Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

POLSKE PROGRAMY

Dnes jsem byl u kamaráda a byl jsem překvapen, když mi předvedl polské programy, které má. Koupil si kartu NC Plus a má nádherný obraz. Jsou tam programy sportovní, akční, dokumentární a ještě se té řeči dá rozumět. Například na HBO jsou lepší filmy než na českém. Při tom cena karty ho vyšla na 400 Kč měsíčně, takže do toho jdu také.

venca263
Registrace: 10/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

venca263

Když tomu rozumíš, já ti to neberu. Osobně bych Poláky ani zadarmo nechtěl, protože jim nerozumím a nejaký kvalitní obrázek je mi tím pádem u prde.le.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

RE: POLSKE PROGRAMY

by mě zajímalo,kolik lidí si u nás tu nc+ pořizuje kvůli špičkovým fotbalovým ligám,to budou maximálně desítky :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

ale jsou taky spickove filmove programy

venca263
Registrace: 10/2010

Je fakt že platformu nc+ mám již dva roky a naprostá spokojenost.Raději si i pustím Poláky než naproto katastrofální kometáře slovenských komentátorů.To jsou naprostí fotbaloví diletanti,alespoň pro ty kdo fotbalu trochu rozumí.

rrdd
Registrace: 10/2012

PL sp. koment. bezkonkurenční,dávají do toho velké emoce,celé srdce.Člověk během zápasu neusne. spalony=ofsajd pomoc=záloha

Nowakowski
Registrace: 3/2014

@rrdd

Slávo Jurko je naj SK komentátor.Aj u CZ komentátorov sa nájdu diletanti tak nehádž láskovo všetkých do jedného vreca OK?
Pekný deň.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Atomovy střal do vysokosti 14tego pientra ,12stie do zera-nic nima straconego,nezapomenutelné hlášky,i pozemka je v pohodě! :)))

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

venca263

Jen menšina u nás rozumí Polákům a jestli někomu stačí kvalitní obrázek bez komentáře, tak ať sleduje. Mně by to tedy štvalo.

Skylink + O2TV

kvasnak

@kostik123

A čo komentuje Slávo Jurko pár zápasov ďalší kvalitný SK komentátor Viktor Blažek s tým už skončil a ostatný sú jedna katastrofa vedľa druhej.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

pele1

To je tvůj názor, já rozhodně raději komentář, kterému rozumím.

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvasnak

Tak předpokládám, že sleduješ pouze české, respektive ještě slovenské programy.Polština je velice jednoduchý a nám velmi blízký jazyk takže stačí pár zápasů a už by si tomu rozuměl. :)

Antonio20
Registrace: 1/2009

poľský jazyk , je bližšie k českému ako slovenskému jazyku. to znamená , že sleduje iba české tv. slovenským nerozumie.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: POLSkÉ PROGRAMY

Mně je tedy bližší ruština než polština.

Skylink + O2TV

kvasnak

oneeeee

Co to blábolíš, vyrůstal jsem ve společném státě Čechů a Slováků, pro mě je to jeden jazyk.

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvasnak

mapa lexikální vzdálenosti jazyků to vyvrací: http://www.freepub.cz/2014/lexikalni-vzdalenost-mezi-evropskymi-jazyky/

Nowakowski

já se dívám na poláky jen zřídka,ale když už tak na TVN Turbo,kdyby něco takovýho bylo u nás,bude to mít určitě úspěch... R^

jansmrz
Registrace: 3/2015

Polaci maji super obraz,komentar je bezkonkurecni myslim fotbal!!!

baryn9
Registrace: 8/2013

určite kvalitka je tiež poľský "dabing" teda keď jeden človek číta preklad k filmu. To nemá chybu.
Ale kvôli tomu športu do nich v auguste idem tiež.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@dawis77

Možná víc než novou Digi. :)))

BOBSEN
Registrace: 9/2010

BOBSEN

nebuď směšný!

dawis77
Registrace: 9/2011

@Nowakowski

V tom grafu má čeština nejblíž k slovenštině a k srbštině - spojnice: plná čára

son
Registrace: 4/2007

@son

mapa vyvrací, že je pro nás ruština bližší polštiny. A potvrzuje oneeeee, když psal, že: "poľský jazyk je bližšie k českému ako slovenskému jazyku"

Nowakowski

ono je to hlavne tym, ze ked si vyrastol v oblasti kde polstina bola dostupna je ti zrozumitelnejsia, podobne ako v juznych oblastiach u nas madarcina. Samozrejme to sa netyka niekoho kto sa pristahuje a potom sa cuduje ze domaci rozumeju v pohode poliakom alebo madarom.Ta mapa to skuma skor podla vyskumov jazykovedcov a nieco na tom je .... ;) ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tiež uvažujem o karte NC+ na 24 mesiacov cez Sat sklep. predpokladám že karta bude neaktívna, ako ju treba aktivovať, prípadne na aký kanál nastaviť?

masto
Registrace: 9/2006

@masto

Napis jim, aby ji aktivovali a máš po starosti. Před pár lety jsem jezdil do satsklep osobně a u nich není nic problém.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra