![]() |
|
parabola multibeam e85Zdravím pánové,potřebuji poradit s pozicí 16E.Mám pozice 28E-23,5E-19E-13E.Nejmenší rozestup mezi držáky je 4 stupně dle návodu.Za předpokladu,že koupím 2xlnb s hrdlem o D 23 mm pro pozici 13E a 16E a posunu trochu lnb na pozici 19E a potom i na pozici 13E(obě pozice jsou signálově dost silné)může to fungovat i s tím originálním držákem nebo bude třeba nutné udělat nový držák a nějak to přizpůsobit?Díky |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85Opravdu se divím, kam to občas zajde. No jistě, používáme výrazy, "to zahod", "kup si něco pořádného" atd, ale přece všichni víme, že to má být s rezervou a že to patří k "slangu". Budme k sobě trochu tolerantnější. Přiznám se, že vyskakuji ze židle u příspěvků různých "potvrzovačů a hlásičů a upozornovačů redakce". Naučil jsem se prostě nereagovat, je to to nejlepší, co můžeme udělat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85Ctím názor většiny, omlouvám se:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85Zabývám se satelitním vysíláním od roku 1991!Nebyl žádný internet žádné forum byl teletex, později začala vycházet Parabola.Tuto diskusi sleduji již mnoho let! Bohužel jsou tu "Pánové" kteří diskutují o ničem! "Jeden o voze druhý okoze!Souhlasim s kolegou prostě nereagova,protože se zde nic rozumného nedovíte. Pánové,jen tak dále poučujte méně skušené,určitě bubou mít radost! |
janys
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
parabola multibeam e85Debata se trochu odklonila od tématu,ale jinak v poho.Micko motor jsem měl zhruba asi 12.let.Pokud preferuješ pouze našesat.operátory,tak stačí aspoň podle mě fix parabola na jednoho z nich a jsi v poho.Pokud nechceš být tzv.zloděj a stačí ti to co zbylo z tzv."EMU" tak použiješ motor,pokud jsi náročnější,pohodlnější tak zvolíš tuto možnost,nechci to rozepisovat více.THXKO ani se mi nechce věřit ,že na tu 125cm chytáš takový rozsah.Super práce. |
agamon
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85mám E-85 nastavenú od 0,8 W po 28,2 E a všetky nastavené družice prijímateľné na 80 cm parabole idú bez problémov. Už som spomínal, že je dôležité aj pootočenie paraboly (SKEW). Nové TPD od Antiku som neskúšal, z pôvodných 3 na jeseň išli 2 ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
E85 a 16east - FlixS E85 ti to bude hrát bez problémů, některé transpondéry jsou silné tak i s rezervou, pro porovnání, 60cm antena cca 5dB až 6dB, to je na hranici, s 80cm zcela v pohodě přes 7dB vše. Záleží na nastavení.... |
buchtik
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85Pokud to podmínky dovolí, je ideální kombinace multifeedu a motoru. to saxon-opravdu se nemáš za co omlouvat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85Balkánskou TotalTV z pozice 16E se dodávají s 85cm ofsetkou, instaloval jsem ji jednou dokonce s 100cm a TP s 8PSK měli parametry v normě (MER 14dB). Nedokážu si představit, že bych někomu namontoval prijem z 16E s antenou o rozměru cca kolem 70cm na výšku, což je pravě E85.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
janyskeď si tu tak dlho ... prečo registrácia až teraz? no vyzerá to ,že máš už trvalý ban a nie jeden , alebo ďaľšia registrácia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@egamonDík,kedysi som to chcel na dve Tv tak som motor zrušil a pohral sa s 125-kou.Teraz to všetko aj naviac mám na T90 a už sa mi experimentovať nechce. Teraz sa to snažím aj pozerať![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: parabola multibeam e85Myslel som agamon to bol preklepT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
parabola multibeam e85tukan podmínky to dovolí,ale motor už nechci viz.řečeno výše.saxon věřím ti,ale risknu to a dokoupím 2xlnb s úzkým hrdlem a budu testovat,buď to půjde anebo ne.Stejně musím multibeam parabolu přesněji nastavit,mám tam dost velké rezervy.Multibeam parabolou bych rád pokryl pozice 28.2E-19,2E-13E-4,8E-0,8W. Pokud to zvládnu dobře vycentrovat,tak na tu 1m parabolu dám zpět lnb na pozici 16E,takový byl původní záměr. Mám ještě jednu otázku hlavně na ty,kteří bydlí na Opavsku,Ostravsku.Pánové,jak je to s příjmem z pozice 36E? Někde jsem četl,že by snad mohla stačit parabola kolem 1-1.2m k příjmu. |
agamon
![]() |
|
agamonMezi Op a Ov mi jede 36°E na 100cm gibertini bez potíží, pro více info si eventuelně zapni SZ.Výše uvedená debata o příjmu 16°E na e-85 je opravdu nesmysl jak píše Saxon. Pokud máš vážný zájem napiš, ukážu Ti (na měřáku) jak jednotlivé TP fungují na t-90 (bavíme se o středu na 16°E samozřejmě). A budeš koukat jak markantní rozdíly to jsou. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |