Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Software 2.1. na přijímač Technisat DIGIT SIR

Dobrý den všem.Nejde mi aktualizovat software na přijímači Technisat DIGIT SIR.Chci ho aktualizovat proto protože i když mám vypnutý fastscan nejdou mi řadit programy od č.1 ale až od 4001.Píše to totiž že je to rezervované skylinkem.Prodavač v prodejně elektro mi radil že to chce aktualizovat software a pak to prý půjde.Poradí prosím někdo jak ho mám tedy aktualizovat když mi to při aktualizaci píše že hledání nového softwaru selhalo

chalupskyv
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Software 2.1. na přijímač Technisat DIGIT...

A proč jsi se hned toho prodavače nezeptal, kde ten soft vzít?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

soft ti nahraji ve znackovych sat prodejnach a upravi podle tvych predstav napriklad vlozeni do setup druzice ktere box neumi nebo nezna atd a delaji to v omku

warteam83
Registrace: 2/2015

bohužel

tomuto krámu značka technisat prepožičala svoje meno...
Nerád to píšem, ale jeden pán sa hrdil ako ho špičkovo odladili. Potom tvrdil, že ho nezaujíma nič len aby zákazníci boli spokojní. dnes je niekde inde. Píše o iných prijímačoch.
Čo dodať. Toto bol nepodarok hneď na začiatku. A už neštekne po ňom ani pes. Žiadny soft na tento prijímač nevidím ani na stránke firmy, ktorá snáď tento prijímač vymyslela.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Pomoc je následující

1. Smažeš všechny kanály z Astry 3 y vyřadíš tuto družici z ladění antény, její jméno se nikde nesmí vyskytovat, Fast Scan vyřadíš.
2. Místo Astry 3 si zvolíš družici s názvem User 1 a přiřadíš ji 23,5E v nastavení antény.
3. Kanály Skylinku budeš muset naladit ručně, nikoliv automaticky. Tím se Ti všechny kanály dostanou nad číslo 4000 a dělej si s tím, co chceš.
4. Déle si můžeš zvolit "seznam oblíbených kanálů", zařadit tam kanály Skylinku a v něm rovněž dělat, co uznáš za vhodné.
Takže máš dvě cesty k cíli.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

O todlento se má starat především dovozce ,ve spolupráci s výrobcem. V Česku (nejen) ,po BOOMU, však může následovat i BUM (na čenich) a nastává klasická hláška: "ruce pryč od Koreje" resp. od prodaných přijímačů. :)

hdpe
Registrace: 11/2007

samorost

Pozor mluvime o DIGIT SIR.
Korea. Zde neplati podle mne figle technistaru.

Dagy2

Zdar Dagy2,"Korea,Vietnam či Kambodža", je myšleno jako obecný terminus-technikus,pro příslušné obchodní zástupce dovezu,prodám ...a nestarám se.Je mi známo,že Technistar DIGIT SIR je jakési prapodivné nevlastní dítě islámských imigrantů Technisatu.

hdpe
Registrace: 11/2007

chalupsky

https://www.parabola.cz/clanky/4969/digit-sir-novinka-od-firmy-technisat/

tu je popis ako dobre tento prijímač funguje aj zmienka o možnosti stiahnuť sw2.1.
Obrátil by som sa na firmu alebo autora v podpise.

Nerozumiem toľkému tlaku v tých časoch na fastscan. Niekto dokázal presvedčiť výrobcu aby dal značku na korejský krám pre CZ/SK trh a teraz ho niekto dokáže presvedčiť na implementáciu fastscanu do STC prijímačov.
Ale potreba vyleštiť prekážajúce drobnosti v SW pre CZ/SK trh a zásadný nedostatok u ISIO S1 sa nedajú...

Dagy2

to Dagy2

Ten přijímač, ať je od kohokoliv, se opravdu nedá podvést? Je tak chytrý, že vždy "odhalí" družici 23,5E a zapne Fast Scan?
Svého času jsem podváděl například GoSat 7056.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

samorost

podľa popisu, na ktorý som dal link, by mal dokonca ísť fastscan regulerne vypnúť v menu. A nedá sa (podľa autora dotazu).
Netuším, či sa na tomto prijímači vôbec dá pridať nová družica
:((

Dagy2

chlapi mel sem ho aji kdyz tu 23,5 vymazes a zvolis druzici jako user 1 ci jiny a bude na ni naladena 23,5 pokazde ten sit posklada programy ao skylinku musel by koupit nemeckou verzi tohoto kramu a ne cwsko kdeje garantovano skylink ready...

warteam83
Registrace: 2/2015

warteam

toto nemělo nikdy německou verzi.
toto je krám vyprodukovaný v korei pro skajlinkredy požadavek někoho v česku.

Dagy2

Prosím všechny o pomoc a radu:Na programu Retro Music přestal jít obraz a jde jen zvuk.Čím by to prosím vás mohlo být?

chalupskyv
Registrace: 5/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra