![]() |
|
O2 a DIGI 3 + 4http://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/748278-digi-cz-ziskala-prava-na-anglickou-i-spanelskou-ligu-nadeje-si-dela-take-o2-tv.html#hp-sez![]() |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
technikod číňanů dorazí do 12 hodin![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: O2 a DIGI 3 + 4Mě z Digi volali před týdnem kdy přejdu na novou Digi a chtěli poslat technika ale to jsem odřekl protože ještě nebylo známo o PL .To bylo překvapeni že se sami ozvali. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
@gunterObjednaná výměna přechodu ze staré Digi na Novou je záležitost 14 dnů. Nové objednávky nevím.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: O2 a DIGI 3 + 4Stará Digi bude ukončeka k 30.6 proto se začíná s aktivním navoláváním. Nový instalace podle štěstí :). Technici jsou zasekaní migracema. Počítal bych tak 6 týdnůDIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
kvasnakjá to neřeším, na PL koukám u platformy NC+, ale jako člověk-který se montážemi jednu dobu zabýval profesionálně mi uniká smysl tohoto podnikání. Pokud divák chce koukat-tak mu to usnadním, ať si třeba zjedná někoho nezávislého na namontování paraboly, na digi se klidně dá potom poslat protokol o měření, že je vše o.k.Jsem už starší člověk a tahle "protiklientská" politika mi připadá jako když za totáče byly pořadníky na škodovky a na mrazáky a kola favorit se stála fronta. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@gunterTaké už nejsem žádný mladík a uznávám tvůj názor.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: O2 a DIGI 3 + 4Že by jsme se my skoro důchodci přihlásili na montáže. Oni nás , ale chtít nebudou. Firmy chtějí jen s prominutím mladé a blbé. Osobní zkušenost s freesatem... Nás potom používají na opravy po špatně provedených montážích... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 660 |
![]() |
|
@garrrryprestehuj se do havyrova udelaji ti na pockani tu novov digi |
pipa2
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: O2 a DIGI 3 + 4pipa2-a kdopak to tam dělá?Bártek? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: O2 a DIGI 3 + 4Ne, ten dělá Havířov. V havyrove je někdo jiný. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: O2 a DIGI 3 + 4Plzeňský kraj taky výsměch - nejbližší technik nějaká firma v Teplé u Mariánských Lázní, která zajišťuje okresy Tachov, Klatovy, Domažlice, Rokycany. Docela rozptyl, fotka u firmy nějaký panelák, www stránky nefungují. Plzeň není zmíněna už vůbec...Tedy ne že by mi to vadilo, ale zatím na mě Nová Digi moc věrohodně nepůsobí. Naštěstí nemusím sledovat La Ligu a PL, takže tu jejich předraženou nabídku nepotřebuji. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |