Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Prismcube Ruby

Lidičky jaký máte názor na tento přijímač ? Zajímají mě osobní zkušenosti :8) fóra jsem si pročetl, a někdo remcá a někdo je spokojen, tak jestli HO někdo nemáte a proč by jste si HO třeba znova nekoupili, nebo naopak :))) tedˇje za super price ;)

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prismcube Ruby

to je super akcia. nikto ten črep nekupuje. v dialkovom je mincová bateria. vydrží tak do pol roka. obraz je katastrofa,bez rozdielu aký je tam image. pri každom zapnutí má xbmc-kodi pravidelnú aktualizáciu.
je to prepadák ako dm 800 hd . ak vyhľadávaš problémy , tak si ho kúp.
viac budeš písať po fórach ako pozerať.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

:O :O jako fakt, no to je hnus velebnosti, a co teda v rozumné relaci asi VU+ ?

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi

zostáva ,len to vu plus. v poslednej dobe už na niektorých image ide aj xbmc - kodi. je to rýchle a spoľahlivé.

oneeeee

Tento črep dnes už nemá cenu kupovať.Podpora už takmer žiadna.Sú tam staré Kodi 13.2 - Gotham.Ako oneeeee písal že je s tým viacej roboty ako s pozeraním a tiež je to pomalé.Čiže žrút času.Pre VU - čkárov doporučujem radšej VU+4k.XBMC tam ide omnoho rýchlejšie a taktiež tá podpora tam je.Teraz idem na Kodi 17 Krypton ktorý ide super.

Ufonec
Registrace: 3/2006

@Ufonec

jo to máš pravdu ale cena je taky někde jinde :O

Wozi

Já bych to až tak nezatracoval, cena je momentálně velmi dobrá za 100 euro dvojtuner s možností interního disku, PiPu atd...to XBMC i když je to Gotham funguje. Ale hlavně není to Android. A nakonec za cenu VU+SOLO 4K si můžeš koupit 4 kusy a udělat si doma obstojnou domácí multimediální sítˇ.

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

no to jo cena je good, ale jen jestli je to spolehlivé a moc se to nekazí, abych spíš negůglil než koukal, je fakt že je to tak 50 na 50, někdo chválí jiný nadává. jde mě o zkušenosti, zda když nahraji image dám cccam a nastavím sdílení a nebudu se to ho moc vrtat a furt něco ladit (pluginy addony apod.) zda to bez problémů pojede, s linuxem nemám problém, spíš času na vrtání v tom nezbývá a chtěl bych vyměnit dosluhující box a tento se mě malinko zalíbil a nebo přemýšlím o nelinuxu Cryptoboxu 650 :8)

Wozi

@Wozi

pánové minimálně nemají pravdu, nebudu psát že lžou, ale zcela jistě ho nikdy neviděli. Sám jeden mám a už jsem jich několik montoval a mohu odpřísáhnout, že nikdo nemá žádné problémy a každému funguje naprosto perfektně.
Pláči pouze ti, co jsou šetřílkové a nekoupí si do něho disk. Bez disku tento přijímač nefunguje. Na disku si totiž vytvoří cca 60G místa pro svůj provoz a potom to je naprosto suprový stroj. A ten, kdo tvrdí, že obraz je katastrofa, tak dodnes čučí na crtčko. Obraz je srovnatelný z jakýmkoliv jiným linuxem či přijímačem. Mohu ti pouze tento stroj doporučit. A to, že některým jedincům vadí, tak to je kvůli ceně, oni koupili totiž předražený stroj a nyní chtějí aby ostatní taky naletěli. A co se týče podpory? tak to je směšné, nyní vše funguje, aktualizace adonu chodí a co bude za 4 roky, to neví ani u drahých strojů. Jedinej rozdíl bude v tom, že já za pár let možná vyhodím stroj za 2500kč a budu v pohodě. Ale machýrci se svýma dr.boxama vyhodí stroj za dvacet. Tak to vidím já. Klidně kup a užívej si co to půjde.

elektrokol
Registrace: 8/2015

@Wozi

https://www.parabola.cz/clanky/5593/ab-ip-box-prismcube-ssd-zajimavy-dvoutunerovy-prijimac-s-xbmc/

elektrokol

elektrokol

ufonec ho kúpil ešte za cenu 240 €. po roku používania a laborovania mi ho dal. mal som ho doma týždeň. tiež so laboroval. teraz ho má syn .tiež len laboruje a nadáva.
ak chcete laborovať , kúpte, ale na pozeranie vám nezostane čas.

oneeeee

@oneeeee

Je fakt divné, že ani jeden to neumíte nastavit. Přitom stačí od někoho, komu to chodí přenést nastavení na USB. Může být i neznalý laik a fachčí to. Jednou jsem si s nastavením pohrál a od té doby to pouze kopíruji do nového stroje a všechny jdou jak z praku. Skoro ti nevěřím, že jsi ho opravdu viděl. Základ je ale opravdu ten disk, nejlépe SSD. Bez něho se nedivím, že někomu tečou nervy. Bez disku stroj zamrzá, vše trvá dlouho, nebo se sám restartuje, to ano ale s diskem je vše OK.

elektrokol

na nastavovanie máme vu plus. primscube je nepodarok . má najhoršiu kvalitu obrazu zo všetkých satelitných prijímačov.
prijímače do 100 € kupujú lakomci a držgroši.

oneeeee

Keby sme nevedeli co si za neschopne tela, tak by sme ty aj uverili. :)))

Bezmena
Registrace: 2/2016

@Bezmena

Svata pravda, jeho jedinee Ctrl+C a Ctrl+V. R^ :))) :)))

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Warder

už ťa pustili. a na koľko týždňov.

oneeeee

ohneeee

Zastavil som sa tu ukazat ty ako sa instaluje TS panel. :))) :)))

Nosce te ipsum.

Warder

Bezmena a Warder , tá

istá pravopisná chyba. že by dvojitá registrácia?

oneeeee

Daj este jedneho a budeme svata trojica. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Proč pořád rejpeš?

JANOSIK
Registrace: 1/2008

Ahaa hoo, vitaj nam Juro. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@oneeeee

"primscube je nepodarok . má najhoršiu kvalitu obrazu zo všetkých satelitných prijímačov."
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Tak to jsem se opravdu zasmál. Jen dokazuješ, že o tomto stroji nic, ale vůbec nic nevíš. Zesměšňuj se dál.

elektrokol

@elektrokol

Ok, jseš ochoten mě sdělit který image ti tam jede a poděliš se o zálohu setingu ? ;)

Wozi

a je to tu. a nemusel som ani tak dlho čakať.

oneeeee

Akurat si musel niekomu vyfajcit. :)))

Bezmena
Registrace: 2/2016

Bezmena

na to ses musel registrovat??

pierrepetr