![]() |
|
jakou obrazovku?rovnou nebo prohnutou,která je lepší,diky za odpověd |
huck57
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Lepší na co ?? Na odiv ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Televize koupěmyslím na koukání.. |
huck57
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?ještě někdo má doma vypouklou :)HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Chtěl jsi úhlopříčku 55".Tak tohleto bude asi "to pravé ořechové": http://avmania.e15.cz/lg-55eg910v-nejlevnejsi-oled-tv-v-akci-test ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Pokud bys chtěl jít do ještě větší (a kvalitnější), tak bys musel "řádně přitlačit":http://www.digizone.cz/clanky/panasonic-tx-65cz950-videl-jsem-budoucnost-aneb-prvni-oled-s-certifikaci-thx/ ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Pokud se koukas na tv opravdu jen zepredu a z optimalni vzdalenosti, tak prohnuta je o neco lepsi, ale neni to nic bez ceho by se nedalo zit a pokud se na tv kouka z ruznych mist po cele mistnosti, tak je to spise na skodu. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@huck57A uja Googla neznáš?:https://www.google.cz/search?q=prohnut%C3%A1+obrazovka&rlz=1C1AVNA_enCZ607CZ615&oq=prohnut%C3%A1+&aqs=chrome.2.69i57j0l5.8411j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 |
kokun
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Ano prohnutou, to byly dříve CRT obrazovky. Vlastně ty byly vypouklé. Je to deformace a je jedno na jakou stranu. Plochá, jednoznačně plochá. Satčí malý příklad. Proč se nejvíc prodávají panoramatická akvária oproti rohovým, vypouklým a různě deformovaným? V počtu víc jak rodina stejně budeš dělat něco jiného než čučet na bednu a ta poběží max. jako kulisa s muzikou nebo péčkem. podle druhu návštěvy :))) Prohnutá hrůza je opět jenom marketing.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?plochá, nič iné ani nerieš, obanuješ. Chceš mať prehnuté čiary na tenisovom zápase, tak potom prehnutú!!! Ale už s tým nič nespravíš |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@huck57Jsi normální? Jendo téma o výběru TV Ti nestačí?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Jen marketing to samozrejme neni. Logiku to ma. Pokud jsem v optimalni vzdalenosti a presne uprostred tak mam u prohnute ke vsem bodum obrazovky stejne daleko kdezto u ploche nikoliv. Srovnavat to s CRT prohnutou obracene je uplne mimo. Zaroven je treba rict, ze to opravdu neni takovy prevrat, jak tvrdi vyrobci a urcite by bez toho slo zit. |
Mikek
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Zatial som si ešte nezvykol sledovať TV vo zvieracej kazajke presne v optimálnej vzdialenosti a presne uprostred...![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Černobílou!Ale jsou vzácné, těžko se budou shánět. VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Mikek : Bude se brzy násilně marketingovým tlakem prosazovat prohnutej nesmysl, stejně jako tomu bylo u blábolů na LCD vs PDP. Lidské oko výhody prohnutého šmídu oproti ploché obrazovce ani nepostřehne. A subjektivně obraz vnímá každý jinak. Spíš to bude, že jsem koupil něco, co fakticky nepotřebuju, ale s pocitem, že mám něco jiného než současný trend plochých obrazovek, do doby, kdy mě při pohledu ze strany budou rozčilovat odchlíplé boky tv ode zdi. :) Ostatně mě je to šumák, až mi odejde PDP do křemíkového nebe půjdu po ploché bedně, bude-li ovšem v té době na krámu.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Mam doma oboji, takze mam celkem dobrou moznost porovnani. Na prohnutou se mi diva lepe. Kdyz se koukam na plochou, tak mi ta prohnutost pocitove chybi. Ale jak jsem jiz psal, neni to nic bez ceho by neslo zit. Sam mam prohnutou proste proto, ze nebyla jina moznost. Kupuji si vzdy nejvyssi model a ten proste plochy nebyl. Pokud bude za 5 let nejvyssi model plochy, tak si koupim zase plochou. Urcite bych nedoporucoval vybirat bednu zrovna podle tohoto parametru. |
Mikek
![]() |
|
RE: jakou obrazovku?Zakrivená obrazovka je dobrá prakticky (ak trváme na neskreslenom obraze) len pre jedného diváka. Ak TV bežne sledujú viacerí naraz, tak nielenže stráca zmysel, ale iným vlastne poskytuje skreslený obraz. Je to predražený výmysel pre samotárov. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
![]() |