![]() |
|
POLSKE PROGRAMYDnes jsem byl u kamaráda a byl jsem překvapen, když mi předvedl polské programy, které má. Koupil si kartu NC Plus a má nádherný obraz. Jsou tam programy sportovní, akční, dokumentární a ještě se té řeči dá rozumět. Například na HBO jsou lepší filmy než na českém. Při tom cena karty ho vyšla na 400 Kč měsíčně, takže do toho jdu také. |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
venca263Když tomu rozumíš, já ti to neberu. Osobně bych Poláky ani zadarmo nechtěl, protože jim nerozumím a nejaký kvalitní obrázek je mi tím pádem u prde.le.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYby mě zajímalo,kolik lidí si u nás tu nc+ pořizuje kvůli špičkovým fotbalovým ligám,to budou maximálně desítky![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYale jsou taky spickove filmove programy |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYJe fakt že platformu nc+ mám již dva roky a naprostá spokojenost.Raději si i pustím Poláky než naproto katastrofální kometáře slovenských komentátorů.To jsou naprostí fotbaloví diletanti,alespoň pro ty kdo fotbalu trochu rozumí. |
rrdd
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYPL sp. koment. bezkonkurenční,dávají do toho velké emoce,celé srdce.Člověk během zápasu neusne. spalony=ofsajd pomoc=záloha |
Nowakowski
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 590 |
![]() |
|
@rrddSlávo Jurko je naj SK komentátor.Aj u CZ komentátorov sa nájdu diletanti tak nehádž láskovo všetkých do jedného vreca OK?Pekný deň. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYAtomovy střal do vysokosti 14tego pientra ,12stie do zera-nic nima straconego,nezapomenutelné hlášky,i pozemka je v pohodě!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
venca263Jen menšina u nás rozumí Polákům a jestli někomu stačí kvalitní obrázek bez komentáře, tak ať sleduje. Mně by to tedy štvalo.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kostik123A čo komentuje Slávo Jurko pár zápasov ďalší kvalitný SK komentátor Viktor Blažek s tým už skončil a ostatný sú jedna katastrofa vedľa druhej.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
pele1To je tvůj názor, já rozhodně raději komentář, kterému rozumím.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakTak předpokládám, že sleduješ pouze české, respektive ještě slovenské programy.Polština je velice jednoduchý a nám velmi blízký jazyk takže stačí pár zápasů a už by si tomu rozuměl.![]() |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYpoľský jazyk , je bližšie k českému ako slovenskému jazyku. to znamená , že sleduje iba české tv. slovenským nerozumie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: POLSkÉ PROGRAMYMně je tedy bližší ruština než polština.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
oneeeeeCo to blábolíš, vyrůstal jsem ve společném státě Čechů a Slováků, pro mě je to jeden jazyk.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakmapa lexikální vzdálenosti jazyků to vyvrací: http://www.freepub.cz/2014/lexikalni-vzdalenost-mezi-evropskymi-jazyky/ |
Nowakowski
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYjá se dívám na poláky jen zřídka,ale když už tak na TVN Turbo,kdyby něco takovýho bylo u nás,bude to mít určitě úspěch...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYPolaci maji super obraz,komentar je bezkonkurecni myslim fotbal!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYurčite kvalitka je tiež poľský "dabing" teda keď jeden človek číta preklad k filmu. To nemá chybu.Ale kvôli tomu športu do nich v auguste idem tiež. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@dawis77Možná víc než novou Digi.![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
BOBSENnebuď směšný! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
@NowakowskiV tom grafu má čeština nejblíž k slovenštině a k srbštině - spojnice: plná čára |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
@sonmapa vyvrací, že je pro nás ruština bližší polštiny. A potvrzuje oneeeee, když psal, že: "poľský jazyk je bližšie k českému ako slovenskému jazyku" |
Nowakowski
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYono je to hlavne tym, ze ked si vyrastol v oblasti kde polstina bola dostupna je ti zrozumitelnejsia, podobne ako v juznych oblastiach u nas madarcina. Samozrejme to sa netyka niekoho kto sa pristahuje a potom sa cuduje ze domaci rozumeju v pohode poliakom alebo madarom.Ta mapa to skuma skor podla vyskumov jazykovedcov a nieco na tom je ....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: POLSKE PROGRAMYTiež uvažujem o karte NC+ na 24 mesiacov cez Sat sklep. predpokladám že karta bude neaktívna, ako ju treba aktivovať, prípadne na aký kanál nastaviť? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@mastoNapis jim, aby ji aktivovali a máš po starosti. Před pár lety jsem jezdil do satsklep osobně a u nich není nic problém.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |