Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

neschopnost služeb digitv

zdravím je vůbec možné si tuto satelitní platformu objednat? máte s ní někdo zkušenosti? všude jen šlyšim že ta mají hrozný chaos nedá se tam dovolat a že lidi čekají na techniky i několik měsíců tak mě zajímá jestli je šance že mi to zprovozní než skončí sezona la ligy

petr144
Registrace: 2/2014
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80
Odpověď v diskusním vlákně

RE: neschopnost služeb digitv

Musíš počkat na dawise77. To je teď jejich mluvčí.

bretah
Registrace: 9/2012

na 02TV momentálně u digisportů tma.že by je již museli vyřadit :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

petr144

no když se tam dovoláš tak s těmi minimálně 6 týdny počítej :)))

dawis77

Tak,já nikomu nevolal a sami mi zavolali.Již mám vše,jen jsem musel vrátit CI modul-v mém přijímači nešel zvuk u některých sportovní kanálů( AAC).Jinak ještě chybí DS3HD odkódovat... R^

hoss
Registrace: 8/2015

no tak to je pěkné to mi připadá že tu premier ligue a la ligu koupili jen proto aby je nikdo nemoh vidět jinak nechápu proč nenabízej samoinstalační balíček čekat na zbytečného technika takovou dobu to je zlý vtip vypadá to že mi budou msuet stačit streamy

petr144

petr144

Neviem ako u vás, ale na Slovensku by s tým nemal byť problém.
Digi som kúpil kedysi dávno dcéram do detskej (ja mám Skylink, predsa len je ten obraz od Skylinku kvalitnejší), teraz už je aj Nová Digi, a nikdy som s nimi nemal problém. Možno som mal šťastie, ale aj keď sa ešte starý SD prijímač Humax pokazil, tak opravár prišiel na druhý deň a na mieste ho opravil - výmena kondenzátorov.
Keď prechádzali na Novú Digi, tak mi pravidelne každý mesiac telefonovali, kedy môžu poslať technikov s novým boxom.
Ja teda fakt na nich nemôžem povedať krivé slovo.
Ale pozor, naozaj to nie je služba pre uhlopriečky 50". Teda okrem ich HD programov, tie sú v pohode.

Frank11
Registrace: 2/2009

petr144

Oni asi nejdříve zajíšťuji migraci,ale zkus oslovit nějakého technika v okolí.Jinak nová Digi je vcelku dobré kvality,jen škoda,že jsem nemohl použít CI modul.

hoss

Přecházel jsem ze staré na novou, na jejich zavolání jsem čekal cca měsíc nic se nedělo. Tak jsme poslal mail, s tím, že čekat mně nebaví a že bych chtěl ukončit spolupráci. Zda se má staré zařízení ještě vracet, nebo ho mohu sám zlikvidovat. Do dvou dnů u měl byl technik. S novou digi spokojenost!

lineker
Registrace: 8/2009

Přesně tak,jak píše lineker.Já jsem taky pohrozil ukončením smlouvy a to byl asi pro ně impuls!Jinak je dobré poslat žádost na ten jejich email...

hoss

oki díky za rady zkusím a uvidí se

petr144

Pokud

má někdo starou digi s tím Kaonem není zatím kam spěchat až do června.Já třeba jsem zvědav na obsah a cenu sport.balíku.Nic jiného mně nezajímá. ;) PL jde i La liga jede z HU.Takže klid.

hobo
Registrace: 1/2007

@petr144

Trochu nechápu smysl dotazu. Všude čteš, že mají chaos, nedá se dovolat, lidi čekají atd (což jsou zkušenosti s danou platformou). Co čekáš, že se dozvíš zde? To jako když Ti tu jeden člověk řekne, není to pravda, já to měl hned - tak to pro Tebe bude impuls pro to, že tam zavoláš a objednáš si to? Mimochodem, zkusit to na "vlastní kůži" je ta nejlepší zkušenost, co můžeš získat. Předpokládám, že to nechceš jen na konec této sezóny la ligy a pak to zrušíš, nebo ano?

Choronzon
Registrace: 2/2016

@dawis77

Re-Davis 77.Jak říkáme u nás na Kroměřížsku,ťápeš máčku.Teď jsem schválně v práci zapnul O2 na telefonu,dal Digisport 2,a--hle tenis Dubai,WTA.Fakta.

jenes
Registrace: 1/2016

Choronzon

No s tím zrušením by asi byl trochu finanční problém. ;)

hobo

jenes

ty si zjisti fakta!!Měli asi hodinový výpadek!Jinak počítám,že nejpozději v srpnu letošního roku je stejně budou muset ze své nabídky vyřadit :)))

dawis77

@hobo

No proto taky píšu, že to určitě nechce jen na těch pár měsíců do konce letošní sezóny - takže buďto to chce a objedná si to nebo nechce a pak je téma stejné, jako desítky jiných na téma zkušenosti s Digi...

Choronzon
Registrace: 2/2016

Mimochodem

dnes Barcelona šup s tím do SD matlanice.... ;)

hobo

O2 nebrat! Rv

hoss

@Frank11

prosím Tě, nějak se v té nabídce digi.sk neorientuju. Kolik stojí ten "HD športový" balík lépe řečeno, co je třeba platit mimo toho tak aby vyšel nejlevněji. Děkuji

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

hoss

já to na vlastní kůži poznal,02 už nikdy více!

dawis77

@bretah

Musíš počkat na dawise77. To je teď jejich mluvčí.
:laughing: :laughing: R^
trefné

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

dawis77

Zkouším tu Novou Digi a sportovní programy a je to dost dobré.Mám tam asi 17 HD kanalů,ale důležité jsou PL,LaLiga,Tenis(okolo 500,-Kč),u mě teda rozhodně lepší než u O2(cena i s internetem a vázanosti okolo 1000,-Kč!!!)a kvalita žádna....

hoss

RE:neschopnost služeb digitv

O2Tv klidně berte je to dobrý.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

hoss

však já 02 končím, a dávám si novou digi R^ Ještě jsem ale dost zvědavý na ten jejich připravovaný sportovní balíček...

dawis77

Saták1

Bez PL a La Ligy mi je 02TV k ničemu!

dawis77
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra