Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

ARIVA 200HD + CI Modul Nové Digi TV

Kámoš má na chatě Arivu 200HD + 85 cm parabolu s multifokusem 13E/19E/23E/ chytá na něj Skylink nyní uvažuje o tom , že přidá jednu 80 cm parabolu a přejde k Nové Digi TV kvůli sportu ( PL a La Liga ) Mám dva dotazy spolupracuje Ariva 200 HD korektně s modulem Nové Digi TV není tam problém se zvukem AAC ? Druhý dotaz zní dají se na tom jejich HD přijímači Nové Digi TV chytat i jiné družice ? Protože kámoš by se nerad vzdával 13 E kvůli Super Tennisu a nechce tam zase mít několik přijímačů.

Předem děkuji za info.

shiraz
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ARIVA 200HD + CI Modul Nové Digi TV

Takže arivu mám modul nikoliv tak nevím zvuk AAC umí a ty nové digi strojky mají "udajně"diseq C na 4 družice,ale to musí potvrdit ten kdo ho už má :mad:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Potvrzuji

Má diseq,ale tak to nemám připojené,protože mám motor a nechce se mi to předělávat.Jinak jsem odzkoušel ten modul TopfieldechHD a problém byl se zvukem u AAC!Je ale možné,že by mi to šlapalo i na Topfieldech,protože jsem měl vadný HDMI kabel,po výměně vše ok.Jedu na ,,nový"Kaon a stačí(velmi primitivní) R^

hoss
Registrace: 8/2015

Hoss

Takze ten kaon umi USALS , nebo ovladas motor jinym pristrojem?

keramik
Registrace: 1/2007

keramik

Usals meumí!Motor,přepínám jiným přijímačem,který mám připojený zvlášť.Vše by vyřešil volný slot pro modul,bohužel u mě jsem nerozjel zvuk v AAC u Digisportů.Podle mě u lepších přístrojů vše bude šlapat-Modul Lama s kartou ve svém přístroji a kaon použít např. pro druhou TV...

hoss

ARIVA 200HD + CI Modul Nové Digi TV (# 561)

Pokud ten jejich STB HD umí Diseq 1/4 a není to blokované tak kámošovi doporučím ať si ho od nich vezme než dávat dohromady Arivu 200 s tím jejich modulem a nebo kupovat něco vlastního nového na chatu. Všem díky za info.

shiraz

Hoss

Myslel jsem si to. Mne odesel prijimac do vecnych lovist , tak jsem myslel , ze bych nemusel kupovat novy.Ale v tomhle pripade , pokud se do srpna nedohodnou s O2TV si radsi koupim svuj.Sel bych asi do Technisata.Uz jsem ho driv mel.Technistar S3 Isio AAC by mel umet. Jeste zjistim jestli to zvladne i levnejsi Technistar S2.

keramik
Registrace: 1/2007

@shiraz

Zkoušel jsem Digi modul v Arivě 202E, kde funguje bez problémů.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Ještě by to chtělo napsat jaký FW jest v arivě nainstalován... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

jakej je tam FW nevím a z kámoše to nedostanu. protože chata je zazimována :)

shiraz

pozor na modul

Tak nevím,jak v Arivě,ale ty ,,slabší" přijímače v kterých jsem zkoušel rozjet modul Lama s kartou,tak běžně docházelo k zasekávaní,nebo vypadnutí programu,zvuku,hlavně u Digisportu HD...,nejlépe by byla možnost provést aktualizaci,nikde jsem nenašel od kuď ji stáhnout a jak!Technik mě upozorňoval o problémech s moduly,nakonec jsem mu dal za pravdu.

hoss

Technisat Digit ISIO S International si s Cigi poradí v pohodě.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

keramik, Technisat technistar S2 neumi zvukovy format AAC. Isio S3 umi AAC zvuk. U obou techto prijimacu ale vyuzijes pouze prijem přes CI Slot s Cam modulem. Ctecka karet je u obou prijimacu v Conax kodovacim rezimu, takze s kombinaci prijmu například s kartou Skylink to nebude pouzitelny. Takze pokud uvazujes o kombinaci prijmu dvou poskytovatelu sat prijmu, tak bud typ co radi Polda nebo Technisat STC, které mají dva CI sloty, ne verzi Ultra HD, tam je pouze jeden CI slot a ctecka karet Conax. To pokud by si se rozhodl pro Technisat. Cena je taky nekde jinde, nez je Ariva. Je to na tobe.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra