Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

hdmi kabel k tv

mam problem nevite jak mam napojit hdmi kabel s pocitace do tv?skousim vsechno na pocitaci abych to videl v tv a nic...hdmi 1 v televizi mi ukazuje zadny signal....tak nevim asi to patri tady toto tema...diky za rady

kolopik
Registrace: 4/2014
Odpověď v diskusním vlákně

hdmi kabel k tv

Koukni se, jetli mas prepnuty TV na vstup HDMI 1.

JardaD
Registrace: 7/2011

RE: hdmi kabel k tv

uz to mam akurat mi nejde zvuk...musel jsem pocitac restartovat a potom mi to nabehlo...jsem si myslel,ze na monitoru od pocitace ze budu delat veci a to se mi objemi v tv...mi to dela ze prepinam na monitor pc a tv.

kolopik

Hdmi kabel k TV

Chyba je v compu najdi si nastavení zobrazení a přepni na obrazovku kterou chceš sledovat.Jednoduché vybereš monitor 1 nebo 2 po případě oba.

phytecantr
Registrace: 6/2015

RE: hdmi kabel k tv

uz to mam....akurat nevim asi jde ze budu ovladat s pocitace veci v tv co chci...kdyz mi jde vsechno v TV tak na monitoru s pc mam cernu obrazovku a musim lustit na 4-5metru co vlastne chci abych to precetl...monitory 1(2) to uz umim...lepsi by bylo kdybych mohl ovladat na monitoru od pc a v tv by se mi to objevovalo no naraz.

kolopik

@kolopik

Ak chceš použiť zobrazenie/ovládanie na monitore PC a to samé zobrazenie naraz na TV, nastav v PC na Duplikovať... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

zvuk

v obou ti nepude,to bys musel jinak

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Ani nie je potrebné aby šiel zvuk v PC aj v TV... Nemal by z počúvania nič, len ak, tak oneskorený zvuk na jednom zariadení... Takto mu pôjde zvuk z TV a aj ho bude na TV regulovať, obraz bude na oboch rovnaký, tak ako požaduje a ovládať ho bude na klávesnici počítača... Tiež to mám tak a momentálne počúvam cez TV LG 42" 8500 - Český Rozhlas : Noční Radiožurnál... Jediný rozdiel, že mám momentálne prepnuté na Rozšírenú obrazovku... Na každom zobrazovači iné okno... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra