Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Karta ORF - Objednávka a regristracia karty

Zdravím potreboval by som poradiť kde objednám a kde zaregistrujem ORF Kartu ICE
Ďakujem

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta ORF - Objednávka a regristracia kart...

Tady vlevo si dej Vyhledávání a do prázného políčla zadej karta ORF je tam pár odkazů

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE: Karta ORF - Objednávka a regristracia kart...

Kartu si môžeš objednať tu v ORF
http://digital.orf.at/show_content.php?sid=302
ale musíš na niekoho s trvalým pobytom v Rakúsku a musíš zadať v objednávke jeho číslo sipo za koncesionársky poplatok,lebo na tú adresu potom príde aktivovaná karta, zaplatiť sa dá platobnou kartou,ale musí byť vydaná rak.bankou!
Karta je na 5rokov,potom karty menia za nové!

TIBI
Registrace: 10/2005

ja mám

Ja mám kartu cca 4 roky, postup je taký ako píše TIBI. Nemusí mať človek trvalý pobyt v Rakúsku, stačí aj prechodný, proste aby tam legálne pracoval a tým pádom platil koncesionárske poplatky a tým pádom má nárok na ORF kartu. Kartu si môžeš kúpiť aj sám, predajú Ti ju. Len registrácia musí byť na toho človeka čo tam žije a pracuje. Mne tento celý proces trval cca 6 mesiacov. Nájsť ochotného človeka trvalo najdlhšie.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra