![]() |
|
Amiko mikro HD home sharingPřed 1/2 rokem se mi podařilo nasdílet doma po síti tři amika 2x hd a jedno sd(s 232).Mistra mám doma a otroka jsem pujčil kamarádovi 180 km daleko-zatím do něj nemohu nahlédnout.Asi před měsícem jsem zapojil to 3. co mám doma do dom.sítě a né a né ho nasdílet.Přehrál jsem hafo softů a nic.V čem může být zakopaný mohamed?Odborníkům děkuji |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Amiko mikro HD home sharingNo tu je zrejmé, že chyba je medzi gaučom a TV!![]() Ja osobne by som tieto stb nazdielal iba cez LAN, nepoužil by som RS232! A taktiež použil router! Ale najideálnejším riešením by bolo využiť ako server, linux stb a tieto amiká by boli iba klienti! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
mmirioby špatně si mezi ten gauč a DO koukalSD 560 po síti nenazdílíš i kdyby si měl obě ruce pozlacené a navíc to fungovalo před tím po síti i 232 půl roku,ale s tím třetím amikem ne!S tím linuxem to zkoušel před 2 roky,ale na moje zk. to bylo moc. |
korkoran
![]() |
|
@ korkoranNuž ja som "koukal dobře pod gauč", len som s tvojich slov pochopil, že teraz máš 3ks rovnakých stb, t.j. Amiko mikro HD!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@ korkoranA čo sa týka toho sd stb - pomaly by som na tvojom mieste uvažoval o jeho "odstavení na vedľajšiu koľaj"!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@ korkoranA na záver ti poviem zopár mojich skúseností:- 2ks Amiko 8260+ = komunikácia cez RS232 problémová, otestované všetky verzie FW, zdieľanie cez LAN bezproblémové! - Amiko 8160 a Amiko 550sd = zdieľanie cez RS232 taktiež problémové, taktiež vyskúšané snáď všetky verzie FW! - 2ks Amiko mini HD (prepojené cez LAN) + Edision Argus Picollo cez RS232 = pokiaľ viem, tak zdieľanie funguje! Takže posúď a vyber si, že čo je pre teba naj...! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyAni SD satelitný príjímač nemusíš odstavovať na vedlajšiu kolaj...![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
minirobyTo SD je jediné co mi kvalitně moduluje Hd do sd rozvodu v domě a koukal by si jak ho synova plazma podává.Mimo to mám modulátor na další kanály,ale to je hrůza,na to koukají jen opravdu když o něco jde.Sharing Mikro HD/SD560 běží na 100% S WTR1 naběhlo to zapůjčené taky -a s tím co mi zbyl ne a ne |
korkoran
![]() |
|
korkoranTo mám rozumieť tomu tak, že ty cez RF modulátor máš namodulovaný signál zo stb v domácom koax rozvode? Nič v zlom, ale to je k čomu dobré?Veď lepším riešením je linux server a klient stb - počet podľa potreby - (samozrejme závislý na počte výstupov z LNB). + Doplnené o rozvod DVB-T signálu. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
mimiribobyty furt píšeš o voze a já o koze,to si nemůžem rozumětno přeci,aby se mohli taky koukat ty v domě co NEMAJÍ SATELIT ,k čemu by jim byl ten linux a klientelisma?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
korkoranNuž, ale o tom, že "NEMAJÍ SATELIT" tu nepadlo ani slovko a taktiež tu nepadlo žiadne slovko o veľkosti domu, o jeho bývajúcich - resp. napíšeš vôbec žiadne podrobnosti o týchto skutočnostiach a ja nemám krištálovú guľu a taktiež nie som veštica Edma z TV!![]() P.S. Ten satelitný rozvod signálu sa dá určite nejako zrealizovať! A taktiež treba si uvedomiť, že sd v mpeg 2 bude onedlho off, čiže na tej tvojej zostave tak či tak budeš musieť v blízkej budúcnosti robiť zmeny! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
mirioboyTo víš,že jsem na to připravený a o neochotě k satelitnímu příjmu ve zbytku domu jsem psal tady 2x.Budou koukat na tabletech s androidem,když nechtějí sat.A možná jim i nějakou android krabičku koupim v číně,s kterou mám dobré zkušenosti.V podstatě šlo o princip,proč to s jedním a tím samým ami mikro nechodí.Už dříve jsem přišel na to,že ,byť naprosto stejný rádio,tak střeva byly jiná. |
korkoran
![]() |
|
korkoranNo aj to môže byť dôvod nefunkčnosti - iné črevá! Ale mňa napadlo ešte niečo:t.j. Na trhu sa napr.objavili verzie stb Amiko mini HD a Amiko mini HD SE - pri ktorých sú nich iné procesory - taktiež ani FW nesedí pri zámene u týchto stb! Nemôže to byť aj u teba obdobný prípad? ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
![]() |