Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

dreambox hd800

zdravim,chcem si dat do dremboxu novy image ale hned na zaciatku ked zapnem primač mi neukaže ip adresu an neukaže dhcp stop,proste začne bootingovat...hned držim power tlačidlo a nič

FiatDucato
Registrace: 3/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreambox hd800

odpoj usb a zacni znova.

chocholos
Registrace: 11/2007

ok dakujem už to mam

FiatDucato

Sim201 team
error
err01:no ca found
toto mi výpisalo asi som stiahol zly image? :)))

FiatDucato

už tam neviem dat iny image,pri zapnuti mi vypiše to iste

FiatDucato

JJ, zle inage. Ostava Ti DreamUP, len fiate, trosku poštuduj pred tým, než urobíš ďalšiu pitomosť.

matov3

navstiv stranky dreamoem bodka com tam je popsano i co stim aj ty prave image.

chocholos

https://www.parabola.cz/forum/topic-88553/
Vlado Ti to napsal jasně, nevíš pořádně jakou máš v boxu sim a jdeš flešovat...když neumíš/nevíš raději to nech na někoho znalého

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

To FiatDucato

No chlapče ty si nerád necháš poradiť a potom to takto dopadne.Najprv sa sťažuješ na bootovanie,potom tam bezhlavo drbneš nejaký Image,hoci píšeš že nevieš akú tam máš SIM-ku?Ale hlavne že si tam dal Image pre klona 2.0.1.Gunter ti dobre píše nájdi si niekoho kto sa v tom vyzná a spraví nápravu,inak si ho umrtvíš,čo asi nechceš,alebo mi napíš do SZ-PM,nejaký kontakt na seba.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Vladoholu napíš mi prosím ťa tvoj mail A tam ti pošlem moje tel.cislo

FiatDucato

Alebo mi pošli rovno tvoje A ja ti zavolam

FiatDucato

To FiatDucato

Už som ti odoslal mail.Vieš keby si mal povolené PM,tak by to bolo možné,dať ti aj mail,ale sem to dávať nebudem.Vlado.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

A jak to dopadlo se dozvíme až 08.04.2016 po 23:59. :-/

pf09
Registrace: 8/2010

@FiatDucato

no ja bych na tvem miste s holubem nic neresil,proto ze on nic moc nevi len litat. Jinak na pc pozna jenom ctrl+c a ctrl+v a jenom rady svyho zete. A nemusis se bat, vzdy jde da ten prijimac dat dohromady, nikdy s neho mrtvolka nebude. A kdys si ho dodrbes po Holubovych radach, potom se ti cudovat nikdo z odborniku nebude.

krteczek
Registrace: 8/2013

pf09...

nečte pravidla a ještě by namočil holuba chudáka

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To krtezech

No si ty ale chudák.Číslo 5 žije a po pár minutách nebolo čo riešiť,stačilo nahrať správny bootloader.potom to bolo vedenie za ručičku chlapca čo to v živote nerobil,ale je šikovný a učenlivý,na budúce už bude čo a ako.No zistili sme najprv že má originál dreambox.Ostal mu tam Image OpenPli čo tam nahral,ale ostatné funguje,aj kartu sme rozbehali,takže už nie je čo riešiť.To len ty by si bol neschopný s tým ctrl-c a ctrl-v poriašiť.Nechaj si drísty ,nikto tu o ne nestojí,ani o invektívy,pomýlil si si fórum.

vladoholu

@krteczek

Máš uplnou pravdu,ptákovi jedině kladivo,i to je schopný polámat!Dělá machra,ale neumí nic,jen c a v se naučil,a to i občas zdrbe.Ale na něco je dobrý,zařídí nákup nového příjmače.

Prosat
Registrace: 8/2005

TO FiatDucato

Absolútne korektné by bolo ak tu dáš info ako to skončilo. Myslím, že nie len mňa tu zaujíma výsledok.

matov3

To matov3

On ti môže dať info,ako to skončilo,až po 8.4 2016,lebo dostal citrón.Ja som písal ako to skončilo,bola to pre mňa pár minútová brnkačka,keď sme zistili aká je tam SIM-ka,stačilo nahrať správny bootloader prijímač nabehol a potom to už bolo jednoduché.Možno sa neskôr FiatDucato vyjadrí k téme,ale budeš si musieť počkať,OK?Nech sa darí.

vladoholu

Redakcia

Ozaj čudne praktiky na tomto fore. Chudaka, čo si dobabral box na sviatky admin potresta, že tu pastol svoj e-mail. Veď nerobil žiadnu komerciu či reklamu. Len si nevedel aktivovať sukromné správy. Nejako mi to nedava logiku, na čo tu toto forum potom je.
Prajem všetkým sateliťakom požehnané sviatky a veľa zdravého rozumu.

matov3

@vladoholu

No dokonce ani to ctrl+c neumis pouzit a aj nick skomolis. Uz nic horsiho nemohl dat do originalu jako open PLI image a jako softcam cccam230, ktery se hlasi autorum z jake jede IP adresy a navic s chybou, kdyz najede na nejaky program ktery neni na karte predplacen tak se vypne. Dej si tam nemesii image aneb kdyz uz tak nabilosat ci staucicke gemini a do oboch si nahrej mgcamd/newcs pripadne scam 3.60 ale to by musel vedet holub nakonfigurovat a nejenom dristat

krteczek
Registrace: 8/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra