Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

potrebujem poradiť

Síce to sem asi nepatrí, ale potreboval by som poradiť kvalitný notebook (Lenovo) tak do 800€. Aký by ste mi odporúčili? Chcem, aby mal kvalitný výkon bez akéhokoľvek sekania, síce nie na hry, ale nadpriemer. Uhlopriečka skôr 13"3". ďakujem.

sheldon
Registrace: 7/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: potrebujem poradiť

dej original stranky lenovo a dle co to umí ,co potřebuješ vybírej

jenicek
Registrace: 5/2007

@sheldon

No tak rozhodne Lenovo nie,radšej nejaké HP R^
Trebars http://notebooky.heureka.sk/hp-15-ak002-p7t55ea/
alebo http://notebooky.heureka.sk/hp-probook-430-n1a07es/

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

to síce

môžem, ale dúfal som skôr v nejaký názor zahrňujúci osobnú skúsenosť.

sheldon

@sheldon

Z lenovom Ti neporadím,ale viem,že mi bolo povedané od známeho čo sa živil ako vývojár,že na našom trhu sú HP cenovo a kvalitatívne najlepšie.
Mám HP ProBook 4740s a šlape už 3 roky ako hodinky.Ugrade z Win 8 na 8.1 bez problémov,na Win10 tiež bez problémov,obsahuje soft HP Support Asssistant ktorý upozorní na nové aktualizácie pre daný model HP a pod.Neviem čo potrebuješ vedieť.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123

vďaka za tip, idem pozrieť.

sheldon

Radšej si kúp ten HP Pavilion,je to kvatitná rada modelov HP rovnako ako ProBooky,ale bral by som 15,6palca.13,3 je dosť malý.

kostik123

@sheldon

Partnerka má v práci Lenovo a mala ho aj v bývalej a bola to des a hrůza.
Je to na Tebe.Ako som písal,musíš sa rozhodnúť sám.

kostik123

vieš osobná skúsenosť , 2 x toshiba sattelite a životnosť 3 roky.syn si kúpil lenovo ideapad Y700 do roka 2 x na reklamácii . na prvej napájanie , na druhej , nový hdd. mám dell inspiron i7 , mám ho 3 roky a šlape. čakám ,kedy aj ten zgegne. naposledy som ho vypol pred vianočnými sviatkami.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

hej,

kľudne môže byť aj 15,6. S HP som bol spokojný, mal som ho viac ako 5 rokov, teraz 4,5 roka Toshiba... tie Dell sú na tom ako?

sheldon

Nemusi to byt kazdopadne tak, ze Lenovo je zla znacka. V praci mam Lenovo a uz treti rok ide bez najmensieho problemu. Kamarat kupil HP a na treti den reklamoval. Skor by som vyberal podla hardveru a ceny, nez podla znacky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Uplne u riti jedno. Ked chytis zly kus mas smolu. Inak ziadny NTB nie je robeny na to,aby bol v kuse zapnuty............ :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

sheldon: Dell su podla mna predrazene NB, ktore ziju zo svojej znacky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

liquere: Presne tak.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Ja mám už druhý Dell- ten druhý už má asi 6 rokov je dell studio a šlape ako hodinky

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

@sheldon jak říká likér

Já mám už 3.Asus,teď 17 a jsem spokojený,na cesty lenovo ideal pád 10(hrozná obsluha,byl levný od tel.providera)

korkoran
Registrace: 10/2006

sheldon

Lenovo už ne,
jsem z téhle značky docela vyléčený. Noťas za 17000 mi vydržel 27 měsíců. Předtím jsem měl asus 5let a to stále funguje u kolegy doma :-/.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Lenovo již bohužel není IBM,ale všechny NTB vyjdou na stejno, spotřebka na 2-3 roky a pak do popelnice, už to tady bylo řečeno, záleží na konkrétním kusu. Ale moje IBM funguje již 9-tý rok,MSI netbook - 11 let jenom měníme baterii, Dell - zlomil se za 3 roky v pantech, HP Pavilion 2 roky a neopravitelná závada na desce

matchboxx
Registrace: 9/2012

Mám v práci na net + office starý Lenovo T60, poctivo vyrobený asi v roku 2008, alebo 2009. Dodnes šlape bez problémov, jedine, že po 5 rokoch úplne odišla 6 článková batéria, ktorú so objednal novú z Číny za 30 dolárov. Osobne ako pracovný ntb nič lepšie, ako T alebo X radu od Lenova nepoznám. Používa to kopec IT-čkárov v teréne. Hlavne v tej 13, či 14 palcovej verzii... Samozrejme, tie základné modely Lenovo sú shit...

PetoBB
Registrace: 3/2014

U vsetkych tychto kramov je rozhodujuca teplota, ta nici najviac. Zapchate vyduchy decka to davaju na perinu,vankus kde sa zapcha chladenie.Co je najhorsie aj dospeli su niektori ako tago a tak aj koncia neiktore NTB hoci by nemuseli.Ale pravda je aj to, ze lacna vyroba je obrazom dnesnej kvality, preto starsie niekedy vydrzia viac ako dnesne nove ...........ktore bezia na hrane vykonu. Rv Rv ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tak tá T60 je vyrobená 07/2007 a batéria je 9 článková. Súhlasím, že aj je vidieť, že niekedy sa to robilo skutočne poctivejšie. Ja sa nijako extra o ntb nestarám, ale je položený len na tvrdých podložkách pre dobré chladenie a raz za rok to prefúknem od prachu...

PetoBB
Registrace: 3/2014

Počítej s tím, že to kupuješ jen po dobu záruky. Jedno, jakou značku. I ten DELL se v poslední době pohoršil. Šetří jak na support lince, tak se cukají při řešení záručních oprav apod.

bretah
Registrace: 9/2012

Nazov vlakna "potrebujem poradit"? :laughing: Kde sme?

"kvalitný výkon bez akéhokoľvek sekania,"? Kvalitny vykon? To je aky kvalitny? Tak Ti moze povedat holka nadranom, ze si podal kvalitny vykon, ale pri notebooku? :laughing:

Daj si napriklad na alze zobrazit vsetky NTB v 13,3" znacky lenovo v pozadovanej cene a vyber si.

Osobne by som vyberal zo vsetkych znaciek. Za 8-9 kil vezmi nieco minimalne s Intel i5, FullHD, SSD 256 GB a hmotnostou pod 1,5. V tej cene nades aj nejake convertible..

OMG Rv

Traky
Registrace: 8/2013

@sheldon

v této branži ti radí sám amatér , neber nic vážně

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

Lenovo vs Dell

pred 4-mi rokmi sme vymenili vo firme - ca 10 000 notebookov - Dell za Lenovo.
- Dell mal kvalitné zobrazenie - vysoké rozlíšenie + kvalitný displej. Problém bol ako píšu kolegovia vyššie, s otváracím mechanizmom displeja. Štandardná výmena po 2-och rokoch. Vynikajúci servis, kdekoľvek na svete výmena základnej dosky v rámci jedného dňa. NTB ktorý som používal 3 roky mám teraz odkúpeny 4 roky a beží v pohode.
- Lenovo má podstatne robustnejšiu konštrukciu. Servis stojí za figu, 3÷5 dní ale na druhej strane problém len jeden za 4 roky a to HDD. U Lenova si treba dať pozor aký displej kúpiš. V žiadnom prípade nechoď do TN, aj keď kúpiš s vysokým rozlíšením má veľmi nekvalitné zobrazenie. NTB u mňa beží každý deň ca 12 hodín.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Lenovo vs Dell

Lenovo nikdy více dcera si jej koupila a jen samý problémy já používám jen Asusy a úplná spokojenost nikdy bych nedoporučil jiný než Asus.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra