Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sjezd Kutzbihel

Jede se zítra sjezd na Streifu a v neděli slalom speciál ? Bude na ČT4, ZDF/ARD, RAI a ORF ? Dík za info.. R^

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sjezd Kutzbihel

Ano, jede a bude na uvedenych tv. Neni zac

zzz
Registrace: 1/2006

Kitzbühel

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

JO.Tak znalej a neumí si nic vyhledat.Já zapoměl. Vždyť je pátek .Klon heryho.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

To se divím, kolego, že takový fundovaný odborník, jako ty, si to nedokáže vyhledat sám.

bretah
Registrace: 9/2012

FOR : NIC JANOSIK a bretah !!

Siři oba jste,když tak jste začali, ""klony Sraxona"" !!! Ono to bylo i jako INFO - ocasníci a najít to umím . :))) Rv :)))

CES

CES: zkazil si nam tady Vánoce a vypadá to, že nam zkaziš i konec ledna. Ty jsi třeba tady jako kašpárek a ne abys bručel na blacklistu. Takže prosím zvolni, ať nam neni zase smutno. :8)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Jsi chlapeček z J.Č. kraje - borec co si myslí, že si vše může dovolit a nic se mu nestane. Hochu - to co jsi zde na webu začal pěstovat a zasel, se Ti bude tvdě vracet a si to sklidíš . A všimní si, to napadání a ponižování, co zde na webu předvádíš Ty a jiní přib-bl-ci co Tě kopírujou, to já nedělám !! Mám velký srdce jak VIP rally borci u WRC . Já jsem z V.Č. kraje dost obušený životem a slovo problém neznám - já to řeším !!! Jen tak mě nedostaneš - je Ti jasno. A nejsem sám zde na webu Parabola komu nesedíš !! !! PS: Stojí Ti to za TO ?? !! ?? R^ :) R^

CES

Kolego, přestaň tady cintat.

bretah

CES: Přiznám se, že ti vůbec nerozumím. Píšeš, že nenapadáš, neponižuješ. To si nepamatuješ co jsi napsal před půl hodinou?

gliderman
Registrace: 6/2008

FOR NIC - bretah

Tak na to jsme čekali a nesklamas klasicky - máš mimo -IQ jasn. :))) Rv :)))

CES

Žeby smutek po návratu z hostince ??? :)))

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

Kolego, není ti vůbec rozumět.

bretah

No další, přisluhovač a lez do pr. !! :))) Rv :)))

CES

Koukám, že pán je veliký inteligent.

gliderman
Registrace: 6/2008

jo to se bavite o Kicbihlu jo ? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

že už je za náma kombinace si asi nikdo nevšiml... na co dobré je toto téma... :8)

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Aby tu CES onanoval. ;)

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Koukám, že jediný odpověděl na otázku je zzz, ostatní včetně Saxona jste tady jako křoví úplně na houby,já jsem už nepišu,ale když vidím nic neumíte, a jste pořád tak chytrý,že se stále musím smát, jeden jako druhý. Až Vám půjde vše na co zmačknete tak se mi přihlaste. jinak na Vás kašle přítel hery a opět končím a už zde psát mentálně zakrnělým nebudu. čau :8) :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

gliderman.

Kolego, jsi mě poprvé oslovil a věř, že to je upřímné. Dnes dopledne jsem v autě poslouchal na rádiu Beat talk s kytarysou VIP z USA, no meno nevím jsem to nestihl od začátku. A přeně mi mluvil ze srdce chlap zv druhý stany oceanu. Si psal e-mail, chat s jinýma lidma po světě a že byl tvdě zklamán. Cituji " neberu nikomu jiný názor" ,ale ten přístup hnusný na dané téma a ty urážky , ponižévání a sprostárny mi tak vadili, že jsem stí skonči v PC a hraju jen muziku a tam to dám na jevo a nikdo na mě memá !! Tak co je zde v CZ a i zde na Webu. Konec. CES To všem slušným lidem R^ :) :)

CES

hery

Nezlob se, ale když je někdo takový inteligent jako CES a my všichni ostatní jsme křoví úplně na houby, proč se tu takový inteligent ptá na něco, co nesouvisí se zdejším fórem a každý křoví, co mu jde jen pár programů z DVB-T si to zjistí? Nepřijde ti, že to vlákno je jen o tom, aby se tu někdo vycákal na úkor ostatních a šel si uspokojen lehnout v opojení? Cenzor jej přehlídne jako vždy.

tkan

hery

nevím proč by měl někdo další odpovídat stejně jako user zzz, když si to každý norlální, střízlivý user vyhledá na netu - a jinak oprav si podpis - neznám paraboly zn. Gilbertiny. Nic proti - třeba je to čínský klon s "L" :-))) Dobrou.

pf09
Registrace: 8/2010

Tkan

Tebe znám a jsi upřimný, ale na druhé straně se do těchto věcí, které nejsou po naší odbornější stránce, se nevyjadřuji, nemám o takovéto hlouposti ani zájem, hlavně musí chodit vše, co si přeji včetně Angl.ligy a ostatní je mi šuma fuk,a je mi jedno jestli na 56E nebo na 30W a v tomto rozsahu to musím ovládat,jestli né jsem na houby chlap. čau vždyť mě znáš!!! ahoj už mě nenuť zde psát, píší jen kvůli Tobě!! :(

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

tkan

Kolego, tady nejde o křoví, ale že si zde někteří borci bez nějakého technického přínosu, nebo rady k danému problému,dovolují : urážky, ponižování, sprosty,+ přisluhovači Saxona - jako je NIC: oneeeee, Janosik, bretah a jim podobní, tak co ?? A když se přiměřeně stylem na hrubí pytel, hrubá záplata, tak provokater nedostane ovoce, ale ten co se objektivně brání od admina banánem - proč. !! ??

CES

hery

Ano známe se, ale nechápu proč tu o uživatelích píšeš, že jsou "křoví úplně na houby". Chceš si snad honit ego? Ikdyž je tu otazník tak odpovídat nemusíš, když jsi takovej king co pohrdá ostatními. Rv

tkan

@CES

Dopiš si mne k Saxonovým přisluhovačům a příště si, když to tu tak perfektně znáš a jsi schopen tu soudružsky kádrovat, tu informaci zjistit sám. ;)

tkan
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra