Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo témy Červená obrazovka na PC

Zdravím viem že to sem nepatrí ale potrebujem , radu dnes keď som mal zapnutú hru na počítači a chcel som vypnúť počítač lebo ma to už nebavilo tak mi nabehla n monitore červená farba , prvikrát som sa stým stretol počítač mám už 9 rokov a predtým mi to neukázalo. Má niekto s tým problém alebo skúsenosti dajte vedieť mám Windows XP Home Edition a nenabevalo mi to až dnes
Ďakujem :((

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo témy Červená obrazovka na PC

preinštalovať windows. iné možnosti niesu. ešte pred vypnutím si mal spraviť reset.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Windows XP Home Edition??? Podpora skoncila 8.4.2014.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Black13a ja mám ešte CD na Windows XP Home Edition od roku 2007 od kedy mám PC
@Oneeee - ja som uz ho nestíhol ani zresetovať len som vypol bedňu a počkal som 5 minút a potom som ho zapol a ne nabehol ani Windows uvídim zajtra keďvho zapnem že čo sa bude diať

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25

Zeby odisla graficka karta ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza - Ja som tiež rozmýšľal že či mi neodišla grafická karta lebo inú chybu som nenašiel

Zetor25

IT forum

Kdyby ti ráno nestartoval tvůj Zetor 25, taky se budeš pídit co s tím zde na foru?! Asi ne, že jo.. Z tvé strany málo informací a teď babo raď.. V případě PC, to může být milion věcí a nebo taky žádná, víme? Třeba tě tenhle odkaz nasměruje: http://goo.gl/xwkt1B

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Zetor25

...a? Ja mam este niekde v supliku 20 rokov stare instalacne diskety Windows 95. To ale preboha neznamena, ze ho mam niekde nainstalovany.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

To Zetor25

Ty sa nehanbíš písať o tom že máš starú šunku už takmer 9 rokov?Je zázrak že to vôbec nebehne a nejako beží,ale tým by som sa už ani nezaoberal.Hoď to do zberného dvora,všetko čo je spojené s PC a zaobstaraj si niečo nové,takto si len na smiech a tvoje otázky imbecilné.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

vladoholu - nevím proč by se měl hanbiť,že má starý pc.Pokud mu to stačí tak není důvod to měnit.Jestli projíždí jen www stránky hraje nějakou starší hru nebo i zpracovává video tak nebude kupovat každé 3 roky nové pc.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

zkontroluj si kabel z monitoru do pc, muze byt nekde skripnuty nebo zlomeny, podobne problemy jsem mel kdyz byl kabel spatny. at se zadari ;)

chil
Registrace: 3/2015

@vladoholu

Si predstav že mám na "starých šunkách" a všetko stále pojazdných z nostalgie WIN 3.0, WIN 95, WIN 98, WIN XP, WIN 7, WIN Vista, WIN 8.1 a aj na poslednom notebooku WIN 10 a nehambím sa za to... :))) V dielni síce staré PC zaberajú dosť miesta, no zatial sa ich nemienim vzdať...

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Zetor25

Na uložto nájdeš aj inštalačku XP... ;)

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@ -Vladoholu Ja nemiením kúpovať nový počítač len dedávno koncom 08/2015 som resetoval Windows na 9 ročnom PC lebo mi išiel pomaly takže ide veľmi rýchlo a Ja sa nemám prečo hambiť ja som stým počítacom úplne spokojný videa prehára aj Internet ide jak šip :)))

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra