![]() |
|
HBO - premiový kanál ?Dnes jsem se podíval do programu HBO a opět jsem se přesvědčil, že je to kanál na nic. Mám O2-TV, kdy k 30.6. končí HBO v balíčku L. Uvažoval jsem o předplatném HBO, ale s tím co kanál nabízí, jsem rozhodnutý - NE.9:55 Batman - animovaný komiks 13:00 Scooby Doo - animovaný film 16:55 Tučňáci z Madagaskaru - animovaný film 20:00 Konečně doma - animovaná komedie Je mi jasný, že si tyto filmy svoje diváky najdou, ale 4 proč 4 animáče v jednom dni ? V době, kdy komerční TV se snaží taky co nejdříve dát divákovi co běželo na HBO, tak HBO už není to co bylo. To Cinemax je o třídu lepší. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?A? Co tym basnik chcel povedat? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Že HBO jde od 10ti k 5ti. A je to škoda, byl to kdysi dobrý kanál.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
Bohuželale zase v HD je nějaký lepší film.program u nás k mání?Ten Cinemax v HD jenom kabel-kolik lidí na něj dosáhne a stejně většinou filmy co byly na HBO.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Ano, nic lepšího v HD není, Filmbox HD je ještě horší![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Prima Max HD :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Tak ten je jednoznačně nejhorší...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Kino Barrandov HD![]() ![]() |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
AMC HDAMC HD od března UPC kabel |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
Prima Max HDNo tak to je spíš program na reklamy ne?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Teraz najlepsia tv je joj cinema, hbo o nicom |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Ja si platim, v podstate zo zotrvacnosti HBO uz dlhe roky, rodina si na to zvykla...ale suhlasim s tym, ze ten kanal je mizerny.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?HBO je pořád to nejlepší co u nás je.Je tam plno 💩💩💩 ale co... |
koko365
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Ze Cinemaxu je také kolovrátkový kanál. AMC jde cestou HBO a stává se z něj seriálový kanál. Doba se mění. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Tak sis odůvodnil, proč neplatit dvě stovky a my ti to tady máme ještě potvrdit![]() |
bobice
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?HBO je dobrý program pre ľudí čo neťahajú filmy z internetu, lebo ťahači tie filmy už dávno videli![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?filmy na prd (moc stary), ale serialy od HBO jsou ty nejlelsi co jsem kdy sledoval... napr Sopranos, Entourage, Curb, Extras, Game of thrones, Comeback, Lucky Louie, Ali G Show a z tech aktuapnich Veep, Silicon Valley, Bill Maher, John Oliver... to by me zajimalo, ktera televize je teda vic premiova nez HBO |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?https://youtu.be/RDbOfrTMgQ4brezen na HBO nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?@drhans: naprosty soulas: Extras !! pecka, pecka, skoda ze jen dve sezony a special, Silicon Valley - proste bozi, Veep - Julia Dreyfus vynikajici, nejen ona - jeste spousta vedlejsich postav, John Oliver - zabavnej scott, blizi se GoT, ted Vinyl ... premier jak makuT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
@alfasexNové filmy si na HBO rád pozriem a dokonca aj tie ktoré som už videl... Preto si aspoň raz za rok balíček objednám, nespomínam si totiž za tú dobu na dej konkrétneho filmu... A to aj napriek tomu, že väčšinou sledujem filmy na Netflix US...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@Manetotak mozem sem tiez dat stranky z toho obsahu odkial nacerpavaju vsetci ktitici HBO packurozne torrenty fora a podobne sr*cky ... inak povedane, HBO bolo je a bude ten kanal, ktory prinasa vzdy to najlepsie co vo svete vyslo ... nieco presuvaju na Cinemax zase po pravde az tak kvalitnych veci sa netoci ![]() a kedze tu moc mudrych ludi je v "" tak tu je napriklad ponuka Sky UK ... PPV plus Sky Premiere March http://www.sky.com/tv/channel/skymovies/gallery/coming-soon-to-sky-movies-premiere Terminatorik pride v marchi nielen na ceskoslovenske HBO ale tiez na Sky-ko nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Hbo u nás jasně nejlepší filmový kanál.Kdo nechce ať nekupuje u mě spokojenost i když těch filmovejch trháků tam bývalo víc |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: HBO - premiový kanál ?Skylink by mohl zařadit AMC HD a Cinemax HD, to by byla paráda, úroveň HBO jde hrozně dolů, nesmyslné seriály, dokumenty, kreslené blbosti, ale přeci jenom se tam občas něco najde, a je to v HD bez reklamDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
![]() |