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

no jo jednou sem slisel funese v ty nase svk hatlanine ... hruza
jo mnrazik je favorit svk , jako premier ligue v cz alebo arab.
P.F 2016

matino300
Registrace: 5/2012

"Najlepsi" za sociku dabing robila kosicka TV.

JanoHels
Registrace: 1/2006

jklajban
Naprostý súhlas R^
kanon69
Teraz musím z tebou nesúhlasiť Rv CZ dabing je o triedu i viac lepší skoro vo všetkých filmoch ked to porovnám z SK,ale na Mrazíka sa proste nechytá Rv Najmä hláška Marfuši voči Mrazíkovi "Čo ti šije ty (nevhodné slovo) starý" :))) :))) :)) :)) :laughing: :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Markíza a Mrazík

Nic proti slovenštině, ale český je lepší.

kanada
Registrace: 9/2006

@kanada and kostik123

@ kanada
nic proti tobě,ale nemáš páru "vo co go" ve slovenské verzi Mrazíka...

@kostik123
naprostý souhlas. Jak jsem peal minule-mám kočku ze slovenska a vím,co to pro slováky znamená a mě samotnému se to moooc líbí.Hlavně ta pasáž,co si popsal " a čo ti šije........." :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

dbart a dntl

absolútny a 100%-ný súhlas. Bez akejkoľvek urážky niekoho, komu sa to možno nepáči, ale fakty sú fakty.

emo53
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra