![]() |
|
neschopnost služeb digitvzdravím je vůbec možné si tuto satelitní platformu objednat? máte s ní někdo zkušenosti? všude jen šlyšim že ta mají hrozný chaos nedá se tam dovolat a že lidi čekají na techniky i několik měsíců tak mě zajímá jestli je šance že mi to zprovozní než skončí sezona la ligy |
petr144
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 25 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
@Saták1Subjektivní, záleží na vzdálenosti od DSLAMu nebo rylosti netu. |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvNo jo vždyť máš pravdu jinak by ji nechtěli kupovat Číňane![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@ChoronzonTak já mám asi štěstí,Net mám kolem 23Mb/s a vzdálenost od ústředny cca.750mO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvTo jo, ono ne každý je tak blízko a i když uvádějí vzdálenost až nevimkolik, tak realita je jiná. A rychlost netu jsem myslel pro tu jejich "nezávislou" variantu, ať už to budeš provozovat vzduchem nebo po drátě od jiných poskytovatelů netu. |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
DawisiMůžeš mi říct proč tak nadáváš na O2. Digi je přeci úplně stejný. Vadilo ti , že zvýšili cenu pro stávající klienty. Ale to digi přeci taky. Navíc vůbec nevíš o kolik se to ještě zvedne.Ve všech balíčcích je digisport3 a 4 psaný jen do 29.2. Vadilo ti že O2 mělo exkluzivitu a nechtěli to nikomu dát. Ale to přeci digi má taky. To , že O2 nemůže přijímat každý se tebe netýkalo. Tak proč teď taková zášť? Já digi dřív měl a můžu taky říct už nikdy. Když jsem u nich vypovídal službu , tak jsem se s nimi ještě 4 měsíce hádal o tom co mi chtěli doúčtovat. Je pravda , že teď to má jiný majitel , a pokud od srpna přijde O2 opravdu o PL , tak mne možná nic jinýho nezbyde. Nicméně mne v srpnu končí 2 letá vázanost , tak v klidu přejdu.Bez nadávání.Já jsem s O2 spokojen. Koukat na PL s anglickým komentátorem je balzám pro uši. Navíc mi přijde obraz souběžně vysílaných zápasů PL na O2sportu lepší. Nicméně to může být datovým tokem , který může o2 regulovat ve prospěch svého kanálu. Jinak největší problém roztříštěnosti sportovních práv u nás je podle mně tím , že sportovní kanál dnes provozuje každý kdo má do říťky díru. Tolik sportovních kanálů nemají aní xkrát větší státy. Mít tu jednu SKY platformu tak je vyřešeno. Samozřejmě kromě lidí , kteří chtějí sport zdarma. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
keramiktys mi to teda nandal![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvKvalita obrazu nové digi protiO2je dnes někde úplně jinde.To je můj názor.Jinak volal jsem technikovi přímo do Mostu byl tady do týdne a vyzkoušel modul jestli jde jen na zkoušku.Taky se rozhodnu v květnu.Ale ty služby byly OK . V ničem nebyl problém |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
....Já ti nic nandavat nechtěl.Jen by mne zajímali tvé myšlenkové pochody. Neříkej , že nemám pravdu.![]() |
keramik
![]() |
|
keramikale jinak s tou SKY platformou![]() ![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvTřeba jim nabídnou O2sport |
jiri55
![]() |
|
jiri55tomu fakt nevěř,to dřív uvěřím tomu že se ze mě stane milionář![]() |
dawis77
![]() |
|
DawisTaky tomu nevěřím ale co kdyby |
jiri55
![]() |
|
O2 propáslo velkou možnostMají Ligu mistrů a letošního roku mohli přidat Premier League, La Ligu a NHL.Ale nezískali ani jedno ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
jiri55pokud chceš sledovat PL i od nové sezony,musíš k nové digi...Kelner má smůlu,i když kyslík pořád tvrdí že s novou digi vyjednává.Nevím tak o čem![]() |
dawis77
![]() |
|
ivo2001přesně tak!Ale spíš se na vše vykašlali! |
dawis77
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvJá vim květen to jistí |
jiri55
![]() |
|
dawisTak stát se může všechno. Za počkání nic nedám. Pak se rozhodnu. Uvidím jak a za kolik bude vypadat balíček sport , třeba se vrátím k polákům. Modul ještě někde mám. Ale je otázka jestli to ještě půjde , když tam teď vymýšlí nějaké změny. |
keramik
![]() |
|
jiri55jako že v květnu u nich taky končíš? |
dawis77
![]() |
|
keramiktak jasně,jak tě nic nehoní,tak počkej ještě... |
dawis77
![]() |
|
RE: neschopnost služeb digitvJde o peníze.Mysleli si že udělají hodně předplatitelů a ono nic.Unás je to těžký nikdo nechce platit.Tak Kelner vyčkával a ono dnes není co na prodej ani šipky |
jiri55
![]() |
|
@keramik![]() napsal jsi mu to moc hezky. Já proti Dawisovi77 nic nemám, třeba je to fajn chlap a na pivu nebo fotbale bychom dobře pokecali. Tady se už ale prezentuje jako kašpárek (ve spojení s těmi výpady proti o2 a jejímu majiteli). Prostě takový je život TV diváci jsou v podstatě jakousi uzavřenou množinou a provideři nemají moc možností si ty ovečky mezi sebou přetahovat. Holt práva na fotbal a sport obecně jsou jednou z těch možností. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
DawisŽe si novou digi asi budu muset objednat .Hlavně že to jde v modulu.Ten Kaon už nechci |
jiri55
![]() |
|
jiri55evidentně nová digi to riskla,ale já myslím že to mají dobře spočítané a neprodělají na tom... |
dawis77
![]() |
|
guntergunter-to víš že jsem fajn![]() |
dawis77
![]() |
|
jiri55no já už si jich objednal,no teda vyplnil ten jejich formulář co mají na svém webu. |
dawis77
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
![]() |