![]() |
|
Znovu problem Gosat 7055Ahoj jeden problem je odstraněn s vaší pomocí(zamrzl přístroj momentalně se zobrazuje na obrazovce hláška Chyba karty E06-4 měl jste někdo stejný problem? Díky Kaja ![]() |
Kaja
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055a proč tedy nepokračuješ tady?https://www.parabola.cz/forum/topic-88925/ Mimochodem tyhle hlášky bývaly častější u TV s vestavěným tunerem při nekompatibilitě modul-karta-televizor. Většinou se vyřešily výměnou modulu nebo přehráním sw. Zkus vylučovací metodu, jiná karta, přehrání sw (pokud to lze). Kdysi se mi to stalo u stb mascom, byla to ale chyba hw (reader). zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055No založil jsem nové téma když je jiný problem -moje chyba |
Kaja
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055Kaja, občas se mi tato hlaska objevila s timto typem GOSat při zasunuti do ctecky, kartu jsem opet vysunul a zastrcil a pak uz ok. Bylo to s kartou ICE, kterou si občas aktivuju SMSkou na urcity obdobi (drive 10dnu, nyní 5dnu). Vyndej kartu při programu CT1 SD a znovu zasun. Pro jistotu vycisti cip na karte, třeba flanelovym hadříkem na bryle lehce prejet cip karty. Tento typ Gosatu ma totiž blbe umisten procesor s chladicem, je v miste pod plosnakem ctecky karet a za cas se muze objevit na karte mikroprach vlivem okolniho tepla od procesoru. V podstate se ctecka tvari, ze kartu neidentifikuje, tvari se jako když tam není. Stejna hlaska se ti například objevi když kartu otocis obracene tedy cipem nahoru. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055Včera jsem ten čip čistil a bez úspěchu měl jsem tam ale jiný programted jsem to udělal znovu a ještě jsem zlehka vyfoukal čtečku jestli není uvnitř nějakej prach hurá opět maká díky |
Kaja
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055Normalny jav prehnutia vylamovacej casti karty, teplo. Pomaha podlepit kartu paskou. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@KajaNa pásku pozor ! Skôr by som podložil na pr.tenkým kalendárom !!!! P.![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Znovu problem Gosat 7055gunter,kaja potrebuje poradit,tak nech pokračuje.piše sa tu inych blbostiach kto kde a kedy hra hokej, a vtedy sa neozivaš.forum je o sat-dvb príjme ,o sat primačoch a ich problemoch.nikto ti nekaže odpisovat na prispevok. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
sano1Gunter narozdíl vod tebe specifikoval možný závady, uvedená hláška znamená opravdu problém čtečky.BTW je logický pokračovat v tematu, rady a zkušenosti nejsou roztříštěný v tunách příspěvků. No ty jsi neporadil zhola nic, akurát "kádroval"...viď. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hogofogo11Ak neporadim,aspon nepisem blbost.Chalan potrebuje poradit,ma nato pravo,tak nech sa pyta aj 100x.Pišu sa tu inačí blbosti,možeš si ich čitat. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055Pokud máš možnost otestovat jinou kartu, udělej to.....pokud to půjde, tak je to v kartě, pokud ne, tak v přijímači. Já řešil něco podobného, kdy karta nebyla funkční na několika přístrojích, reklamoval jsem a dostal novou....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Znovu problem Gosat 7055Po tom očištení čipu zatím fuguje bez problemujestli se to stane ještě jednou tak kartu budu reklamovat psal jsem na Skylink dostal jsem tuto odpověď poprosila bych Vás o ověření, zda-li karta vložena do přijímače správně a tedy čipem dolů a dozadu do boxu. V případě, že by byla karta správně vložena, doporučila bych Vám odzkoušet kartu v jiném licencovaném satelitním přijímači, abychom zjistili, zda-li je karta v pořádku. Kartu je možné odzkoušet u nejbližšího satelitního prodejce nebo technika ve vašem okolí. Tato služba může být zpoplatněna dle aktuálního sazebníku daného prodejce. Děkujeme, že využíváte služeb Skylink S přáním hezkého dne Petra Kolíbalová ![]() |
Kaja
![]() |
|
![]() |