Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Baličky Picon

Dobrý deň,prosím vás ako si uložím piconu k danému programu na 23,5 totiž ak stiahnem na mojom WU+dou2 rozšírenia a položku balíčky picon napr Licher tak mi ich neuloží všetky len niektoré,ďakujem

sasuke
Registrace: 6/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Baličky Picon

pri každej zložke máš napísané picon usb,picon hdd. ukladá sa to automaticky. ak tam tresneš picon usb a usb nemáš tak sa nediv , že to nieje celé. a nie všetky tv stanice majú picony .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

"a nie všetky tv stanice majú picony"

kecko!

chocholos
Registrace: 11/2007

Skor licher nema aktualne picony, pouzivam ine tak len tipujem......podla skinu mas na vyber milion inych.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Najjednoduchší spôsob ako si stiahnuť konkrétne aktuálne picon, je spraviť to pomocou skinu HDGlass 16... ;) V minulosti som používal picon generator, už si nepamätám v akej verzii a bolo to celkom zaujímavé vytvárať si vlastné picon... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Vyber si picony, které jejich autor pravidelně aktualizuje a budeš mít všechny programy s picony. :)))

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@Kibicak

skus dať tip, poradiť... R^ :) , ono sa stale menia programy, tak picony sú aj tak ako noty na bubon... R^ :laughing:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

mat:
Já osobně používám picony od pph na VUplus fóru, jsou při každé změně a to jak grafické, tak i změně frekvence, aktualizovány.
R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Picony

Dej si tam skin HD Glass 16 a můžeš si picony aktualizovat online. Předpokládám že když máš VU+Duo2 tak ho máš napojenej na internet.Já ho mám taky ve vůčku a musím potvrdit že aktualizace piconú probíhají vždy poměrně brzo po změně či novince

shiraz
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra