![]() |
|
Kerý recíver by jste doporučily vyZdravímMám Arivu 252 kerou budu darovat rodičum a já. Si chci pořídit nový recíver uvažoval jsem nad arivou 203 ale uní nelze nahrane pořady z tv přehrát v tv jako u arivy 252 kerej recíver by ste doporučily vy a zda se daj nahrávky přehrát v pc.Přededm děkuji za doporučení. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Kerý recíver by jste doporučily vyOpenbox s3 mini |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@ksatelithttps://www.parabola.cz/clanky/5593/ab-ip-box-prismcube-ssd-zajimavy-dvoutunerovy-prijimac-s-xbmc/Nahrávky nejen že jdou přehrát v pc ale po síti je můžeš stahovat na disk, přehrávat z pc, editovat celý satelit v pc a navíc xbmc s přístupem k tisícům filmů či souborů. Za tu cenu co jde koupit, tak lepší nabídka neexistuje. Kup za 2500kč bez disku a vraz tam jakýkoli 2,5 palcový disk ze starého noťasu a budeš zírat. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@DjTommyTo bylo pro tebe, promiň. |
elektrokol
![]() |
|
@ksatelitOpenbox S3 je super jednoduchý a spolehlivý box za bezkonkurenční cenu. Má ale některé nedostatky: záznam je, protože podporuje i FAT16, segmentovaný po 1.1G - kdo ho neumí v konzoli binárně spojit, je s tím v PC práce. Možná je to moje chyba, ale mám pocit, že nemá časovač pro nahrávání z EPG. Dále asi nemá výstupní kodek pro přehrání DD. DD samozřejmě zaznamenává. Jinak chodí naprosto precizně a za ty peníze je velmi dobrý. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
elektrokolprimscube je na jednu vec. na iptv. na nič iné to nieje dobré.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@konasAhoj,nahrávání z EPG je u S2ky zelené tlačítko a po označení konkrétního pořadu je event dobře editovatelný v menu.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
@táhlovejDík, zkusím u S3. Mám ji ale jen pro nahrávání feedů, takže mi vyhovuje rychlý start nahrávání, bez zbytečných dalších potvzování.Z EPG mi spolehlivě nahrává AZbox HD.Jinak S3 je super. |
konas
![]() |
|
@oneeeeeŠkoda, že jsi ten stroj nikdy neviděl. |
elektrokol
![]() |
|
@elektrokolMuzes me k nemu napsat vice? Klidne do PM. Za tu cenu to jde, pokud je to stabilni. Ma napr automaticky aktualizovane programy pres fastscan?DIKX |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Kerý recíver by jste doporučily vyNa auto fastscan si kup skylink ready. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Kerý recíver by jste doporučily vyco jsem se dival tak OpenBox S3 mini je klasicky prijimac jako jich stovky pouziva ALi3511 stejny cip pouziva i ARIVA103 a myslim ze nahravky se daji prehrat jenom na danem prijimaci a ne v pocitaci...starsi verze ALi cipu umoznuji nekodovane nahravani treba ARIVA100,200 pokud uzivatel chce nekodovane nahravani tak jedine nejaky ten bych osobne sel urcite do nejakeho Linuxu... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@gsmobilOpenbox S3 mini má ošetřenou čtečku, takže z ICE karty používá cryptoworks, čili nahrávky jsou nekódované, zpracovatelné v PC. |
konas
![]() |
|
@HypnosStabilní to je, žádné restarty neznám. A to to vypínám jen do sleep, výhoda je okamžitý náběh. Nahrávání pořadů ze satelitu funguje luxusně a to i při vypnutém stroji.Pokud máš k dispozici pouze jeden výstup z LNB, lze oba vstupy softverově propojit a přijímač se chová jako dvoutunerový, ovšem se známými omezeními. Nádherně to má udělaný PIP kde můžeš obraz zvětšovat, přehazovat třeba jen zvuk, nebo obraz.Fastscan skylink to má, můžeš si vybrat, zda chceš naskenovat slovenský, nebo český fastscan, dokonce to nabízí i fastscan pro freesat, ale nemám odzkoušeno. Můžeš fastscan naskenovat s volnými kanály nebo bez. jen nevím, zda chodí automaticky. Ale není to problém, když něco chybí, nebo jednou za čas, tak fastscan proskenuji sám za pár vteřin. Luxusně chodí připojení k netu a to jak po drátě tak to má i zabudovanou WIFI a stíhá filmy také. Na počítači vidíš satelit a můžeš z něho stahovat nahrávky, i zpětně nahrávat na disk, co chceš přehrát. ovládat satelit jde i mobilem přes síť. Těch možností je hodně a světe div se, všechny chodí,nic se neseká, nic nerestartuje. Jo pokud bys tam natáhl nějaký blbý adon, tak se může začít chovat divně, ale stačí ho smazat a je to v pořádku, už se mě jednou i stalo. Ještě pro fajnšmekry, je tam adon pro dospělé a chodí bez chyby.Tak snad to pro začátek jako info. Bohužel Zprávy tady má pouze vyvolená sekta a email napsat nemohu. |
elektrokol
![]() |
|
Vu+ ZeroAle sezen si Skylink ICE kartu, pokud nemasT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
DM 8000 vypnutie blokeruAko vypnem bloker može mi napisat postup /Show softcam setup in extensions menu/jak sa dostanem do programu na zrušenie blokeru.DAKUJEM |
argochem
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Kerý recíver by jste doporučily vyDIky, jsem zvykly na E2 prijimace, mozna ho i vyzkousim. U OpenPLI mam automaticky fastscan pri standby prijimace. Za 2500kc to je ale docela dobry. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
![]() |