![]() |
|
zesilovač dvb-tzdravičko Poraďte nějaký slušný typ anteniho zesilovače.starý 25let mi odešel tak bych chtěl koupit něco nového.mame rozbočovač na 5 televizoru.díky |
selzu
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: zesilovač dvb-tPoraď mi prosím nějaký slušný oblek. Ten starý mám už od střední školy.Ty jsi asi spadnul na hlavičku, že? :-) Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: zesilovač dvb-tnapř. s regulací zisku ALCAD Al-200 nebo ITS AA 20 L |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: zesilovač dvb-tasi jsem spadnul protože tomu nerozumim.proto tady píšu |
selzu
![]() |
|
RE: zesilovač dvb-tKdybys aspoň napsal typ toho starého, to by bylo žůžo. Nenapadlo?![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Zesilovač DVB-tDobrý den všem.Pánové myslím,že tyhle stránky jsou i pro naprosté laiky.Koho se mají zeptat lidé,kterým často neporadí načesaná slečna v odborné prodejně a nebo anténář,který potřebuje jen vydělat peníze?Někdy se těžko radí na dálku,ale řeknu alespoň svoji zkušenost také jenom amatéra.Já používám ve dvou anténách předzesilovač do krabičky od fi Malý z Brna,26-28 dB/1,5 dB.Na vstupu jsou tykadla a výstup je F.Kousek od Brna nemám problémy s LFT. http://www.eltasat.cz/zesilovace/predzesilovac-uhf-26db Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
|
zavřel
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: zesilovač dvb-tJá si myslím, že jemu je předzesilovač od f. Malý (nijak nehaním-ba naopak) k ničemu, potřebuje pokrýt ztráty v rozvodu (asi). Proto má kus pravdy Bidlo-kdyby sem dal aspoň obrázek toho co mu odkráčelo do věčných lovišť, byli bychom chytřejší.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
selzuOK, po lopatě - hlavně neposlouchej Zavřela!Zesilovač se vybírá vždy podle účelu jeho použití v daném případě/místě/instalaci. Existuje asi milion různých typů zesilovačů, předzesilovačů atd. s různými parametry a jejich volba VŽDY záleží na tom co mají na daném místě řešit, takže prostě neexistuje žádný nejlepší nebo doporučený zesilovač pro všechny... to prostě takto nelze poradit!! To co někomu super funguje u jiného může být úplně na nic a naopak... Proto ta reakce od Enika. Napiš alespoň který ten starý typ Ti odešel a jak to máš přesně zapojeno, a hlavně jestli jsi si vůbec jist, že problém je v tom zesilovači a ne třeba někde jinde...? Pak se teprve dá alespoň něco odhadnout a bavit se dál..., ovšem i tak bez znalosti (proměření) parametrů signálů na místě to nebude nikdy rada stoprocentní, takže vždy takto riskuješ neúspěch a ztrátu peněz systémem pokus-omyl... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Zesilovač DVB-tZdravím všechny.Lance,máte pravdu.Zapoměl jsem dodat,že mám kabel (cca 25m)bez dalšího od každé antény veden až do přijímače.To už je tím věkem (69).Tohle je lance slušná odpověď na laickou otázku,kterou bohužel někteří považují za hloupou a nepochopí,že tazatel vám důvěřuje a žádá alespoň vaši zkušenost,popř.doporučení.Hezký večer.J.Z. Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
|
zavřel
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: zesilovač dvb-tbohužel typ neni protože to byla domaci vyroba krabička a zvonkove trafo.že je to zesilovačem jsem vydedukoval tim že jsem prostě antenu zapojil napřimo do rozbočovače a SD programy běží.HD nic.když to zapojim přes zesil.tak jde jen par SD programu a na druhe talevizi nic.chytam vysilač ostrava.když mi to běželo před tím chytal jsem polaky bez problemu a šel mi i sport5 a slovak sport. |
selzu
![]() |
|
selzupokud jste z Ostravy a okolí, tak můžu pomoci, ale nemáte aktivovány soukr. zprávy.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
těžký život,může být chyba ve zdroji |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |