![]() |
|
FastScan na Cryptobox 650HDChcem sa len podeliť o skúsenosť, jerry nemá PM:@jerry1954 včera som to nastavoval jednej panej - daj továrenské nastavenie - len zoznam kanálov, fastscan po spustení potom nájde a uloží všetko správne ... Možno je aj iná možnosť, viete niekto jednoduchší spôsob ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE:FastScan na Cryptobox 650HD...ano je, hodit ten cinsky sunt do kose |
krteczek
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: FastScan na Cryptobox 650HDprečo, na zdieľanie je ideálny, aj cez switch. Na 1 kartu mi išli 4 naraz ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@Dzordzo...protoze mrzne i kdyz je venku hodne teplo, min. raz tydne ho musis restartovat, dej si tam radeji formuler, je o neco malo drazsi ale podstatne lepsi a rychlejsi... |
krteczek
![]() |
|
RE: FastScan na Cryptobox 650HDkrteczekNení to pravda, že se musí jednou týdně sat. přístroj restartovat. Mám ho a jsem spokojen. Běhá v pohodě. |
amater
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: FastScan na Cryptobox 650HDtak tak mám tento box u rodičů a po prvním zprovoznění a nastavení o něm ani nevím, Naši s tím nemaj vůbec žádný problém, je sice pravda že jenom sledují SAT, žádné nahrávání a jiné služby, pouze s tímto boxem sledují Skylink. Takže za mě pohodový box.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
@krteczekpřesně tak jak říká amater,chyba bude u tebe v síti.Na optice nemrzne,na bezdrátu jednou týdně,ale zjištěny micro kolize sítě na několika satelitech u jednoho providera v okrese.Porovnáno s LTE připojením jednoho satu,kde nebyl výpadek(současně spuštěný) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranPokud Drozdo píše o tom, že mu jdou na 1 kartu 4 boxy, předpokládám mluví o lokální síti. Na tu nemá vliv žádná optika a ani LTE, kapišto? Je to jen o vzájemném nastavení boxů a routeru, případně jeho typu (routeru). Fungovalo by to i bez připojení "ven" (bavím se o sdílení doma). Mám realizovaný RD kde jsou 3 ks cryptoboxů a "tahá" je vu+. S ice kartou (UPC) žádný problém se nekoná.A mimochodem prvotní dotaz se týká fastscanu. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@krteczekpreco ten primac hodit do kosa.od box650 hd su ovela horšie šroty.a ide bez poruchy.nevyhoda boxu je ,že musiš naskenovať cely skylink fastscanom.nema certifikovanu čitacku a to je chyba. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
@krtečkaBobo,ked ho nevieš správne používať,tak mlč...mne robia 4 ks divy!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
@korkoran...neznam spusob, jak ho napojit na optiku, vzdyt ma jenom RJ45 a USB, vstup na optickou sit mu chybi. A kdyz jsem chtel pouzij jenom dva oproti sebe, tak jsem musel ten ve kterem je karta adene restartovat a client chodil jenom tehdy dobre, kdyz mel aktivny standby mod, na pasivnim nechodi. Ale kdo chce co, z topolcanske firmy je to jeden sunt za druhym, misto toho, aby vymysleli neco poradniho.RE:jsivak jenom 4 ti delaji divy, ja myslel, ze u tebe je ich aspon sedm divov sveta, resp. sedm dibu piscan RE:sano1 vzdyt se tu bavime neustale o 650. A ktere cryptoboxy=cryptosroty byli spolehlive?Snad jedno 300 rada, kdyz do nich pasoval fw amika, jinak jdou dolu vodou. RE:gunter ...co chcel nastavit na beznem nemanagetovalenem 5-portovem switchy?Jenom to muzes pohladit, aby to aspon v lete nemrzlo, kdyz uz je tak teplo |
krteczek
![]() |
|
korkoranVšak zas zázrak to neni.Ma hodne nedostatkov,nefunkčne aplikacie ,ale v porovnaní s Amiko 8260 rychlejší nabeh a lepši obraz ma Crypt 650HD.To len príklad. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
@sano1Však já jsem na amíka a goldeny laděný ,jsou jednoduchý na podporu a manipulaci.Mám taky na čarování 3 malý čínský kousky,podpora maličká,skoro žádná,ale stačí jim 4 čísla do sk menú k manipulaci.Zdaleka ještě nevím co to všechno umí,není kdo by to věděl.Mám kamarády bývalé Tamara obsluhy a každej něco občas objeví.Je to jako chodit na houby![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |