![]() |
|
LG LED TV 42LA620S - prepínanie audio stôpZdravím ,chcem Vás požiadať o radu.Na uvedenom TV sa mi stratila možnosť prepnutia zvukovej stopy pri prehrávaní multimediálnych súborov.(Dlna, USB) Niekedy som túto možnosť v TV mal a súbor, ktorý mal dve, alebo viac zvukových stôp mi možnosť prepnutia ponúkol. Dnes je celá ponuka v menu nastavenia zvuku, okrem prvého riadku - opakovať, šedá a nie je k nej vôbec prístup. Mám pocit, že toto udialo po nejakom update. Oslovil som aj servis LG, kde mi to potvrdili. Nevie niekto o možnom riešení? Ďakujem za solídne reakcie. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
LG servispotvrdil a řešení ti nenabídnul?? tak zkus LG podporu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: LG LED TV 42LA620S - prepínanie audio stôpOdpoveď zakazníckeho centra LG:Podľa našich informácií je po poslednom update nie je možné prepínať zvukové stopy, ak prehrávate súbor cez protokol DLNA. Zatiaľ nie je možné Vám ponúknuť inú aktualizáciu, ktorá by to riešila. Zákaznícky servis LG |
matov3
![]() |
|
matov3výborne, takže vlastne aktualizáciou ti LG zničil funkčnosť TV ktorú si si zapltil...Inak na LG 2011 to bolo rovnako, z DLNA len 1.stopa natvrdo a záznam zo zdroja s rozlíšením SD sa nedal roztiahnuť na celú obrazovku, len štvorec uprostred... ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: LG LED TV 42LA620S - prepínanie audio stôpTu už zostáva snáď jediná možnosť a to downgrade na tu predchádzajúcu , funkčnú verziu. Pokiaľ takáto možnosť existuje. Ak nie, tak len informácia pre ostatných vlastníkov LG TV, že keď sa telka náhodou sama nepokazí po dvoch rokoch, výrobca jej posiela kvalitné update. |
matov3
![]() |
|
taky nechápuproč se honit za novými softy??,co funguje,nemá cenu dráždit jen proto,že je to novější,nakonec nejlépe se chovají laici,ani netuší,že jsou nějaké softy,koupí telku a koukaj,než umře |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrDnes som práve aktualizoval soft na Sony Bravia z v_3.169 na v_3.317 ktorý vyšiel 17.2.2016... Pekne krásne som si počkal, či sa neozve nikto, ktorému sa práve po tejto aktualizácii niečo poserinkalo a až keď som mal istotu že je všetko v cajchu, šiel som do toho...![]() Výhody a vylepšení: Záznam na USB a HDD až do 2TB Twin tuner Obraz v obraze / Picture-and-Picture Tato aktualizace firmwaru zlepšuje stabilitu televizoru. ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Manetoano,musí se počkat,až se testéři spálí,nebo nespálí,netřeba chodit daleko |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |