![]() |
|
dreambox hd800zdravim,chcem si dat do dremboxu novy image ale hned na zaciatku ked zapnem primač mi neukaže ip adresu an neukaže dhcp stop,proste začne bootingovat...hned držim power tlačidlo a nič |
FiatDucato
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: dreambox hd800odpoj usb a zacni znova. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: dreambox hd800ok dakujem už to mam |
FiatDucato
![]() |
|
RE: dreambox hd800Sim201 teamerror err01:no ca found toto mi výpisalo asi som stiahol zly image? ![]() |
FiatDucato
![]() |
|
RE: dreambox hd800už tam neviem dat iny image,pri zapnuti mi vypiše to iste |
FiatDucato
![]() |
|
RE: dreambox hd800JJ, zle inage. Ostava Ti DreamUP, len fiate, trosku poštuduj pred tým, než urobíš ďalšiu pitomosť. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: dreambox hd800navstiv stranky dreamoem bodka com tam je popsano i co stim aj ty prave image. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: dreambox hd800https://www.parabola.cz/forum/topic-88553/Vlado Ti to napsal jasně, nevíš pořádně jakou máš v boxu sim a jdeš flešovat...když neumíš/nevíš raději to nech na někoho znalého zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
To FiatDucatoNo chlapče ty si nerád necháš poradiť a potom to takto dopadne.Najprv sa sťažuješ na bootovanie,potom tam bezhlavo drbneš nejaký Image,hoci píšeš že nevieš akú tam máš SIM-ku?Ale hlavne že si tam dal Image pre klona 2.0.1.Gunter ti dobre píše nájdi si niekoho kto sa v tom vyzná a spraví nápravu,inak si ho umrtvíš,čo asi nechceš,alebo mi napíš do SZ-PM,nejaký kontakt na seba.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: dreambox hd800Vladoholu napíš mi prosím ťa tvoj mail A tam ti pošlem moje tel.cislo |
FiatDucato
![]() |
|
RE: dreambox hd800Alebo mi pošli rovno tvoje A ja ti zavolam |
FiatDucato
![]() |
|
To FiatDucatoUž som ti odoslal mail.Vieš keby si mal povolené PM,tak by to bolo možné,dať ti aj mail,ale sem to dávať nebudem.Vlado.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
RE: dreambox hd800A jak to dopadlo se dozvíme až 08.04.2016 po 23:59.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
@FiatDucatono ja bych na tvem miste s holubem nic neresil,proto ze on nic moc nevi len litat. Jinak na pc pozna jenom ctrl+c a ctrl+v a jenom rady svyho zete. A nemusis se bat, vzdy jde da ten prijimac dat dohromady, nikdy s neho mrtvolka nebude. A kdys si ho dodrbes po Holubovych radach, potom se ti cudovat nikdo z odborniku nebude. |
krteczek
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
pf09...nečte pravidla a ještě by namočil holuba chudáka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 415 |
![]() |
|
To krtezechNo si ty ale chudák.Číslo 5 žije a po pár minutách nebolo čo riešiť,stačilo nahrať správny bootloader.potom to bolo vedenie za ručičku chlapca čo to v živote nerobil,ale je šikovný a učenlivý,na budúce už bude čo a ako.No zistili sme najprv že má originál dreambox.Ostal mu tam Image OpenPli čo tam nahral,ale ostatné funguje,aj kartu sme rozbehali,takže už nie je čo riešiť.To len ty by si bol neschopný s tým ctrl-c a ctrl-v poriašiť.Nechaj si drísty ,nikto tu o ne nestojí,ani o invektívy,pomýlil si si fórum.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
@krteczekMáš uplnou pravdu,ptákovi jedině kladivo,i to je schopný polámat!Dělá machra,ale neumí nic,jen c a v se naučil,a to i občas zdrbe.Ale na něco je dobrý,zařídí nákup nového příjmače. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
TO FiatDucatoAbsolútne korektné by bolo ak tu dáš info ako to skončilo. Myslím, že nie len mňa tu zaujíma výsledok. |
matov3
![]() |
|
To matov3On ti môže dať info,ako to skončilo,až po 8.4 2016,lebo dostal citrón.Ja som písal ako to skončilo,bola to pre mňa pár minútová brnkačka,keď sme zistili aká je tam SIM-ka,stačilo nahrať správny bootloader prijímač nabehol a potom to už bolo jednoduché.Možno sa neskôr FiatDucato vyjadrí k téme,ale budeš si musieť počkať,OK?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
RedakciaOzaj čudne praktiky na tomto fore. Chudaka, čo si dobabral box na sviatky admin potresta, že tu pastol svoj e-mail. Veď nerobil žiadnu komerciu či reklamu. Len si nevedel aktivovať sukromné správy. Nejako mi to nedava logiku, na čo tu toto forum potom je.Prajem všetkým sateliťakom požehnané sviatky a veľa zdravého rozumu. |
matov3
![]() |
|
@vladoholuNo dokonce ani to ctrl+c neumis pouzit a aj nick skomolis. Uz nic horsiho nemohl dat do originalu jako open PLI image a jako softcam cccam230, ktery se hlasi autorum z jake jede IP adresy a navic s chybou, kdyz najede na nejaky program ktery neni na karte predplacen tak se vypne. Dej si tam nemesii image aneb kdyz uz tak nabilosat ci staucicke gemini a do oboch si nahrej mgcamd/newcs pripadne scam 3.60 ale to by musel vedet holub nakonfigurovat a nejenom dristat |
krteczek
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
![]() |