Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TV Barrandov

Jé, to je legrační, pokaždé, když přepnu na jakoukoliv stanici Barrandov, tak tam jsou reklamy. ;)

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Barrandov

Hlavně nepřepínej na jiné stanice. Budeš zklamanej až zjistíš, že to jinde není o nic lepší. Např tv. Nova dokáže vsunout do Pána prstenů 47 reklamních (otravných) minut. :bomb:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

já to kdysi stopoval na jojce a bylo to půl na půl z 50ti minutového dílů u nějaké kriminálky Rv ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Stejně to platíme my

Každou reklamu v TV, na internetu, v novinách, časopisech atd. si stejně platí každý z nás v ceně zboží. Každý prodejce, ať zadá reklamu kamkoliv, si stejně své náklady na zhotovení reklamy a její odvysílání rozpustí do ceny svého zboží.
Zajímalo by mne, kolik ročně vydá ALZA za svého zeleného trpaslíka, který je jako vetřelec všude. O kolik % by mohlo být zboží levnější, kdyby ten trpaslík "zemřel".

Standa3
Registrace: 1/2006

standa3

už kdyby zatřepetal nožičkama hajzlik jeden

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

Ve skutečnosti by bylo dražší, protože by Alza neměla tak velký odbyt, nemohla nakupovat ve velkém za nižší ceny, a tím pádem by musely být ceny asi o něco vyšší...

ondra1234
Registrace: 3/2009

omnoho zábavnejšie mi príde, že v ostatnom čase je čoraz častejšie, že pri prepnutí na niektorú stanicu skupiny Barrandov a náhodou tam nie je reklama, beží tam program, ktorý podľa EPG ale aj podľa ich vlastného teletextu nemá. tuším to vyhráva hlavný kanál. Hmmm

anonym2

ondra1234

tomu snad ani sám nevěříš
řekl bych že Alza už je dost v povědomí a nevěřím kdyby nejela reklama že by byl tak velký propad v prodejích.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

@ondra1234

Když Tvůj názor zobecním, tak:
1) Pokud by se nevysílala reklama, klesl by výrobcům a prodejcům odbyt a museli by zdražit zboží. Takže náklady na reklamu u prodejců přinášejí takové zvýšení odbytu, že může být zboží levnější i při započítaní nákladů na reklamu do ceny zboží.
2) Pokud by soukromé televize neměly příjem z reklamy, musely by zdražit své služby nám koncovým zákazníkům. Přece by si nesnížily vlastní zisky.
Takže bez reklamy bychom platili 2x, za vyšší cenu zboží a vyšší cenu TV vysílání. Nejsem ekonom, ale technik. Z uvedeného mi vyplývá, že reklama je pro nás spotřebitele nesmírně přínosná, protože máme levnější zboží a platíme méně za televizi. Tak to mi hlava nebere. Zato nekonečné reklamy mi jdou trvale na nervy.

Standa3

jousi

zlate HBO bez reklam :)

D4ve
Registrace: 12/2014

Říkám to furt zlatý HDD než ten československé stanice.... Kde jsou jen reklamy... Taky už vím proč kašle freesat na HD verze 😂

pussycat
Registrace: 8/2009

Záleží přece na tom, co si kdo naladí a na co se dívá. Já jsem TV Barrandov a Novu smazal už dávno, a až skončí John Nettles v Midsomeru, tak poletí i Prima. Na druhou stranu chápu, že se musí brát ohled na manželky a tak podobně, ale ta moje má naštěstí na tyhle vĕci podobný názor jako já. Jsem holt klikař... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Tak nevím, kolik by stály poplatky za balíčky, kdyby ty reklamy nebyly. Nevysílají se zadarmo. Otravují mne reklamy taky a díky všudezdejšímu zelenému Alza skřetovi kupuji jinde, než na Alze. A v době reklam si stačím udělat kávu, zapálit, skočit na pivo atd. kdo chce, si v době reklamy jinou činnost najde.

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

Ale v tom případě je zde riziko otravy kofeinem či nikotinem, eventuálně hrozí i nadváha...
:)))

rs505
Registrace: 11/2009

Jednou si nahraji celých 24 hodin vysílání a spočítám kolik minut z toho je reklama a upoutávky. Jestli by neměli spustit nějakou TV, která by jela reklamy celý den.-----Ten Barrandov je stejně zvláštní TV, myslím tím velice časté změny pořadů, posunutí začátků apod. Dokonce začnou i dříve, než je plánováno.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@sateliťák

Je to televize plná zážitků a nechce, aby se divák při sledování nudil.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Použiji tady citát, autor promine, kterým většinou diskuze o TVB končila: "Co je TV Barrandov? Ona někde vysílá?"

konas

Čo sa ale musí nechať - podľa môjho názoru - každá TV z rodiny Barrandov na začiatku bola celkom OK. Kým existoval len ten jeden kanál - TV Barrandov - dosť dlhý čas bol asi aj zaujímavou alternatívou k ostatným komerčným TV. To isté sa týkalo Kino Barrandov ako aj Barrandov Plus - štartovali ako žánrové kanály. A potom to všetko zmršili a urobili z nich len miesto na nekonečné točenie vlastných programov Barrandova :-(. Naposledy takto dodrbali Muziku :-(. Ak dobre čítam výsledky z ATO, tak v súčasnosti 4 kanály tejto skupiny majú nižšiu sledovanosť, než mala v "dobrých" časoch len samotná TV Barrandov.

anonym2

@anonym2

Možná zafungovala změna majitele. :(

konas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra