Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

prevod z 1 banky do druhej servisny poplatok

Ako dlho trva prevod 2 alebo 3dni? V piatok poslane takze to to bude stedu? Alebo zaleži ako často to kontroluju zmeny učtu kto zaplatil.

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

zalezi

aka banka.
tatra banka ucet-ucet je 2minuty.
CSOB v ramci banky 3dni.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

nezalezi
v ramci sepa priestoru (tam samozrejme patria vsetky prevody v ramci SR) je to do 24 hodin (samozrejme v ramci pracovnych dni - ak to zadas v piatok alebo sobotu, tak to bude pripisane az v pondelok).

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@ivan22

tu nejde len o to, ako rýchlo platba prejde, ale aj o to, kedy Ti ju SKYLINK priradí ku karte. Píšu si, že proces trvá 5 pracovných dní. Preto platím u nich platobnou kartou na účte Skylink karty. Vtedy je to okamžite

Dzordzo
Registrace: 8/2007

prevod z 1 banky do druhej servisny poplatok (

dakujem za odpovede

ivan22

RE: prevod z 1 banky do druhej servisny poplat...

Vrámci eurozóny je to do 24 hod.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

black

samozrejme ze nemas pravdu. teoria je jedna vec a konkretne skusenosti iny. viem co pisem.
v TB zadas prevod a za 1-2 min mas prachy na druhom ucte TB. aj v sobotu aj v nedelu.
v CSOB nemozno platby robit cez volne dni. prevod z mojho uctu na ucet kreditnej karty trva min dva dni.

Dagy2

3 dny na zpracování

Jelikož Skylink a ostatní sat. či mobilní operátoři nejsou bankovní institucí, zpracování plateb může většinou trvat až 3 pracovní dny.

Doporučím tedy hradit přímo v Zákaznické zóně Skylinku - jde o online platbu a platba je u karty evidována okamžitě po zaplacení :8)

D4ve
Registrace: 12/2014

@Dagy2

Že by česká část ČSOB používala jiný systém na zpracování plateb než slovenská? Já když zadám příkaz ke splátce kreditky na 20. v daném měsíci, tak je to během minuty na účtu kreditky zaplaceno. Teď už by to dokonce mělo fungovat i ve volné dni (nezkoušel jsem).
Obecně jsem se vždy setkal s tím, že když něco platím, tak v rámci banky v řádech minut, mimo banku do druhého dne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@Dagy2

absolutne nevies o com pises a aka bola otazka.
tu islo o - citujem: "prevod z 1 banky do druhej" a tie sa cez vikend nezuctovavaju a pocas pracovnych dni sa prevody zuctovavaju do 24 hod. interne prevody v ramci jednej banky su rozne - zalezi to na tom, ako to maju vyriesene jednotlive banky vo svojom bankovom systeme.
v jednej z tych bank pracujem uz zopar rokov, tak myslim, ze viem o com pisem :)))

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

3 dny na zpracování

Poštová banka z vlastního na vlastní účet v prac. dny 24 hodin a jen do 18,00 spořitelna do 22,00,skylink založí poplatek z bank do 5 dnů,ale né dřív jak 3 dny :(( :(( ,kartou v z.zoně okamžitě

korkoran
Registrace: 10/2006

3 dny na zpracování

karta fachčí 7 dní v týdnu R^ R^

korkoran

joscer

človek by predpokladal. že používajú jeden systém.
Napriek tomu stav je taký aký píšem:
TB ukončím príkaz v i-bankingu odoslaním ENTER a do dvoch minút pískne SMS v mobile, že na druhý účet boli prijaté peniaze (kedykoľvek okrem 22-24:00h keď je denná uzávierka). Otvoríš v i-bankingu druhý účet a vidíš že peniaze sú tam pripísané.
u CSOB - pošleš peniaze a potvrdenie v i-bankingu, že peniaze boli odpísané a vykonaná platba z môjho vlastného účtu je až na druhý deň. SMS-ka o potvrdení prijatia peňazí alebo pohybe na účte je na tretí deň.
Ja v tých bankách nepracujem ale mám v nich niekoľko účtov spolu so svojou rodinou. Takže je to takmer každodenná realita a praktická skúsenosť.
Dtto výber v hotovosti - CSOB je katastrofa, bez objednávky 2 dni vopred je max výber snáď 500EUR u TB 10k. trpím ich len pre MasterCard s výberom zdarma v eurozóne, inak totálny disaster, skoro by som povedal, že používajú klamlivú reklamu v TV - maník, ktorý všetko organizuje s mobilom a načas.
ale to sem už nepatrí.
Black, ďalšie žiarivé prípady ti môžem dať SZ ak máš pocit že je to inak.

Dagy2

korkoran

píšeš Poštová bank a Sporitelna. Skylink má účet u ČSOB (pro SK zákazníky).

Ale i kdyby jsi hradil z ČSOB účtu, dle VOP má Skylink až 3 pracovní dny na zpracování a je jedno že ti pípne SMSka že platba z účtu odešla ve 3 ráno nebo ve 3 odpoledne.

D4ve

Nejlepší je zřídit si gopay peněženku. Tuto si nabít s příslušného bankovního účtu. Potom z gopay peněženky dobít kredit Skylinku a pak už jenom zaplatit SP dle uvážení. Operace proběhnou okamžitě.

mibo1949
Registrace: 1/2013

mibo1949

žádnou peněženku není třeba zřizovat, stačí se přihlásit do Zákaznické zóny a provést platbu online přes GO PAY, kde je na výbše platební karta nebo bankovní účet R^

D4ve

@D4ve

Tak to musím opravit.Platím z poštovní banky do komerční na ůčet skylinku,ale v zákaznické zoně jsem na slovensku :laughing: abych si asi připomínal slovenského dědu :laughing: :laughing: Platím serpop spoustě kamarádům a známým,který to neumí a uvaří mi kafe.Veškeré operace mám grátis,coby důchodce a nabíhají mi možná bonusy za kartu R^ Takhle mám IP pevnou linku,na kterou mi volají O2 uživatelé a za každou minutu mi naskočí na účet 4 halíře :laughing: :laughing: ;)

korkoran

korkoran

očividně jsi to vůbec nepochopil :bigeyes:

D4ve

vysledok zaplatene v piatok priradene ku karte dnes/stredu/.

ivan22

takze podla vop

uplne ok.
v piatok zaplatene, v pondelok u SL, do troch dni to islo.
nabuduce to urob kartou a mas to za 5 minut.
nechapem preco sa tolko ludi tu brani platit kartou online.

Dagy2

@Dagy2

Presne ako píšeš... ;) Tiež za tovar, prípadne balíčky programov platím jedine online kartou a mám to okamžite zaplatené...A kludne aj v sobotu, alebo v nedeľu... Hneď po zaplatení príde mail o uskutočnení platby... ;) Trvalé príkazy z môjho účtu do iných bánk mám nastavené na konkrétny deň splatnosti...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra