![]() |
|
Skylink - Nova InternacionálZdravím kolegi, i když jsem dnes zde na webu nechtěl nic psát, tak mě manželka vytočila a udělala ze mě po slepičím mozku dík Skylinku "(nevhodné slovo)A", že nejde na DO č.8. - Nova Internacionál !!! No dle info zde na Parabole to tzv. potichu, skoro tajně odpojili na Skylinku na globálně CZ přístup kartách - nejde. Tak zde pro INFO dotaz : proč teda platíme SKYLINKU tzv.""""" SERVISNÍ poplatek """""![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
CES.........snad je dlouho známo,pro koho je Nova Internacionál určena,tak co se divíš,dej si slov region |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
pierrepetrO mě nejde, já to vím, ale můj drahoušek - něžné pohlaví vynadlo ně a NE p. Glismíkoj.![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
CES.........Od začátku se psalo že NOVA IN. půjde jen na Slovensku vždyt se na to nedá koukat. |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálOno stačí jenom číst co je napsaný na webu SkylinkuInternational* *Program dostupný jen pro karty užívané na území Slovenské republiky. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálCES neumí česky psát a asi ani číst. Nu což...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
CES.........tomu miláčkovi jsi to ani neměl servírovat,nikdy by se to nedozvěděla,že je tam novej s.hit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálHoší jo - OK , já to vím četl jsem to, ale ta moje něžná to neví !!Já mám doma 3. TV a dva HD SATY v provozu, to že má ta moje čáru někde u noh mě nedostane !! Made in Skylink : !!![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
FOR Saxon ? ?A ty jsi asi vyšel dle IQ Tvého asi v Rakousku NEBO kde z pomocné školy pro MENTÁLI ??![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
ta čáraje někdy dobrá věc |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálAni mne na slovensku nejde!!!![]() Ale v oscam.services ich nemam, ani mat nebudem. ![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
for saxon![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wifinak567
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálTo už je práce pro odborníka z oboru psychiatrie. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@CESale ono to asi nejde tak, aby na SK kartách program fungoval a na CZ tam bol odkaz "nejede, máte nastavený špatný region".TecTime tam odkaz mal pre celú eu a potom pre celú eu tiež skončil ako klasické vysielanie. Rovnako ani HBO keď nemáš zaplatený balík tak nezobrazuje nič iné, len že nemáš oprávnenie na sledovanie programu (teda aspoň u normálnych prijímačov). takže ti nezostáva len A/ bud preladiť na SK region, neviem prečo si to neurobil B/ zmazať tento program a bude pokoj |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@mimo mísuNo on ani Skylink nedal info,že do Multi přidali E,enter..+ Penthouse![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálTak ji tak za týden řekni že to odpojili, vymaž to a máš klid. O tomhle paskvilu si nikomu nevyplatí vůbec říkat, natožpak ho ladit.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova Internacionál*Program dostupný jen pro karty užívané na území Slovenské republiky je napsané u více programů, které zatím fungují na území České republiky. |
miraxy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálBuď rád, všechno jednou skončí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink - Nova Internacionálmě zatím jede, ale že bych se na to díval to ani náhodou![]() |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálBez ohledu na kvalitu nova int. je podivné nazývat program určený přímo pro jednu zemi international. Mnoho vysílatelů také provozuje program "international", ale právě, že jde o mezinárodní program ošetřen právy často pro celý svět, je provozován bez kódu a slovo "international" je zde na místě. Nic proti nově, protože žumpa je žumpa, ale co takhle nova svk?Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
pre : CESZabudlo sa na to najpodstatnejšie. Sťažovať sa, a nadávať treba na Novu, nie na Skylink. Je to rozhodnutie Novy. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@PoldaSNaše země jsou součástí Evropské unie. Programy, které se nekódovaně vysílají přes DVB-T, nelze efektivně na státní hranici „blokovat“. Díky optickým trasám se dají programy z příhraničního „terestriálního přesahu“ dopravit kamkoli. A to nemluvím o satelitní distribuci, která pokrývá celou Evropu. Proto jsem přesvědčen o tom, že Slováci budou přijímat české programy a Češi slovenské, dokud o ně budou mít zájem. Neexistuje technický způsob jak tomu zabránit a domnívám se, že ani legislativní. Jsme součástí jednoho trhu s volným pohybem zboží a služeb. Nevidím způsob, jak Slovákovi žijícímu legálně v Praze zabránit v sledování programů slovenských vysílatelů. Kdyby žil v Severní Koreji, asi by to zařídit šlo.TŘEBA TO TAKY VŮBEC NESKONČÍ. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálTo ale platí jenom o programech, co jsou v terestrice a ne na satelitu, takže třeba u HD se to týká akorát 3x ČT a 1x STV. A vůbec se to netýká Skylinku.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSNevím nejsem právník i tak si myslím, že to Skylink třebas i na hraně ví kam až může rozhodně mají své právníky a myslím, že budou max. blokované regiony a možnost přepínat pro uživatele Skylinku bude dál. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálVôbec sa mi teda nepáčia praktiky s blokáciou programov pre CZ alebo SK región. V dnešnej dobe je to číry nezmysel!!! Na druhej strane, program Nova International nemáme ani naladený, lebo kto by sa na ten odpad v SD mazanici pozeral. Tak nech si Nova užije svoje skvelé reklamy![]() TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova InternacionálOno to blokování sice vypadá jako pitomost, ale zkuste někdo legálně získat kartu na příjem třeba ORF. Dopadnete jak hubkaři. A to jsme kdysi taky byli jeden stát Rakousko-Uhersko, kdyby chtěl někdo argumentovat tím, že Češi a Slováci kdysi před více než 20 roky byli ve stejný republice.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |