![]() |
|
SK programy u SkylinkuDobrý den,potřebuji jen takovou drobnost.Z důvodu stěhování jsem zrušil kabel a musím přejít na SAT.Prošel jsem si nabídku Skylinku a nepochopil jsem,jestli v té základní nabídce v ČR vysílají ty slovenské stanice(STV,JOJ,Markíza...) nebo ne?!?!? díky za odpověď Petr |
PetrDostál
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
Zatím ano.Jestli tomu tak bude i nadále, ukáže budoucnost.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
PetrDostálPřehled programů balíčků Digital a Digital HD na stránkách Skylinku.A na parabole si aktivuj PM/SZ. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: SK programy u Skylinku...já vím co je v přehledu programů,ale nevím co z toho funguje nebo nefunguje prakticky![]() |
PetrDostál
![]() |
|
RE: SK programy u SkylinkuOficiálně se nevysílaly nikdy, neoficiálně vždy. Operátor je oficiálně nikdy nenabízel (kryje si záda) ale neoficiálně je poskytoval vždy a má na tom založen dobrý business. Asi takhle nějak v ČR/SK funguje celý "právní stát" - jeden velký bord.l, který všem vyhovuje...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: SK programy u Skylinku...aha...tak to jsem chtěl slyšet. Díky za jasnou odpověď. |
PetrDostál
![]() |
|
vzdyckySamozrejme nie. Ale povedzme uz dost dlho |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@PetrDostálZatim jsou vsechny slovenske kanaly dostupne pro ceske skylink karty, samozrejme vsechny jsou (vyjma premioveho Joj Cinema) v zakladni neplacene nabidce.Jedina vyjimka je (cesky kanal) Nova International (cislo 32 v ceskem Fastscanu) ta se ti otevre pouze ze slovenske karty Skylink. Pikantni pak je, kdyz se tam skryje obsah a pousti se text: licence jen pro uzemi Ceske republiky :-) Mam obe (CZ i SK zaklad) karty na testovani. https://www.parabola.cz/zpravicky/25583/skylink-zavedl-geoblokaci-nova-international-jen-na-sk-kartach/ |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
@PetrDostálKdyž si ji v zákazniké zoně své karty přehodíš,na slov.reg.,máš i novu intern. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: SK programy u Skylinkuano funguji na ceske karte i vsechny slovenske programy. sam mam kdysi koupenou t-mobile kartu tehdy radoby bez poplatku, a pouzivam ji na sk.uvidime ci zacne nekdy oddeleni cz od sk ci ne. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: SK programy u Skylinkuhlavne si kúp kartu ICE na WEBE. Originál M7 Ti hocijaký prijímač s UNI nevezme ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@PetrDostálčas ukáže![]() |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
![]() |