![]() |
|
VU+Duo nebo VU+ZeroPoprosím borce kteří vlastní tuto mašinku o radu,mám vzít starší VU+Duo s 500GB nebo VU+Zero má lepší procesor ale nemá displej.(podpora image OpenPLi)![]() |
Robo39
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 224 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: VU+Duo nebo VU+ZeroDůležité je to, že u VU+DUA jsou již možné poruchy "vychytané" (kondíky + přilehlý šváb) a je možné je kdykoliv celkem snadno opravit.To u jiných strojů s jistotou nevíme... . tedy snad... Jinak je VU+DUO ok, my používáme celkem 4 kusy k plné spokojenosti... - poruchu měl jen jeden z nich... - po opravě jede v pohodě dál... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
tukanneviem, či až tolko sa zahrievaju...ZERá, Každy CAM vytvorí večšiu teplotu...![]() ![]() ![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
VU+Duo nebo VU+ZeroTak každý mluví něco jiného.![]() |
Robo39
![]() |
|
RE: VU+Duo nebo VU+ZeroAle ne, nemluví něco jiného, všechno je to o prioritách jednotlivého spotřebitele. Mně chybí displej, který by mi řekl, co se děje /uznávám, jsem za ty roky trochu rozmazlenej/. Podle mého gusta není ani teplota přístroje a chybějící ci. Na druhou stranu se mi líbí zdroj mimo přístroj, pro domácí střeam do ložnice po síti to je bomba za tu cenu, ale jako hlavní přístroj bych ho prostě nechtěl. No a ted babo rad...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+Duo nebo VU+ZeroJinak Děda Petr to řekl moc hezky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Robo39zdarec hele vybodni se na nějaké duo nebo zero ,přidej litr a ber to Vu solo se v2 a vůbec dál nepřemýšlej ,čau měj se.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
VU+Duo nebo VU+ZeroJeště se zeptám,jak si na tom stoji Formuler F3![]() |
Robo39
![]() |
|
Robo39zdar no Formuler F3 sice nemám ale podle recenze to bude solidní mašinka ,nevím no osobně mám VU solo se V2 a bez problémů šlape jak vínko,rychlý procesor a větší pamět oproti Formuleru F3 ale fakt záleží na tobě jak si náročný a jak se rozhodneš .Ahoj.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
VU+Duo nebo VU+ZeroPokud se bojíš těch kondíků u VU+Dua a uvažuješ o Formuleru tak bych si připaltil a šel do Formuler F1 :https://www.parabola.cz/clanky/5720/formuler-f1-triplex-enigma2-rychly-jak-f1/ |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: VU+Duo nebo VU+Zeronebo jdi na pivo .....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+Duo nebo VU+ZeroPokud to chceš mít čistě jen jako satelitní přijímač, jdi do Dua. Pokud na tom chceš sledovat ArchivCZSK, HD filmy z netu a další jine fičurky, jdi do zera. Mluvím z vlastní zkušenosti, mám doma Uno a 2x zero a některé zmíněné věci jsou na unu ne moc použitelné. A to má uno o chloupek výkonější HW (dvoujádro a víc RAM), než má Duo. Duo je takové trochu výkonější Solo, a to je fakt střep. Osobně bych si Duo asi nekoupil, to by musel být setsakra výhodná koupě.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
kubisekPotřebuji poradít muj E-Mail:Robo39@seznam.cz |
Robo39
![]() |
|
@Robo39Ahoj, aktivuj si PM a napiš mi.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |