Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

tv Samsung UE40F65

při nahrávání sat. programů na flash disk, nebo na pam. kartu se vysílaný pořad bez problémů uloží na paměťové medium, lze ho i přehrát, ale po nějaké době (ověřeno už po 2 hodinách)se zablokuje a naskočí info: prošlý obraz a pak už přehrát nejde . nemá někdo podobnou zkušenost? je jedno, zda jde o film, sportovní přenos, zprávy, ...

rejmondo
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv Samsung UE40F65

Kartou to fakt není. Udělej ten test co ti říkám a bude za pět minut jasno.

elektrokol
Registrace: 8/2015

@rejmondo

Jo nahrávat pro test musíš kodovaný program, třeba CT1. CT24 by to šlo furt, tam se to nepozná.

elektrokol

v kodování

bych to neviděl,že by se trefil zrovna do změny zápisů??,jestli tam někde není nastavení,po shlédnutí smazat,nebo něco podobného,nebo mu nevoní velikost média,je toho víc

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@rejmondo

Práve som sa dočítal v nejakej recenzii, samozrejme neoverenej, že TV nahráva : "nahrávanie na usb iba ak je karta (napr. skylink) priamo v televízore" To sa dozvedel dotyčný priamo na infolinke Samsung...
Ak by sa nedala nahrávka po zmene kódu prehrať, znamenalo by to že TV má problémy so zápismi... Kto vie prečo bol vyradený z predaja...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto

tv se čtečkou karet???

pierrepetr

@Maneto

mám pouze skylink, takže musím mít kartu v tv, včera jsem komunikoval přes hodinu s technikem od samsungu, nabídl pouze 2 možnosti, tovární nastavení (beze změny) a reklamačního technika.

rejmondo

@pierrepetr

čtečka je zasunutá do slotu v tv

rejmondo

@pierrepetr

Práve preto som to napísal... Je to výrok z podpory Samsungu... ;) Nám je hádam všetkým jasné, že TV s CI slotom pre modul na zasunutie karty. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

rejmondo

no proto,zítra jim zavolej,škoda,že jsi prošvih záruku,když to má chodit a nechodí

pierrepetr

@rejmondo

Tak snáď reklamačný technik to dá doporiadku...

Maneto

Maneto

kdyby byl reklamační,tak by sem nepsal

pierrepetr

@pierrepetr

Ja ti neviem, ale u nás je zvykom, že reklamačný technik preberie a opraví TV jak v rámci záruky, tak aj po nej... V druhom prípade je to už samozrejme za úplatu... ;)

Maneto

Maneto

tady se reklamace uznává pouze v záruční době,proto reklamační technik jezdí jen na záruční opravy,jinak to pak opravuje kdekdo v garáži,u samšuntu je to za velký balík,tedy nerentabilní pro zákazníka

pierrepetr

@pierrepetr+maneto+elektrokol

zkusil jsem nahrát, spustit a vytáhnout kartu, přehrávalo stále dál, jen se objevilo okno, abych zasunul kartu, jo a sorry, ten poradce od samsungu mi sice nabídnul rekl.technika, ale já mu napsal omylem špatně rok, takže je to opravdu po záruce

rejmondo

rejmondo

tak je to kodovaná nahrávka k ničemu,zkus nahrávat čt24 a napiš

pierrepetr

RE: tv Samsung UE40F65

zítra zapůjčím pevný disk a pak se rozhodne

rejmondo

rejmondo

dobré rozhodnutí,ale samšunt podpora by ti ti řekla hned

pierrepetr

@pierrepetr

nahráno čt24, je to stejný, jen se neobjeví okno s informací, že mám zasunout kartu. na tu podporu zavolám taky, to je jasný

rejmondo

rejmondo

no možná velikost disku

pierrepetr

@pierrepetr

Nechtěl jsi říci "tak je to ROZkodovaná nahrávka" ?
Když to hraje bez karty tak na přehrávání asi kartu nepotřebuje. Ta hláška je pro nás nyní nepodstatná, myslím.

elektrokol

elektrokol

chtěl jsem napsat,to co jsem napsal,pokud potřebuješ jiné info,tak se zapoj víc,asi jedeme každý jiným směrem řešení problému

pierrepetr

@pierrepetr

Jo, dobrý, chápu, že tomu nerozumíš.Je to i vidět. Tak pokračuj sám.

elektrokol

elektrokol

myslím,že pro tazatele je výhodnější naše reakce na něho,než naše reakce mezi námi pomáhájícími,to nic neřeší,pokud nejde o dezinformaci,nebo špatnou radu,jako pokecat si si můžeme mimo téma třeba o Bulharsku,nemyslíš?

pierrepetr

Wykašli se

na nahrávání přímo na televizi. Má to pouze problémy. Každý lepší set box Ti nahraje z pozemního vysílání záznam, který přehraješ téměř všude.
Ze Skylinku Ti doporučuji pro nahrávání Technisaty s výjimkou TS1 nebo Techniboxu. Umožňují mazání reklam na záznamu bez pomoci PC.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

posun-neposun

tak podpora po tel. od samsungu nic moc. evidentně o tomhle problému nic neví, nebo dělají, že neví. mám vyzkoušet externí disk dle parametrů v manuálu, nejlépe od nich. tady ho v obchodě nemají, takže až bude, zapůjčí mi ho na test. já tomu teda moc nevěřím, ale zkusím to. a hlavně: to co jsem včera nahrál na flashku: čt24 lze stále přehrát bez problému, takže nejdou jen ty kódované programy.

rejmondo
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra