Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Televize koupě

Prosím o radu,chci koupit televizi do 35000kč uhlopříčka kolem 130-150cm,nevím jakou značku

huck57
Registrace: 10/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Televize koupě

Panasonik řada 700 a výš,v krajní nouzi 630,ale není to z mé hlavy-recenze,jako plazmák se na lcd led dívám z patra! :O :laughing:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

zase drísty.tá tvoja pazma ti vypálila aj mozog
ja mám roky lg. a som spokojný.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

FHD 55", neco jako W80xC, na 4K času dosti...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

už sa tu popísalo 1 000 000 príspekov ohľadom TV, zariad sa podľa toho kolko máš €,kčs,príjem, a podobne....v kamennom obchode... R^ :laughing:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

A co Sony?

huck57
Registrace: 10/2015

UHD LG UB850V

Cena pod 30000,-Kč, HEVC 265= pujde DVB T 2, 4 k z USB prehraje a obraz jako vino, Ja jsem spokojeny.

satman15
Registrace: 12/2006

@huck57

A co jsem Ti dal za tip?

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

@huck57

Jako zarytej plazmák Ti jedniný můžu doporučit oled LG 55", ale musíš přitlačit skoro na 50k. Jinak 35k za ostatní omalovánky jsou vyhozený peníze.

decmen
Registrace: 2/2008

Plazma?

A já jako zarytej ne-plazmák, můžu říct jen jednu věc : Pokud někdo trvdí, že LED Tv jsou omalovánky, tak buď má špatný zrak, nebo si špatně svou tv vybral, nebo ji má špatně nastavenou.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

@palermo67

Samozřejmě že LCD jsou omalovánky, o tom není nejmenších pochyb. A může mít třeba 8K rozlišení. Kvalitu obrazu plasem tyhle televizory nikdy nedoženou.

Martin79
Registrace: 7/2008

Plazma je nedostižná R^ .

HiFiOK

hezkéj obraz a ještě se jeden ohřeje ;) ;) ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

Tak , tak ... ;)

HiFiOK

plazma

ako komu... Rv :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

kluci plazmáci

už to pochopte,je to paní televize,kterou už není k vidění,teď jedou ledky pro šetřílky a ani srovnání v obchodech není,nakonec si každý zvykne a někdo to bude i vychvalovat na fórech R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Když jsem se kdysi před 8.lety rozhodoval, co vzít za novou tv, procházel jsem několik obchodů pár dní, skoro měsíc seděl na různých fórech, a nakonec vybral za nekřesťanské prachy Samsung UE40B 8000. Tv běží celou tu dobu skoro od rána do noci, a absolutně bez problému. Tenkrát se asi ještě u těchto vysokých kategorií nedávaly kurvítka. Omalovánky to rozhodně nejsou.
Naopak každý,kdo kdy přišel na kafe, nebo na drby, tak se ptal, proč mám o tolik lepší obraz, než on.....

palermo67

někde před

šesti lety jsem byl u zákazníka a dost dobrej obraz,říkám plazma a on LCD,značku už nevím,ale slušnej obraz,už jsem takový přehmat nezažil,škoda R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@palermo67

Tiež mám 8-ročné výborné skúsenosti s vyššou radou Infinia FullLed LG 42"LE8500... Nebyť skončenia podpory Smart funkcií, novú by som nekupoval... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Nekteri na tomto foru konec plazmy snad nikdy nerozchodi. :)

Mikek
Registrace: 7/2011

palermo67

zdar musím s tebou souhlasit i když než jsem si ji nastavil na svoje oči tak to trvalo jen když jsem tu tv ale 7čkovou řadu 120uhlop. skoro stejná jako 8čková jen to mělo ještě o cosi navíc zbytečností a tak jsem jí dovezl domů a zapnul zděsil jsem se ale po vyladění obrazu už jsem spokojený ale jak už jsem psal měl jsem plasmu panáka px80 106 uhlop. obraz luxusní ale brácha si koupil vyšší řadu asi za rok a ségra po něm už nevím co to bylo za typy ale srovnání s px80 nelze ten obraz byl a je někde úpně jinde mě se už nelíbil už to nebylo ono a tak to bylo zklamání hrál jsem si s tou tv u nich dost dlouho ale už se mi to nepodařilo tak nastavit jako na px80.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

palermo67

V rovnakej, ešte raz, ROVNAKEJ cenovej kategórii a pri rovnakej uhlopriečke sa LCD/LED nikdy plazme nevyrovnali a keby sa ešte vyrábali, ani nevyrovnajú. Aby sa LCD/LED obrazovo dala porovnať s plazmou, musela by byť z podstatne vyššej cenovej kategórie.
Takže, áno, aj na LCD/LED sa dá dosiahnuť veľmi slušný obraz, ale vyjde to podstatne drahšie v porovnaní s plazmou.
Vyjadrenia typu "kúpil som si vlajkovú loď LCD/LED a má rovnako kvalitný obraz ako plazma" nie sú korektné.

Frank11
Registrace: 2/2009

Frank11

Psal jsem o r. 2009. V té době ještě nebyly plazmy vyladěné, a žádná nesplnila moje požadavky-spotřeba, obraz, vypalování....atd. Kdybych tenkrát koupil plazmu, tak už dnes asi nehraje...

palermo67

palermo67

Moja prvá veta platí aj pre rok 2009. Prvé väčšie uhlopriečky ako klasické (nad 32",82 cm), mali veľké LCD televízory so spätnou projekciou. Obrazová kvalita nič moc, ale tá veľkosť oproti bežným! Potom sa začali zväčšovať uhlopriečky klasických LCD a nato prišli aj plazmy, a obrazová kvalita išla prudko hore.
Aby mohli LCD obrazovou kvalitou, ešte raz, OBRAZOVOU kvalitou konkurovať plazmám, museli stáť "nekresťanské" peniaze. Už v tých časoch aj bežné LCD boli drahšie, ako plazmy. Jediný neduh, ktoré mali plazmy oproti LCD (spotrebu neriešim, kto chce kvalitu, spotreba ho nezaujíma) bolo vypaľovanie svetlých konštantných bodov pri statických scénach. Teda absolútne nevhodné na hranie hier, prípadne trvalé zobrazenie len spravodajskej stanice. Avšak na šport, filmy a dokumenty, nemali, a stále ešte v rovnakej cenovej kategórii by ani teraz plazmy nemali konkurenciu.
Ako však silnel trh a napredoval vývoj, tak výrobné náklady hlavne u LCD išli prudko dolu a korporácie prišli na to, že väčšinový zákazník je viac citlivý na cenu prístroja, ako na kvalitu obrazu. Potom už len stačila masívna kampaň o spotrebe (zaujímavé, že u napr. luxusných, terénnych a športových autách to nikto nerieši, však vie prečo) a spolu s cenou najrozšírenejšej uhlopriečky 82 cm (mimochodom, plazmy sa pod 1 m zo známych dôvodov vlastne nevyrábali, okolo 90 cm tam bola myslím jedna výnimka u Hitachi) sa začala prudká konkurencia pre plazmy. To vlastne vzhľadom na požiadavky masového zákazníka (hlavná je cena,veľkosť a plno funkcií, ktoré síce aj tak nevyužijem, ale sú tam) v konečnom dôsledku odrovnalo plazmy. Pre výrobcov sa ich jednoducho už neoplatilo vyrábať v malých sériách. Ako sa stalo už viackrát v minulosti (VHS/Beta a pod), lacnejšia kvantita zvíťazila nad kvalitou.

Frank11

http://televize.heureka.cz/lg-32pg6000/recenze/#section

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Áno môj zlatý, snažil si sa, ale nie full HD :
http://technet.idnes.cz/plazmove-televizory-konec-vyroby-d5d-/tec_video.aspx?c=A131009_084457_tec_video_kuz
http://www.plazma-tv.cz/
http://www.czc.cz/plazma-televize/produkty
https://sk.wikipedia.org/wiki/Plazmov%C3%A1_obrazovka

Frank11
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra