![]() |
|
Měřák DVB-S2Dobrý den.Zvažuji nákup nového měřícího přístroje. Původně jsem přemýšlel nad Horizon HD-STM, bohužel nemá T2. Další slušný DVB-S2/T2 do 35 tis Kč. neznám. Proto zatím na DVB-T budu používat dosavadní DVB-S/T měřák a chci jenom měřák satelitní v rozumné cenové hladině. Po vyloučení různých slátanin satelitních příjmačů a tabletů v jednom se Vás chci dotázat na zkušenosti s - Planar IT-12 DVB-S/S2 - a kde koupit? Jako druhý ještě přichází v úvahu HORIZON HDSM USB PLUS nebo HORIZON HD-S2. U posledních dvou kusů mně kromě ceny není jasný rozdíl mezi funkcemi. Díky za postřehy, popř. doporučení jiných možností. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
MěřákEdit - HORIZON HDSM USB PLUS pravděpodobně není S2 |
zolik645
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Dost toho se řeší zde:https://www.parabola.cz/forum/topic-88270/Jinak do seznamu combo se dá zařadit při poměru výkon cena kolem cca 35.000,- Emitor COMBOLOOK COLOR HD S2/T2/C DVB-S/S2/T/T2/C měřící přístroj Prime Digital Easy Meter TOUCH A nebo když budeš mít štěstí, použitý od někoho, kdo pořizuje novou hračku! Jenže to je o tom štěstí ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2A to Delta má...![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
to zolik645Vydrž 2 týdny, už ti to psal andel666, a nebo: najít dovozce Planaru do CZ zas není tak těžký, pak jim napíšeš poptávku, protože na jejich stránkách nejsou ceny a oni ti zavolají a pošlou co potřebuješ. U Planaru S/S2 počítej kolem 13tis bez dph. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Emitor COMBOLOOK COLOR HD S2/T2/C aDVB-S/S2/T/T2/C měřící přístroj Prime Digital Easy Meter TOUCH - po těchto jsem se taky díval - moc mně nenadchly. Praktické zkušenosti nemám. Dovozci Planaru jsem psal - právě mně přišla odpověd, půjdu asi do něj. V této cenové relaci asi jedna z mála rozumných variant. |
zolik645
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Ten Prime Digital Easy Meter TOUCH budu taky brát. Je to malý brácha roveru |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2českého dealera Planaru nedoporučuji, komunikace katastrofální, mlžení o ceně apod komunikoval jsem minulý týden ohledně "T-2" verze. Nakonec mi ruský výrobce doporučil nákup u jiného dealera mimo ČR a EU tak, aby zboží nebylo zbytečně "protirusky" cenově postiženo-zatíženo.Cenově přístroj vč. dopravy DHL, cla a DPH vyjde na cca 530-550 Usd. Případný kontakt sdělím přes SZ. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2kdyz uz jste se rozhodli pro Planar, neni lepsi jit do te multifunkcni varianty IT-08 ?,cenove to taktez neni nejaka palka (master cca 12t. a moduly 5-7tis.) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Mohu jen potvrdit gunterova slova, dnes mi přišel Planar T2 za super preis (zdroj ale tady psát nebudu) a očekáváme i S2.Co se týká varianty s moduly, tak to mě moc nenadchlo, radši mám jednoúčelové strojky než all-in-one. |
decmen
![]() |
|
@decmenposla jsem Ti SZzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
IT-15T2Kdysi jsem ho mel na test od ISAT Brno, to snad ni tajné?! Pak jsem si ho nechal.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonTo není oficiální dealer pro ČR.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Aha, to já nevím, neřeším...:)) Horizon měl údajně začít dodávat Antech, jeden z mála solidních.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Děkuji za podněty, ještě chvilku s objednáním počkám zvažuji i verzi s IT-08 - díky za podněty.Komunikace s českým zastoupením Planaru se mně zdá být zatím naopak v pohodě /cena as jako píše GUNTER/, verze IT-08 má prý lepší /větší?/ display a za ten si klidně něco připlatím. Modulární systém mně příliš nezaujal i když nikdo neví...... Kdyby byl za peníze viz. nic KAOS tak nečekám na nic, nabídka kterou jsem na modulární verzi dostal je výrazně vyšší, takže uvidím. |
zolik645
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2Tak jsem začal zkoumat možnosti Planaru IT15/T2 a první pjoblém - mám v pc widle10 a nechcou si najít ovladač na Planara. Můžu někoho poprosit a nakopnutí, kde stáhnout? Na stránkách výrobce nějak ničevo nevidim :-(díky předem všem. |
decmen
![]() |
|
RE: Měřák DVB-S2http://www.horizonhge.com/international_distributors.html |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxdíky za odkaz, ale ani ťuk![]() ![]() |
decmen
![]() |
|
Planar IT15Prostě jsem úplně mimo - na stařečka s Win XP jsem sw nainstaloval úplně v pohodě, na w10 se soustavně ovladače nechcou nainstalovat- prosím o další nápovědu, díky. |
decmen
![]() |
|
Planar IT15Uf, na počtvrté se povidlo![]() |
decmen
![]() |
|
@decmenTo nebyl odkaz na Planar, ale na distributory Horizon :-)) |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxjá vím![]() ![]() |
decmen
![]() |
|
@decmenNo jo, připrav láhev, sedni do škodofky a vyraz za distributorem do Prahy |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxx![]() ![]() ![]() ![]() |
decmen
![]() |
|
![]() |