![]() |
|
Příjem DVBT2Nazdar! Dotaz asi na Saxona.Měl bych přání zvědět jak na DVBT2 někdy příště tady v Budějkách a okolí. Rakušáci asi pojedou s H264!? A české bude zřejmě či skoro jistě H265 !?. Tak tedy jak na tento spletenec. Rád bych aby něco z ORF mizůstalo, ORF1+2 či více. Dík a Zdar přeje MM! |
MMG45
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2Ty formáty si uvedl dobře. V současnosti jedou tři muxy platformy SimpliTV a letos v polovině roku začne přechod hlavních muxů DVB-T na T2, dokončí se to v polovině roku příštího. Mužu byt konkrétnější, jde o to, jestli chytas Lichtenberg, nebo Jauerling. Všechno bude ale kódované, něco jen na registraci, ostatní pay.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Příjem DVBT2Dík! V Budějkách jasně Lichtenberg a to jen na zbytek(6 prvků) DDR antény, 37 kanál je silnější než 43,ale nejde mi o to co, ale jak správně. Tedy příjímače, mám LG s H265 a taky settop box Zircon T2 (H264). Není nic moc a na třech kanálech z Licht. jsou jen kódované programy. Na kódované, ORF1+2 bych rád dosáhl i až to rakušáci na DVB-T zabalí, nebo budou volně. Mohu tohle příp.provozovat, ale bylo by, nebo bude možné na něčem? v budoucnu přijímat zároveň i H264 H265?(naivní otázka,že?) Na ty kódované z A je možné dosáhnout asi jen přes "oesterreichry" a kontakty nemám. V podstatě bych chtěl jen trochu nahlédnout do "budoucna". Dík! MM |
MMG45
![]() |
|
Příjem DVBT2Jen ještě dodám, že volné A,D, Ang. a F i další TV programy a hlavně ty HD lovím na satelitech.Č! |
MMG45
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2Kazdy STB nebo TV, ktera umi H.265 umi i H.264. Obecne to nemusi platit pro UHD H.264, ale to uz se stejne nikde vyskytovat nebude. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2"Do budoucna" nenahlédneš bez toho, že bys měl v Rakousku někoho, kdo tam má trvalé bydliště nebo firmu nebo dlouhodobý pobyt a platí koncesionářský poplatek. Jinak bude tma.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2Tak ORF1 SD a ORF2 SD by mely jet pokud vim volne (aspon nejakou dobu), takze uplna tma nebude. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
Příjem DVBT2Tak děkuji i ostatním! To, že H265 bude umět i H264 mě potěšilo, ale asi si nepomůžu s tím ORF. Vynikající jsou na ORF1 F1 a vůbec sport, něco aletaky ulovím na ARD,ZDF, RTL a Eurosportu D. Jinak zprávy a produkce ORF je na ORF2E i když zatím jen SD. Na to DVBT2 mám zatím LG, ale nejsem z něj "vodvázanej", já "ujíždím" na Philipsu s Ambili, a Technisatu, tak podle mě je možné dosáhnout nejlepší obraz. Lovy po satelitech mě už opustily. Zůstávám také jen s kartami ČT HD a ještě Prima HD, stihnul jsem to. Dobré úlovky a stálou pohodu a hodně zbytků pevného zdraví přeje Miloš(70)! Č! |
MMG45
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2MMG: na F muxu máš jedno radio volně...:)) Radio Maria. 37K ti letos v polovině roku přejde na T2. Seznam ti sem dám večer.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2MMG45@ ORF1+2 by v SD mělo jet volně i v T2, lepší toto než drátem do oka.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
příjem dvbt2Dík PoldoS! Dobré zprávy jsou vždy vítány. Jako SD ORF sleduju i dnes a jsem spokojen, mnohdy více než s cz mazaninami. Tak vzhůru do éteru!Zdar přeje M.M.....ar! |
MMG45
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2Takže na Lichtenbergu letos ve druhém kvartálu migrace na K37 z DVB-T do DVB-T2 a na kanále K43 migrace ve druhém kvartálu 2017.Mux B(K37) bude absolovovat po obsahové stránce přechodovou fázi. Je pravda, že se uvádí, že ORF 1 a 2 v SD rozlišení by měli jet nadále FTA, tedy bez potřeby registrace, či jakéhokoliv HW(karta, CAM). On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Příjem DVBT2Dík Saxone! Jaký bude v DVBT2 obsah na K37, myslím programy, není známo?¨Zdar přeje! melichar.geolog@seznam.cz |
MMG45
![]() |
|
RE: Příjem DVBT2Mas to v poště.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |