![]() |
|
Nehrají programy Skylink po přeladění na nové paraDobrý den,mám Kaon SA4001IR, po přeladění programů na nové parametry mi programy nejdou (silně kostkují),nejde např. Prima zoom HD, Prima Love, Max HD, ČT1,2,Sport v HD, Barrandov HD. Nova HD, Nova Cinema HD, Prima HD, Dajto HD, Prima COOL HD, JOJ HD, JOJ plus HD bez problémů. Nevíte v čem je problém ? |
Lubos72
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Ale tak už to holt teď na světě chodí, že se podniká za účelem zisku. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Je to jasné, v Usingenu se pravidelně v 18:00 střídají směny, uklízečka vytírá podlahu a hadrem tahá za kabely ... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Podle mĕ to bude způsobeno spíš odrazem signálu od aut střídajících se smĕnařů... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Dneska se směny střídaly o 10 minut dřív![]() |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@Dula11To aby smĕnaři stihli ten zápas se Severním Irskem....![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Ako obyčajne, diskusia pokračuje úplne mimo téma, založené tázajúcim @Lubos72...![]() ![]() Len tak mimochodom, LNB mám na lyžine E-85 namačkané na sebe jak haringy, nastavené samozrejme na kompromis, a aj po presune programov som zaznamenal maximálny pokles signálu len o SNR 1,5 dB, čo nemá žiadny vplyv na kvalitu obrazu... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Těch 1,5dB je asi takové snížení rezervy jako bys vyměnil parabolu 80 za 70 takže v tom nevidím žádný důvod k radosti![]() |
lance
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Dnešní výpadek byl na 11934/V v čase 18:00:56 - 18:01:36.Snažil jsem se dnes spojit s technikem ve Skylinku, ale bohužel jsem se nedostal přes operátorku. Takže žádné nové informace nejsou. Jen mi operátorka sdělila (i přesto, že si přečetla záznam předchozí komunikace s technikem, kde je jasně napsáno, že už ví kde je asi problém, ale zatím nemají řešení), že není možné aby více uživatelů v republice mělo výpadek ve stejný čas a abych si překontroloval nastavení paraboly ... jsem klidný člověk, ale v tu chvíli jsem si musel napočítat do deseti, abych neřekl něco nevhodného. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Skylink je opravdu platforma obecního formátu. Neskutečné, co všechno je možné u tohoto poskytovatele zažít. Výpadky tohoto tp to jen potvrzují. Nebýt těch několika HD programů, je na úrovni Cigi TV jak vyšitá.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Tak mám nějaké nové zprávy od Skylinku ohledně výpadků na 11934/V a 11973/V viz. e-mail od technika:Dobrý den, situaci stále řešíme ... důvod výpadků není přímo na straně Skylink, ale na straně jednoho ze zajišťovatelů našeho technického zázemí. Problém se stále řeší. Jde o velice specifickou a složitou věc, při níž každá neuvážná změna může situaci ještě zhoršit. Prosím o trpělivost. Jak jsem již uvedl, jakmile budu mít informace o vyřešení, obratem Vám je sdělím. Chápu, že je tato situace pro Vás nepříjemná a snažím se o její nápravu. Nicméně v tuto chvíli již tato záležitost nezáleží na mě. Děkujeme, že využíváte služeb Skylink VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
SirMaxDocela by mě zajímalo, zda je tam technik podepsán a kdo je oním kovářem?Nebo to rozeslal automat "Děkujeme, že využíváte služeb Skylink"?! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1Samozřejmě, že tam je podepsán, dokonce jsem s ním i několikrát telefonicky hovořil. Ale z důvodů zachování soukromí jsem zde jeho jméno neuvedl.Hlášku "Děkujeme, že využíváte služeb Skylink" mají asi všichni jejich zaměstnanci automaticky nastavenou v podpisu. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
SirMaxDobrá tedy.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Přelaďování programů Skylink6.5 roku jsem zápasil s přehazováním a přelaďováním programů a TP. Rušení programů, náběh nových. Po seznámení s O2 TV nevím, co je to kostičkování, stále mi jde zvuk i obraz, déšť, sníh, bouřka mi nevadí. Když připočtu benefity O2 TV, videotéka, nahrávání 50 hodin zpět, BOX O2 TV, MD a internet, jsou věci, o kterých se Skylinku ani nezdá. Porovnejte cenové balíčky a musí vám být jasno. Při náběhu nového programu dostanu SMS číslo a to je vše. Nevím, proč v Čseku i na Slovensku řešíte problémy, které netřeba řešit. Na závěr připomínám nesolidní postup Skylinku s SP. |
pepeva
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@SirMaxsice to sem, nepatří, ale přimluv se u toho technika ať už někde nahodí test pozici pro AXN od 1.7., kua už jen na to čekám se settingem před prázdninama ať už mám od celého preladlinku aspoň na chvíli pokoj... díky![]() |
lance
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Stále mám výpadky na 11876. Podle nahrávky ze včerejška jsem dopočítal dva výrazné výpadky (několik sekund) v čase cca 22:45 a 23:15. Máte je na tomto TP taky? Toto byla konkrétně JOJ PLUS HD. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@mik9Včera jsem nahrával na 11876/H kanál Fanda HD v čase 22:40 - 00:10 a bez výpadku.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@LiskaOptibox Zebra.Prosim o radu,ako sa da zmenit SW v Optiboxe Zebra.Aj ja mam problem po preladeni niektorych TP,npr.11876.Mam naladene spravne,ale na tejto frekvencii mi nehra nic.Dakujem za kazdu radu. |
jednicka
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...Servisné stredisko OPTIBOXKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
JukloDobrý deň,poradte prosím : ako yačal skylink prelaďovať.prestali sa mi zobrazovať v zozname kanálov názvy programov. Vždy po znovuzapnutí settopboxu mám zoznam len na príslušnom muxe. Zoznam sa postupne doplní až po preklikaní na všetky muxy. Predtým to chodilo vždy z muxu 12070 Mhz. Viete poradiť? Ďakujem. |
Juklo
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Nehrají programy Skylink po přeladění na n...A este na povedz na akom stb. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
JukloPrijimac je GM spark reloaded s E2,ICE karta |
Juklo
![]() |
|
JukloEste doplnim : Prijimac obcas zamrzne (cca raz denne, aj bez zvuku), a po novej instalacii E2 open ATV 5.1 nejde alternativa spustenia cez spark. |
Juklo
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |