Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

dik za radu

Zdravím pánové nemá někdo radu a jak tu jde na netu předplatit Americky Encore. Zkoušel jsem to na jejich ofi stránkách ale pro Česko je asi zřejmě blokovaná IP adresa , poradí někdo jak na to dik . :8)

satak
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dik za radu

Zkus to přes novou Operu máš tam VPN ruzných státu zdarma USA,Canada,Německo,Holandsko.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: dik za radu

Tak jsme zkoušel tam vlíst respektive zaregistrovat i pod cizí IP bohužel nic maj to asi zřejmě nak šikovně ochraněný a nebo je chyba někde u mně . Mněl jsem na mysli jinou možnost příjmu než přes jejich ofi stranky . Samozřejmně zpoplatněný to mně nevadí . Takže Opera bude asi to sami , ale dik za radu .

satak

@habr

Docital som sa, ze ta VPN v Opere nie je vlastne VPN, len proxy.

http://news.softpedia.com/news/opera-s-vpn-is-just-a-proxy-developer-says-503330.shtml

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@satak

Najjednoduchší spôsob a zadarmo je aktivovať si v Chrome prehliadači Unlimited Free VPN - Hola... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@satak

http://sourcetv.info/usa-united-states-us-iptv-file-m3u-playlist-05-04-2016/

matchboxx
Registrace: 9/2012

@@ matchboxx

Tak moje otázka a prozba zněla mladý muži pokud jste si nevšiml .....cituji... ( Zda a jak jde na netu předplatit Americké Encore , pokud možno kdo poradí ) Víc nic víc min a né ty vaše absolutne nikdy nefunkční IPTV blbosti co jste tu dal od nikdy nefungujícího a trapného Satlovera. Ale i tak Vám uctivě za vaší absolutne bezvýznamnou pomoc velice děkuji . :lookaround: :lookaround: :lookaround: S pozdravem Vám a Satloveroj Saták

satak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra