![]() |
|
NOVA SPORT HD1Zdravim Vas, chcel som sa spytat, ci niekto nema od vcera problem v pripade prijmu Nova Sport HD1 zo Skylinku, nakolko je to jediny program ktory mi odvcera zahadne prestal fungovat, s tym, ze vsetko ostatne ci v SD ci v HD ide v poriadku aj z toho isteho TP... skusal som ho aj vymazat, znova prescanovat a naladit a nepomohlo... mam Dreambox800 HD a v nom open atv len pre pripadne info... ma niekto napad, v com to moze byt? nerad by som zbytocne robil flash celeho pristroja... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT HD1Pokud hrají ostatní programy z uvedeného transpodéru zkus reautorizaci karty.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Zapisy na kartuZapisy na kartu chodia v pripade balickov programov nie? |
miskoca
![]() |
|
RE: NOVA SPORT HD1Funguje normálne a čo Ti píše?Zakódované?Alebo bez signálu?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT HD1Funguje normálne na základnom balíku. GM Unibox2. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT HD1Běží bez problémů - záznam finále z Dubaie. (AZbox Premium Hd, Rti 2.1) |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
oprava...OpenRsi 2.1 |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
miskocaak som pochopil tvoj druhý príspevok, máš na mysli, že ak je zápis na balík napr. Multi tak máš mať všetko čo je v balíku multi?Nie, tak to nie je. Takmer každý program má svoj vlastný zápis. Tzn., že každý balík sa skladá z množstva zápisov. Inak by sa asi nedali robiť jednoduchp kombinácie napr. pre Flex7, prehadzovanie programov medzi balíkami a pod. Takže ti kľudne môže chýbať práve zápis na tento program. skús tu reautorizáciu ako ti radia. skús vygugliť ktorý zápis odpovedá programu a skontroluj či ho tam máš |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
tie zapisysom myslel tak ako pises, ci to chodi v baliku alebo samostatne, ale to flexi ma nenapadlo... skusim teda zistit v com je problem, ze nepresiel cez multi prave tento jeden zapis lebo mi to nejde do hlavy, preco zrovna pri tomto programe, ktory je navyse teraz volny... |
miskoca
![]() |
|
ahaaaapamätám v roku 2009 bol mesiac voľný sport5 a tiež to nechodilo na niektorých prijímačoch.zrejme tam bol nejaký konflikt medzi voľným a chýbajúcimi zápismi. A nešlo to práve na kartách, kde bol zaplatený... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Skuska uspesnaSkusil som reautorizaciu po uhrade servisneho poplatku a nabehlo to, asi je tam naozaj konflikt zapisov alebo co... i tak dakujem za odpovede |
miskoca
![]() |
|
Nejdeme to taky nejde nova sport HDDreambox 800HD SE VE2
|
zslaby
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
Skuska neuspesnaje to zaujimave, ale ani u mna nejde Nova Sport1 HD,tak jak pise miskoca secko ostatne funguje... ani po preladeni ani po reautorizacii. dva receivre a nic, nula, nicht... zahada |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: NOVA SPORT HD1Já jsem měl u SONY TV se satelitním tunerem problém naladit Nova Sport2 HD. Manuálním laděním příslušného transpoderu se Nova Sport2 nenašla. Nepomohlo ani vymazání všech stanic Skylinku na tom transpondéru a opakované ladění toho transpondéru. Teprve spuštěním "Úplného ladění" se Nova Sport2 naladila. Bohužel pak jsem musel vše znovu seřadit. Myslím si, že ta Nova Sport2 byla již naladěna pod nějakým jiným názvem, takže jsem ji ručně nevymazal a proto také nenaladil. Úplné ladění vymaže vše, a proto pak již naladit šla. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
![]() |