Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

IPTV na linuxu

Dobrý den, pánové,

mám několik dotazů souvisejících s IPTV pro linuxové přijímače. Už delší dobu mě možnost příjmu programů přes internet touto cestou zajímala. O prodlouženém víkendu jsem tedy začal studovat diskusní fóra, a po několika hodinách si nakonec v pátek vybral službu "IPTV Choice". Bohužel, jak se ukázalo v průběhu času, i když měli testovací nabídku, nebyla to úplně šťastná volba. Řada programů se kouše a je prakticky nesledovatelná. Na CS Kings jsem našel nějakou nabídku, ale po výměně první e-mailové korespondence jsem se dozvěděl, že tahle služba není dostupná pro linuxové boxy. Pouze pro nějaké krabičky, co tam uváděli. Sice to nechápu, pže se tam jeden uživatel zmiňoval, že mu to běží i na VU+ Duo, ale budíž. Za ty dva roky se mohly změnit podmínky...

Moje otázka je tedy jasná. Existuje nějaká kvalitní IPTV, kterou máte ověřenou a šlape více méně bez problémů? Zajímá mě zejména možnost sledování programů Mediaset Premium, Sky Italia, případně nějaké ty americké TV. Samozřejmě mi je jasné, že za kvalitu se platí, takže mi je jasné, že nic takové zdarma na internetu nenajde. Čili nějaké ty placené tipy uvítám.

Dále mě velice nemile překvapilo, že služba IPTV Choice blokuje možnost nahrávání. Jakmile ho na VU+ spustím, objeví se "waiting proužek", který symbolizuje blížící se start nahrávání, jenže místo toho se box zasekne a je třeba ho restartovat. Čili pokud by mi někdo poradil, jak se dá tohle obejít, tak bych byl jedině rád.

Jen pro info, IPTV Choice funguje tak, že si přes Telnet nahrajete do boxu seznam kanálů, restartujete a už vám to běží. Stanice se vám uloží na začátek seznamu.

klara
Registrace: 10/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: IPTV na linuxu

Jednoznačně - linuxové sat.přístroje a IPTV = slepá ulička. Zajímavé to je pouze pro distributory a prodejce.No a pro ty,kteří si to už koupili. IPTV totiž umí i ta "hloupá" a laciná nelinuxová Ariva 103 (má funkci My IPTV)nebo různé Tv boxy a mini PC propojitelné s televizorem. A když platit, tak klidně UPC (Horizon Go) nebo i O2 ,podle možností!!!Neplacené streamy stejně vydrží jen dočasně a mizí do nenávratna. Budoucnost jsou acestreamy na bázi torrentů - ty budou i v UHD kvalitě.Navíc jsou z celého světa.

jerzy
Registrace: 7/2008

https://www.parabola.cz/clanky/5815/smart-home-ml1200-s-a-ml2200-st-zajimave-iptv-prijimace-medialink/

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Jenom to potvrzuje to ,co jsem uvedl,hlavně větu č.2.A taky, že i nelinuxové satelity umí IPTV.Placenou IPTV může mít s boxem od O2(a nepotřebuje přijímače Medi@link).

jerzy

Pánové, nezlobte se na mě, ale opravdu mě nezajímá názor na to, co vám vyhovuje, nebo nevyhovuje. Myslím, že jsem své dotazy položil poměrně jasně. Díky

klara

Doporučuji ti opustit použití v Mipselu a vrhni se na ARM - doporučuji Amlogic S905 s 2GB/8GB paměti , to je pravé řešení pro tebe, na gearbest je těch krabiček milion od 40 USD. Na VU+ (ariva je shit největší) v tomto případě zapomeň.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Milá Kláro!Poměrně jasně položené dotazy zde asi nebudou zodpovězeny, protože zrovna tohle tady málokoho zajímá.Snad pomůže jen dotaz v italšině na jejich fóru.

jerzy

UK TV

Na enigme mi jede bez problémů http://www.uktvfrance.net. Jde mi hlavně o UK.

JanScholz
Registrace: 11/2007

Udělám malý test - zadejte si do IPTV(ať už na linux.sat přístrojích, na Androidu, na PC s Windows do VLC,do Kodi atd.) tento stream :http://185.85.28.20/orf1/q8c.sdp/chunklist.m3u8 Schválně,jak dlouho vydrží nápor ?

jerzy

JanScholz

Ta UK nabídka vypadá gut, ale zajímají mě zejména US kanály, a pak Itálie.

klara

us tv

na us program je asi najlepsi ustvnow.com, zakladnych 6 programov zadarmo v nizsej kvalite, za poplatok dalsich 22 programov aj vo vyssej kvalite plus moznost nahravania. na ntv.mx je siroky vyber UK plus US kanalov, catch-up tusim iba UK, cez facebook sa da najst TVonIP, ruya IPTV a mnoho dalsich

rony88

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra