Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

HD dekoder na skylink

Dobri den potrebujem poradit pri vybere hd dekodera na skylink.
Chcel by som nieco co by my vydrzalo dlhsiu dobu a nemal by som z tim velke problemy
Dobre by bolo keby som mohol aj nahravat, moze byt aj na externy HDD.
Ak by mi vedel niekto poradit z prenosom signalu na druhy televyzor bol by som rad,ide o signal z dvoch dekoderou.
Dakujem

milankobar
Registrace: 2/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

tak za 50 eur se může koukat z okna je to 4K3D , a ještě ušetří R^

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

bbitom

Ja viem. Ale 3D si prehnal :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: HD dekoder na skylink

Zadarmo by sme nieco nemali

milankobar

Robim si srandu . Chcem si dat poradit aby som nemusel za rok dva kupovat zas nieco nove. Nikde som nenapisal ze chcem to najlacnejsie.

milankobar

milankobar

Tak ak Ti môžem poradiť Formuler F1 s tromi tunermi. Má to všetko, čo dnešná doba požaduje. Ešte navyše slot na SD kartu, SATA výstup a pod. A myslím si, že cena/kvalita je najlepšia.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Co poviete na f3

milankobar

co to je f3 :O

zujm
Registrace: 9/2014

@zujm

zřejmě Skybox F3

korkoran
Registrace: 10/2006

formuler f3

milankobar

milankobar

nechceš Dream Box 800 HD za 2OOOkč

zujm

zujm

origo?????

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ne klon ale 5OOHd mam origo

zujm

zujm

škoda ,za ty drobný mercedes,kolik má najeto 800HD

pierrepetr

moc ne mam ho 3roky

zujm

@zujm

Satelitný prijímač nazval HD dekodér a ty mu ponúkaš rovno Dreambox 800HD? A ešte k tomu klon? Pri prvom pripojení k internetu mu DM automaticky ponúkne aktualiáciu software, v dobrej viere ju potvrdí a pošle DM do kopru... R^

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ale musim povedat ze sa je.dobre posmiat na cloveku ktory sa az tak nerozumie

milankobar

milankobar

ty si slovák, maďar, nebo polák? :O :(

zujm

A (nevhodné slovo) ked tu este stale pisen

milankobar

milankobar

odpověď jsi dostal,navštiv prodejnu sat. techniky

pierrepetr

@milankobar

Na ty reakce si tady zvykneš. Někteří si toto fórum pletou s vysoce odbornou vědecko-satelitní konferencí. Pokud se zeptáš na to, co nevíš a pro ně je to triviálnost, tak můžeš očekávat, že většinou se Tě budou ptát na odborné výrazy, budou Ti opravovat gramatiku, poradí Ti naprosto nesmyslně, začnou se ptát, proč se ptáš, pošlou Tě do kopru či začnou odpovídat na úplně jinou věc. Jen malá hrstka ochotných Ti odpoví seriózně a tak, abys porozuměl.

Jsem laik, konzument TV programů, nikoliv satelitní maniak. Pokud máš 2 paraboly na 2 přijímače, potřebuješ Diseq přepínač pro 2 paraboly a 2 přijímače, ale POZOR, pokud máš LNB monoblok (Astra 19,2 a Astra23,5), musí to být přepínač OPTION, aby zvládal přepínat na monoblok.
Před 2 měsíci jsem zakoupil Amiko 8250+ - mně stačí. Ale měl jsem počkat, protože Skylink brzy představí hybridní přijímače.
Tedy PODLE MÉHO NÁZORU bych počkal až Skylink vypustí ty hybridní přijímače, abys mohl plně využívat všechny jeho služby. UPOZORŇUJI OSTATNÍ, ŽE JE TO MŮJ NÁZOR, ABY TADY ZASE NEVZNIKLA FÁMA, ŽE ŠÍŘÍM PANIKU.

Nejlépe ale uděláš, když zajdeš do renomované satelitní firmy, kde Ti rádi kvalifikovaně poradí a vše vysvětlí, v případě Tvého zájmu i vše nainstalují. :)

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

Keď mu už chceš poradiť, treba napísať všetko a nie len polovičku, tým ho len zblbneš...

@milankobar
Ak som dobre pochopil máš zatiaľ len satelitný prijímač na Poliakov a potrebuješ v prvom rade prijímač na Skylink. Ak máš dve paraboly, na jednej monoblok, na druhej singel a chceš použiť dva satelitné prijímače pre dva TV, musia byť konvertory Twin (monoblock aj singel)a 2x DiSEqC prepínač opt. Naviac prijímač ktorý máš na poliakov s ich kartou, by potreboval ešte šachtu na CI modul, kam dáš kartu na Skylink. Dúfam že tvoj satelitný prijímač (neviem aký) podporuje DiSEqC 1.1 a poradie príkazov committed, uncommitted... To všetko aby si mohol na tomto prijímači sledovať jak polské, tak aj Skylink programy...
Ďalší satelitný prijímač na Skylink, ktorý pripojíš na výstup druhého DiSEqc prepínača opt. potrebuješ ďalšiu kartu a tiež splniť podmienky podpory DiSEqC 1.1 a poradie príkazov committed, uncommitted... Pokial by si aj na tomto prijímači požadoval aj polské programy, tak ďalšia karta...
Takže neviem či ti to za to stojí, aby si mohol na dvoch TV sledovať programy od obidvoch providerov. Aj keď je to technicky zrealizovateľné
Najjednoduchšie by bolo použiř jeden TV, alebo na každom TV iného providera... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

@Maneto

Děkuji za doplnění. V podstatě je nutné mít 2 přijímače, v každém 2 karty (v zabudované čtečce + druhá v CA modulu). Já mám 2x A 8250+, stačí mi, a každý přijímač je zapojený na přepínač DISEqC P.162-IW Option. Každý přepínač napojen na obě paraboly a na jedné parabole monoblok twin, na druhé singl twin. A tak mohu nezávisle sledovat na obou přijímačích Skylink i Freesat.
Tohoto asi s hybridními přijímači nedosáhneš (neznám je, je to novinka a tak nevím, zda se do nich dají vložit 2 karty).

Jsem laik a zvládl jsem to. Ale jak jsem psal, i druzí, nejlepší bude když zajdeš do renomovaného satelitního obchodu.

ja987

@ja987

Nikdo by ti gramatiku neopravoval, ani já to normálně nedělám, ale když někdo ignoruje skladbu věty, napíše

"... už abych kvůli Skylinku opatřoval hybridní?! za 4 kila měsíčně mám asi 100 programů ..."

a pak se dohaduje o tom, zda to bylo sdělení nebo otázka, si nic jiného nezaslouží. Tady prostě bylo vidět, jak může napsaný text různě vyznít a být pochopen.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@ja987

Ak budú nové hybridné prijímače dodávané podobne ako v Rakúsku, kde operátor platformy HD Austria začal dodávať dve nové prijímacie zariadenia so systémom Viaccess Orca v podobe HD Austria CI+ Modul (CAM701) s integrovanou micro satelitnou kartou a HD Austria NOW Box (MZ-101): digitálny hybdridný satelitný prijímač s internetovými funkciami, s integrovanou micro satelitnou kartou. Do NOW BOXU sa nič pridať nedá, jedine použiť svoj prijímač , ktorý má dve šachty na CI moduly, alebo aspoň jednu šachtu a jednu čítačku pre iného providera. ;)
Len trochu nerozumiem prečo mi doporučuješ...;)
"nejlepší bude když zajdeš do renomovaného satelitního obchodu"
Nie že by som tam očas nezašiel, no teraz tam zájsť určite nemusím... ;)

Maneto

Pardon, doporučení paří pro milankobar, který vznesl dotaz. Zapomněl jsem na 5. pád oslovení, omlouvám se za to.

ja987
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra