![]() |
|
Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra 19,2Starší sat příjímač Homecast se na halupě přes víkend odladil, takže jsem Auto skanem naladil znovu, ale naladila se mi jakoby jen část Asty 1, na příklad v radiu jen české stanice, nikoliv slovenské.Z TV vysílačů jen polovina. Mám pocit, že jsem naladil jen Astru 23,5 a skoro nic nebo vůbec nic Astra 19,5. Kromě paraboly a LNB nemůže být problém i jinde? Děkuji všem. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra...začni od antény![]() Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra...Nastavit dobře diseq tam bude zakopaný pes a nebo se hnul lavor![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
@navrazdeAsi jsi špátně vyhodnotil "odladění",souhlasím s jackinem !! P. |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra...Vypadla Ti jedna polarizácia na LNB - vymeň LNB ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra...Nez nieco zacnes vymienat urob si zoznam naladenych stanic a skontroluj ci skutocne vypadla polarizacia alebo pasmo.Nechapem naco si ladil vsetko ked sa odladila Astra19E. To nejde preladit len jednu druzicu? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra...Naozaj skontroluj, či Ti nejde len V (resp. H) - LNB stojí 10,- EUR |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Naladění sat. přijímače, špatně jde Astra...ani tak možno nejde o tých 10EUR (ale sú to 3 stovky v starých a každému holanďanovi by sa nožík otváral v kapse keby si toto povedal :) )ale ide skôr o to, aby ešte nerozdrbal aj anténu. tým že začne meniť LNB pohne možno parabolou,ulomí F-ko a pod. Zbytočne potom stratený čas hľadaním ďalších porúch. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |