![]() |
|
OCTAGON SF 3038Mám Octagon SF 3038 2HD a mám takový problém. Při nahrávání programu CS mě zachvilku vypadne NovaHD a PrimaHD nebo se začne kousat obraz. Při jiných nahrávání programů to se nestane.Druhý dotaz je o aktualizaci SW- co mám nejdříve udělat? Jakou zálohu mám provést a pak SW? Tento stroj s linuxem je můj první, prosím zkušené o radu. Děkuji |
pavel.34
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: OCTAGON SF 3038Každý image má svá specifika t.j. zálohuje se odlišně a Ty nepíšeš co más v boxu nahráno. Tipuju, že Open Atv. takže hledej v nastavení software. Krom toho taky nepíšeš zda chceš udělat backup na usb nebo hdd. Takže asi tak.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: OCTAGON SF 3038No, já bych se osobně nejdříve než to zboříš, obrátil na toho kdo ti to tam nahrál, myslím že to prodává pouze jeden shop.A potom teprve začal experimentovat. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: OCTAGON SF 3038Mám Openatv 5.1. Zálohu už jsem provedl celého stroje na hdd a zkopíroval na usb. |
pavel.34
![]() |
|
RE: OCTAGON SF 3038Záloha sama o sobě je blbost, protože tam přeneseš všechno co je špatné.1.Dreamboxeditem si zazálohuj setting 2.Najdi na netu softcam feed OpenATV a ulož to PC 3.Stáhni si poslední verzi OpenATV pro tvůj stroj a nahrej do přístroje 4.Po rebootu odklikej v průvodci svá nastavení, nahrej setting a instaluj softcamfeed - cccam, oscam ..... 5.Spusť cardserver a diváš se 6.Dohledej nějaké ty pluginy a instaluj dle libosti 10 minut a přístroj funguje :-)) Výhodou je, že to budeš pro příště již umět. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: OCTAGON SF 3038Děkuji![]() |
pavel.34
![]() |
|
![]() |