![]() |
|
Sjezd KutzbihelJede se zítra sjezd na Streifu a v neděli slalom speciál ? Bude na ČT4, ZDF/ARD, RAI a ORF ? Dík za info..![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelAno, jede a bude na uvedenych tv. Neni zac |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelKitzbühelzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelJO.Tak znalej a neumí si nic vyhledat.Já zapoměl. Vždyť je pátek .Klon heryho. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelTo se divím, kolego, že takový fundovaný odborník, jako ty, si to nedokáže vyhledat sám. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
FOR : NIC JANOSIK a bretah !!Siři oba jste,když tak jste začali, ""klony Sraxona"" !!! Ono to bylo i jako INFO - ocasníci a najít to umím .![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelCES: zkazil si nam tady Vánoce a vypadá to, že nam zkaziš i konec ledna. Ty jsi třeba tady jako kašpárek a ne abys bručel na blacklistu. Takže prosím zvolni, ať nam neni zase smutno.![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJsi chlapeček z J.Č. kraje - borec co si myslí, že si vše může dovolit a nic se mu nestane. Hochu - to co jsi zde na webu začal pěstovat a zasel, se Ti bude tvdě vracet a si to sklidíš . A všimní si, to napadání a ponižování, co zde na webu předvádíš Ty a jiní přib-bl-ci co Tě kopírujou, to já nedělám !! Mám velký srdce jak VIP rally borci u WRC . Já jsem z V.Č. kraje dost obušený životem a slovo problém neznám - já to řeším !!! Jen tak mě nedostaneš - je Ti jasno. A nejsem sám zde na webu Parabola komu nesedíš !! !! PS: Stojí Ti to za TO ?? !! ??![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelKolego, přestaň tady cintat. |
bretah
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelCES: Přiznám se, že ti vůbec nerozumím. Píšeš, že nenapadáš, neponižuješ. To si nepamatuješ co jsi napsal před půl hodinou? |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
FOR NIC - bretahTak na to jsme čekali a nesklamas klasicky - máš mimo -IQ jasn.![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelŽeby smutek po návratu z hostince ???![]() Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelKolego, není ti vůbec rozumět. |
bretah
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelNo další, přisluhovač a lez do pr. !!![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelKoukám, že pán je veliký inteligent. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Sjezd Kutzbiheljo to se bavite o Kicbihlu jo ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sjezd Kutzbihelže už je za náma kombinace si asi nikdo nevšiml... na co dobré je toto téma...![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
pf09Aby tu CES onanoval.![]() VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Sjezd KutzbihelKoukám, že jediný odpověděl na otázku je zzz, ostatní včetně Saxona jste tady jako křoví úplně na houby,já jsem už nepišu,ale když vidím nic neumíte, a jste pořád tak chytrý,že se stále musím smát, jeden jako druhý. Až Vám půjde vše na co zmačknete tak se mi přihlaste. jinak na Vás kašle přítel hery a opět končím a už zde psát mentálně zakrnělým nebudu. čau![]() ![]() ![]() Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
gliderman.Kolego, jsi mě poprvé oslovil a věř, že to je upřímné. Dnes dopledne jsem v autě poslouchal na rádiu Beat talk s kytarysou VIP z USA, no meno nevím jsem to nestihl od začátku. A přeně mi mluvil ze srdce chlap zv druhý stany oceanu. Si psal e-mail, chat s jinýma lidma po světě a že byl tvdě zklamán. Cituji " neberu nikomu jiný názor" ,ale ten přístup hnusný na dané téma a ty urážky , ponižévání a sprostárny mi tak vadili, že jsem stí skonči v PC a hraju jen muziku a tam to dám na jevo a nikdo na mě memá !! Tak co je zde v CZ a i zde na Webu. Konec. CES To všem slušným lidem![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
heryNezlob se, ale když je někdo takový inteligent jako CES a my všichni ostatní jsme křoví úplně na houby, proč se tu takový inteligent ptá na něco, co nesouvisí se zdejším fórem a každý křoví, co mu jde jen pár programů z DVB-T si to zjistí? Nepřijde ti, že to vlákno je jen o tom, aby se tu někdo vycákal na úkor ostatních a šel si uspokojen lehnout v opojení? Cenzor jej přehlídne jako vždy.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
herynevím proč by měl někdo další odpovídat stejně jako user zzz, když si to každý norlální, střízlivý user vyhledá na netu - a jinak oprav si podpis - neznám paraboly zn. Gilbertiny. Nic proti - třeba je to čínský klon s "L" :-))) Dobrou. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
TkanTebe znám a jsi upřimný, ale na druhé straně se do těchto věcí, které nejsou po naší odbornější stránce, se nevyjadřuji, nemám o takovéto hlouposti ani zájem, hlavně musí chodit vše, co si přeji včetně Angl.ligy a ostatní je mi šuma fuk,a je mi jedno jestli na 56E nebo na 30W a v tomto rozsahu to musím ovládat,jestli né jsem na houby chlap. čau vždyť mě znáš!!! ahoj už mě nenuť zde psát, píší jen kvůli Tobě!!![]() Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
tkanKolego, tady nejde o křoví, ale že si zde někteří borci bez nějakého technického přínosu, nebo rady k danému problému,dovolují : urážky, ponižování, sprosty,+ přisluhovači Saxona - jako je NIC: oneeeee, Janosik, bretah a jim podobní, tak co ?? A když se přiměřeně stylem na hrubí pytel, hrubá záplata, tak provokater nedostane ovoce, ale ten co se objektivně brání od admina banánem - proč. !! ?? |
CES
![]() |
|
heryAno známe se, ale nechápu proč tu o uživatelích píšeš, že jsou "křoví úplně na houby". Chceš si snad honit ego? Ikdyž je tu otazník tak odpovídat nemusíš, když jsi takovej king co pohrdá ostatními.![]() VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
@CESDopiš si mne k Saxonovým přisluhovačům a příště si, když to tu tak perfektně znáš a jsi schopen tu soudružsky kádrovat, tu informaci zjistit sám.![]() VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |