Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

2 platformy na 1 TV

Předem podotýkám, že můj dotaz může být pro některé nejapný:
Dnes existují mobily na 2 simkarty. Existuje CAM nebo redukce na 2 dekódovací karty, který se zasune do CI slotu v TV se SAT tunerem? Vím, že STB se čtečkou + CI slotem existují (např. 8250+).

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 2 platformy na 1 TV

Určitě existuje, viděl jsem jich pár při brouzdání na netu. Typ Vám ale přesně nepovím, to bude vědět někdo další. Platilo tam ale to, že jednu kartu strkáte do tohoto CAM klasicky - velkoformátovou a druhou v podobě micro karty - vylomené ven jako u SIM. Jeden CAM modul na dvě karty klasické velikosti jsem neviděl.

pflidr
Registrace: 12/2015

např.
DELTACAM TWIN CI

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zatím neexistuje modul z dvěma kodovacímí systemy.Třeba Irdeto-Conax.

miku
Registrace: 10/2007

CAM na 2 karty

Díky za rady. Hledal jsem až našel dva typy: DELTACAM TWIN CI a druhý CAM CRYPTOWORKS TWIN. Z jejich popisů nejsem nijak moudrý.
Ve kterém modulu mi půjdou bezproblémově v TV Samsung LE37D570 karty Freesat a Skylink , obě irdeto - ne M7 . Díky za odpovědi.

ja987

Troufnu si tvrdit,že v žádném modulu tuto kombinaci karet nelze spolehlivě provozovat.Zejména když si uvědomím,kolik CAIDů by chudák modul musel detekovat a pak vždy!!! vybrat ten správný.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

a které operátory konkrétně?

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Qquiderr

Konkrétně Freesat a Skylink.

ja987

twin slot

http://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/productdetail/oc/1771296/product/clone-twin-slot-interface.xhtml
mozno toto by malo fungovat.ale nemam odskusane.

8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C

Marko337
Registrace: 1/2015

2 platformy na 1 TV

Modul Diablo

sasuke
Registrace: 6/2015

programovatelne moduly

http://www.tvsatnitra.sk/obchod/cid/99/category/cam-moduly-programovatelne.xhtml

8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C

Marko337
Registrace: 1/2015

A krom toho taky ta TV,ačkoli jako zobrazovač určitě funguje,si s moduly(a určitě ne s CI+) moc "rozumět" nebude.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej

Deltacam funguje ve velké většině TV, zde je poslední seznam https://docs.google.com/document/d/1Gm9pKVQHTuj6W_A3I5fl3MbgbvCnYg7OygVVG7tHT7A/pub#kix.624j5kq7kpai

Moduly podporují i karty Irdeto !Turek se stará. Vše ostatní je pravděpodobně bezpředmětné a nefunkční, snad ješte možná VU+Cam od Satco

matchboxx
Registrace: 9/2012

tahlovej

Proc by si TV nerozumnela s CI+ modulem? Co to je zase za blabol? Kazda TV vyrobena cca. v poslednich 5ti letech, ktera ma nejaky CI slot ma vyhradne CI+. Vzdyt CI+ standart vymysleli vyrobci TV (jmenovite Panasonic, Philips, Samsung a Sony), nikoliv vyrobci externich tuneru, jak by se nekteri zdejsi "odbornici" mohli domnivat.

Mikek
Registrace: 7/2011

nedávno jsem viděl Masckoma modul na velkou a mini kart

korkoran
Registrace: 10/2006

Taky Diablo má takovej modul a ten by mohl být funkční ,už podle jména :ogre: :ogre: :fuming: :fuming:

korkoran
Registrace: 10/2006

Mascom je haluz, ten fachal na SD programy, ale stěma hD na nových TP u Skylinku má problémy. A taky u programů, kde je moc CAID se mu to nelíbá. Radši k tý televizi koupit satelitní přijímač s UNI, CI slotem a CAM a provozovat to v něm.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Mascom twin

Mám ho dlouho, a funguje naprosto bez problémů na karty Skylink a ORF Digital. V tv LG 49LF632V

teruna10
Registrace: 7/2007

PoldaS

Proč si mám kupovat STB, když mám poměrně slušnou TV se SAT tunerem, která byla o cca 3tisíce dražší, než stejná bez sat tuneru? Ptal jsem se jestli existuje modul na 2 karty a teď už vím že ano. Nyní jde o to který.

ja987

@Mikek

Tato TV byla vyráběna cca v roce 2011 !!! a věřím tomu,že ten šikmookej inženýr,kterej do ní psal firmware,ani netušil,že existuje někde v Evropě nějaká Česká republika a že tu vysílá nějaký SKYLINK(tehdy Trade and Technology).A o specifikaci CI+ určitě měl určitě "jisté" příkazy z velení,protože v té době zcela jistě nevyráběl podle ní svoje výrobky v základní,tedy nejlevnější řadě!!! žádný výrobce,natož tenhle výrobce "všeho".

táhlovej

tahlovej

Tak to veris velice blbe. U vsech Samsungu rady D vybavenych CI slotem tento odpovida specifikaci CI+ 1.3. To je overeny fakt. Napred si zjistuj fakta nez zacnes blabolit nesmysly.

Mikek

@ja987

To si ani nechci představovat,jak budeš editovat v této TV programy Freesatu - krom toho modul podle Tvých požadavků stejně neexistuje!S touhle kombinací karet budou fungovat stoprocentně jen některé sat.receivery.

táhlovej

@Mikek

Respektuji Tvůj názor,leč na jednom faktu se určitě shodneme - pro tuto kombinaci karet je vhodný pouze modul s certifikací SKYLINK a takový pro dvě karty nejspíš neexistuje.

táhlovej

pro vysvětlenou

v televizi je aktualizovaný SW. Takže původní inženýrovo myšlení je nahrazeno jiným myšlením inženýra. Editovat lze ledasco, i TP i pořadí kanálů a název stanice editovat nepotřebuji. Mou nosnou platformou je Freesat, Skylink využívám pouze pro programy chybějící na FREE (Telka, Smíchov, Nova HD, Prima HD ...).

CAM Smartcam je Skylink ready, ale se Skylink kartou se občas seká, druhý CAM Smit je taky Skylinkready a ten jede na Skylink v pohodě, ale zase zlobí s Freesat kartou. Teorie je krásná věc, ale praxe je jiná. Takže prakticky asi můj problém tu nezná nikdo.

ja987

"no vždyť tu o tom už dobrou půlhodinu hovoříme,Mlho!"
" Teorie je krásná věc, ale praxe je jiná. Takže prakticky asi můj problém tu nezná nikdo." - to proto,že Tvůj problém sice má řešení,ale pouze pokud budeš provozovat sat.receiver(a to si ještě budeš muset pečlivě vybírat!).

táhlovej

ja987

Urcite bych vyzkousel neco ze zde linkovanych dual modulu. Takhle z hlavy ti ale pochopitelne nikdo nezaruci funkcnost. Radeji bych to kupoval pres net, kde je moznost to do 14dnu vratit. Vyzkousis a kdyz to nebude fungovat, tak to holt posles zpet.

Mikek
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra