![]() |
|
návod na obsluhuprosím Vás o rady na návod na obsluhu V-BOXu pro táhlové motory. |
vankari5
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: návod na obsluhuJaké rady na návod bys potřeboval? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: návod na obsluhuchystám se ho v nejbližší době ve spojení s (polarmontem+GILBERTINY 150 cm+táhlovím motorem)instalovat. Momentálně mám diseq motor, GILBERTINY 100 cm, CRYPTOBOX 652 HD COMBO. Jak ho mám propojit s stb box-om? |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhuOd LNB kabel připojíš do V-boxu a z V-boxu kabel propojíš do přijímače. |
sirda
![]() |
|
RE: návod na obsluhuale do ktorého vstupu na stb? |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhuNa stb do vstupu LNB IN, jiný vstup tam ani není. Promiň, ale už ti dneska neodpovím, nevím jestli odpovídám dobře, nebo jestli už mi nehrabe. |
sirda
![]() |
|
RE: návod na obsluhuno tak se nezlob, je to pro mně nová téma |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhuOK, v pohodě,rád bych ti pomohl, ale měl jsem dneska docela náročnej den a asi jsem se neměl zapojovat do této diskuse. |
sirda
![]() |
|
RE: návod na obsluhuprosím z někoho Vás, jestli se to nedá funkčně propojit i přes diseq přepínač.Děkuji. |
vankari5
![]() |
|
@vankari5Tu by si mohol nájsť čo potrebuješ, návody a inštruktážne videá:http://www.sadoun.com/Sat/Products/Moteck/V-Box-II-control.htm DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: návod na obsluhuKolego, díky moc,něco jsem tam našel, zítra si to prostuduju. |
vankari5
![]() |
|
@vankari5ty a nepotrebujes navod aj na splachovaci zachod ? podla prveho prispevku sudim ze doma chodis este do kadibudky ... |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: návod na obsluhujá se je ptám na Vaše poznatky![]() |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhuarioner,ty jsi asi z těch co snědli celou moudrost světa,co?Takových jsme tady už měly. |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhupredpokladám že pri prehladávaní internetu si si už toto prečítal...http://www.satcentrum.com/clanky/530/rozhybe-kazdou-parabolu-strong-srt-v50/?lang=sk Dalej predpokladám ,že tvoj pozicioner je ešte v nejakom sklade na druhom konci republiky, takisto motor a anténu zrovna špageťáci vyberajú z lisu. A ty tu už riešiš zapojenie. Až to budeš mať pred sebou snad to pochopíš,alebo aj nie... Seriál tvojich vlákien je ale zábavné čítanie. ![]() Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: návod na obsluhuano,tedˇ jsem si ho přečetl,(zběžne narychlo),a už my, jak by jsi se určitě vyjádřil,začíná zapalovat. A co se toho dodatku týká,velmi se mýlíš. |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhuano,tedˇ jsem si ho přečetl,(zběžne narychlo),a už my, jak by jsi se určitě vyjádřil,začíná zapalovat. A co se toho dodatku týká,velmi se mýlíš. |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhuInak ak tu clovek cita neaku tu disk.k tejto a pod.teme este z min.rokov tiez to bol tazky porod pre niektorych.neboj Vankari tiez budes raz mazak)) |
RATT
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
RE: návod na obsluhudíky aspoň za názna podpory![]() |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhumimochodem,nedostali jsme se na opačné stránce témy? |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhupromiňte,ale jsem trochu vytoče....!! |
vankari5
![]() |
|
RE: návod na obsluhupromiňte,ale jsem trochu vytoče....!!,proto ten překlep, ale kdo rozumí tak pochopí!? |
vankari5
![]() |
|
![]() |