Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

freesat+skylink

Prosím o radu jaký mám pořídit satelitní přímač,aby měl co nejlepší obraz, potřebuji aby mi v něm najednou chodil freesat+skylink, uvažuji o Technisat sir nebo nějaký jiný ?
Prosím poradte

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

petrmuz92

Formuler 1 ,Technisat je k ničemu nic neumí ,ale pokud to máš jen na dívání a nepotřebuješ nějaký vychytávky tak ti to stačí

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@Petmuz92

já mám tuto kombinaci v Technistar SIR a spokojenost kvalita obrazu super jednu kartu mám ve čtečce a druhou v mohulu a bez problémů, ještě to samé provozuju v Amiku HD 60+ jde to taky OK
ale na kvalitu obrazu u Technisatu nemá.

jona
Registrace: 10/2007

RE: freesat+skylink

Záleží od Tvojich nárokov, ale mne sa ako jednoduché riešenie pre klientov osvedčil Ferguson + Irdeto modul (Napr. Ariva 203 HD). Pri cca podobnej investícii už môžeš mať aj HDBOX FS-9200 PVR (s ním pracujem cez moduly, nemám náladu na aktualizáciu SW pre čítačky. Mám ale doma aj Technisat DIGICORDER - to už je vyššia cenová kategória, ale aj s Technisatom som de facto spokojný (mal som predtým SD MF4-S). U všetkých menovaných typov mám odskúšané kombi vysielanie Skylink+Freesat. Pri možnosti príjmu takého množstva programov rozhodne odporúčam zvážiť zabudovaný PVR a TWIN tuner. Nikdy nevieš, kedy pôjde film + futbal - film môžeš vždy nahrať. Zabudovaný HDD odporúčam kvôli prehľadnosti nahratých programov.
Možno som Ťa trochu zmiatol a možno nasmeroval. Výber je už len na Tebe ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Chceš nejlepší obraz tak, VU+ SOLO 4K a dál to neřeš

matchboxx
Registrace: 9/2012

@Petrmuz92

1. máš už nějakou kartu? Pokud ano, jakou?
2. limit

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Ak nahrávanie Ti nie je až také dôležité tak GI Xspeed LX1. Teraz je v celkom dobrej cene. 2 čítačky, nahodíš tam doscam a bez nastavenia Ti bude čítať obidve karty, samozrejme okrem Skylink M7.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

To matchboxx

Tak táto rada nemá chybu,kúp si prijímač za 500€ a pripoj ho cez Skart k CRT TV?Niekto nemá ani na poriadny TV,ani na poriadne raňajky a ty mu odporučíš takúto (nevhodné slovo)inu,no nemá to chybu ozaj,kam na to chodíš?Najprv si over či na to chlapík má,na čom to bude sledovať a potom raď.Koľko providerov vysiela programy v 4K,há?Na ten humus stačí aj običajná ariva,alebo hocijaký šunt do 50€,aj Skylink Ready,nie?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Vlado

Vždyt se hned nerozčiluj, já v tom cítim od něho ironii na 100honů.../možná se pletu/ :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Gunter

mam obě karty fressat i SL limit tak do 4. tisíc

Petrmuz92

Petrmuz92

nechceš nic nelegálního,tak šupky dupky do prodejny sat.techniky,vše ti předvedou v reálu,karty si vem sebou a prachy taky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

modul

Ještě se zeptám do toho technisatu sir ,modul irdeto ten co nabízí Skylink nebo od Technisatu , nebo je to na kvalitu obrazu jedno?

Petrmuz92

vše ti zkusí

v sat prodejně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Petrmuz92

Tak to nejspíš hd box nebo něco podobného, ta cena je dost nízká. Hd box jsem napsal, proto že má i slot pro moduly. Jestli na něm netrváš klidně vem ten xpeed lx1 jak někdo napsal výše.

gunter

Modul do siru technisat, na kvalitu obrazu to nemá vliv.

Dolfino
Registrace: 9/2012

Petrmuz92

Ak máš karty freesat ice a skylink/okrem M7/ zober so XspeedLX1. Má to 2 čítačky. Je to linux. Nahráš si tam doscam. Strčíš karty do čítačiek a bez nastavovania Ti pôjdu. A môžeš to aj na iné veci využiť ako linuxový box. Kvalita obrazu na 60-ke TV aj na SD staniciach veľmi dobrá.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Petrmuz92

Načo budeš vyhadzovať zbytočne peniaze za modul. Na kvalitu obrazu to vplyv nemá.

petersk

no, dokonce v ellano je akce na 2tuner xpeed lx2 za necelé 4tis.kč a samozřejmě nastavený podle potřeb. Takže není co řešit pro 2 operátory a plné využití, akorát vyměnit konvertory a jedem

gunter

gunter

v kenexu ho mají za 3220kč

zujm
Registrace: 9/2014

a dokonce elano.sk ho nabízí za 2840kč

zujm
Registrace: 9/2014

zujm

četl jsi pozorně o jakém boxu jsem psal? On Xpeed lx2 je někde za 3tis?

gunter

Pierpetr

Napadlo tě třeba ,že si to chci objednat přes internet , kde je to levnější , proto se ptám ty prodejno :O

Petrmuz92

Také dvojtuner HDbox 9200, 2 čtečky, 2 CI sloty za necelé 3 tisícovky je OK... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

skylink

Jinak děkuji všem za reakce

Petrmuz92

Nejlépe poradil pierrepetr a ještě dostal vynadáno....

rs505
Registrace: 11/2009

Petrmuz92

Dá sa pozrieť v predajni a kúpiť na webe ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra