Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

preľaďovanie

Chcel,aby sa kompetentní vžili do situacie starších ľudí,čo si stým nevedia poradiť,hmmm,hlavne nech platia!!! a je to horšie a horšie! :mad: Rv Rv Rv Rv

dodok
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

dodok

chápu,ladím po telefonu,asi 30s a hotovo,musíš mít ty správný mašiny pro koukače,hračičkáři to uměj

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: preľaďovanie

Kup Skylink ready stroj a máš vyřešeno. Preladovani tě nemusí zajímat

zzz
Registrace: 1/2006

preladovanie

Všichni nejsou tak nadaní po technické stránce a proto měly zustat SD stanice pro starší a méně zdatné.Nehledě kdo nepreferuje kvalitní čistý obraz a má signál jen přes satelit, mohl byt ušetřen jakýchsi poplatků a změn v přeladˇovaní.
Skylink ready přijímač je někde dražší o víc jak 2 tisíce kč
Pánové at se Vám daří. Václav.

zdenička
Registrace: 11/2014

.... jo a taky starší občany oprostíme od koncesionářského poplatku, vyhradíme jim pruhy na silnicích a otevírací dobu v Lidlu, aby je tam ti maldí neotravovali.. Bože, to jsou kecy. Většina těch starších, jak píšeš, přechází z SD přijímače na HD. Kdyby se vykašlali na kupování Ariv a podobných nesmyslů a koupili si třeba obyčejného Gosata, mají klid a nějaké přelaďování je netankuje. A ještě doplním - nejvíc tady nadávají sdíleči, kteří od nějakého podivína dostali nějaké Amiko či jiný kus železa, se kterým si teď neví rady. Hlavně, že si poznadávám, ne?

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

zdenička

A nechtěl by si ještě, aby se vysílalo v analogu? V dnešní době něco zadarmo? Že jsou některé přijímače levnější, jo jsou, ale kvalita je někde jinde. Za málo peněz, málo muziky.

vlcek
Registrace: 1/2009

Tak, tak. Skylink ready! Radil som kupu niektorym spoluobcamom (niektorym aj kupil) po vysvetleni ake vyhody a nevyhody ma skylink ready co v davnejsich dobach som im chodil preladovat a teraz mam pokoj. :))

Kasr
Registrace: 8/2008

Alebo jednoduchsie ako kupovat iny box je zmenit poskytovatela a pretocit na 1w, kde sa
preladuje len vynimocne a nie kazdy mesiac:)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Tak,tak a zabudol si doplniť, že za mesiac musia zaplatiť cez 10€ a nie súčasných 2,60€.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Dodok já nevím můj otec stim nemá problémy. Koupil jsem mu skylink přijímač. A ani jednou jsem nemusel nic dělat. Chyba je vtom kdo prodal důchodcům ty šroty a teď bere peníze za přesazování. Ano jistě za to může skylink!!!!

satman1
Registrace: 9/2010

Musíš ladit, ne přesazovat.

bretah
Registrace: 9/2012

Musíme jenom umřít.

pf09
Registrace: 8/2010

Nechápu proč by si důchodce /starší občan/ neuměl přeladit svůj přijímač, to si myslíte že jsme nějaký (nevhodné slovo)i ? :)))

georg11
Registrace: 2/2006

@georg11

On měl na mysli ty
90+ ne nas 75+ :8)

korkoran
Registrace: 10/2006

Tak to jo, já to spíš přelaďuji o půl století mladším spoluobčanům kteří s tím mají někdy problém :)))

georg11
Registrace: 2/2006

Fast scan vše naladí samo ,ale porovnat program na pozici musi každý sám.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

DIABOLTP

Taky budete starý,pokud vás dříve nezajede autobus ! ! !

a2580123a
Registrace: 10/2014

preľaďovanie

ĎAKUJEM za príspevky,niektorí ste až príliš múdri! Aj mladí si to neviedia preľadiť,keď nemajú k tomu vzťah a to teraz si každý nemôže dovoliť kúpiť taký prijímač,čo ho bude ešte aj uspávať!

dodok
Registrace: 11/2007

dodok

kdejaký amíko za 13 stovek přeladíš komplet do minuty

,tři kliky,menu,instalace,fastscan,hotovo,můžeš ladit 10x denně

spíš ty drahý linuxy dávaj zabrat,ale ty jsou v prackách znalých,tak jde o kulový

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@dodok

Prelaďujem pravidelne viac satelitných prijímačov, viz. podpis a mám v tom celkom pasiu... ;) Veď by som sa nudil, keby som sa v tom nemohol vŕtať... :)))

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@jozef BA

"Jožko", ver či nie, ale aj nad tou tebou spomenutou pozíciou 1W sa "zaťahujú mraky" - dočkáš sa aj tu prelaďovania, nemaj boja! :)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

to a2580123a..
Já už taky nejsem nejmladší, kroutím páté gumy, ale poslouchat pořád dokola něco o tom, jací jsou důchodci chudáci, mě fakt nebaví. Moje babičky se dožily 90-ti roků a byly to naprosto spokojené důchodkyně, které na nic nebrblaly. Dnes je každý důchodce chudáček největší. My se do důchodu ani nedostaneme, nejsme taky chudáčci?

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

@Diaboltp

pretoze VEK ODCHODU do DOCHODKU bude v buducnosti upraveny tak, aby sa ho "dnesny tzv mlady clovek" ani NEDOZIL...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra