![]() |
|
nákup karty NC+ sportZdravím všechny satelitní fandy.Asi tady budu za blbce,ale potřeboval bych poradit s koupí karty NC+ sport přes satsklep.Už mi jí jednou syn objednával,ale bylo to nějaké komplikované a už ho nemám doma,tak bych poprosil nějakou dobrou duši o podrobnou radu jak na to.Mám účet v bance i plat.kartu.Děkuji předem za radu. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportSatsklep.pl,klikni na nc+sport,karta s abonamentem,v pravém rohu je vždy nějaká pomoc/Gorny/,pošli maila-vysvětlí ,pošle data,platil jsem přes eurokonto,jednodušší je přejet hranice,trvá to asi 5dní!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
pluhyKartu Nc+ jde zaplatit u satsklepu přímo platební kartou a většinou do několika dnů dojde již aktivovaná.Služba funguje skvělé.Při objednávce je vhodné požádat o aktivaci karty...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
nákup karty NC+ sportZdravím hossy a děkuji za pomoc.Už jsem to tady před nějakou dobou četl,že se to dá platit kartou.Jen bych potřeboval podrobný popis jak to provést.A taky v jaké měně se to dělá.Mám FIO banku.Nikdy jsem takhle nic neplatil,tak nevím jak na to.Ještě jednou dík za rady i spykovi. |
pluhy
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportFio banka je v pohodě,proklikej se tím systemem, másíš začít dobou platnosti karty a potom jestli chceš ještě Eleven nebo ne (Španělská liga). Jakmile to uděláš následuje krok 2 tam nezadáváš nic, protože doprava je "defaultně" na UPS Polska a platba je "przelew" (převod). Tu jen klikneš dál a v dalším kroku nahoře zadáš své nacionále a adresu. Do poznámky napiš "Aktywować kartę, proszę." Krok dlaší je samotná platba, tam bys měl kliknout na ikonu karty a jedeš. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
nákup karty NC+ sportTaky tě zdravím gunter,musím se teda zaregistrovat u satsklepu. |
pluhy
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportZaregistruj se a uvidíš své objednávky a na email ti vše přijde...........platil jsem tam asi 30x kartou a žádný problém........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@pluhyTeoreticky ne,ale musel bys to vyřídit napřed tak, že jim pošlelš na účet peníze (přesně kolik a za co + porto) a oni by si to přiřadili a potom poslali, ale je to složité a zdlouhavé, proto se to dělá tak jak to mají nastavené. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
habrdík dám peníze na účet a ještě dnes to zkusím poslat. |
pluhy
![]() |
|
@gunterAhoj.Mám dotaz. Již jsem kartu nc+ měl , ale pak jsem koukal na PL přes kabelovku tak jsem modul ASTON prodal. Teď mi odešel i přijímač tak se chci zeptat. Koukám že máš VU+ , jede tam ta karta v UNI , nebo bych musel kupovat i modul? Případně pod jakým softem ta karta v UNI jede. Díky |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
habrvyplnil jsem ty kolonky,ale v doručovací adrese mám stále stát polsko a nejde to změnit.Co s tím. |
pluhy
![]() |
|
keramikPokud by jsi potřeboval osvědčený modul Astoncrypt,tak jeden mám navíc a nevyužitý... |
hoss
![]() |
|
@spyko, hoss, gunter, habrTaké velice dĕkuji za vysvětlení postupu, počítám, že za mĕsíc mi to přijde vhod. Aspoň nebudu muset zakládat nové vlákno...![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
pluhyV adrese by mělo být Czechy,doporučují nejdříve se zaregistrovat a pak objednávat,mělo by to nadále fungovat.![]() |
hoss
![]() |
|
@hossOpravdu v té adrese má být Czechy? No, potĕš Pánbůh, to si to Poláci od risposty pĕknĕ schytají...![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505![]() ![]() ![]() ![]() |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
rs505Nějak nechápu tvou odpověď,jen jsem kouknul na dodací fakturu ze satsklepu a tam je to tak uvedeno!Vždy jsem Nc+ platil kartou i dovozem a nikdy nebyl žádný problém...![]() |
hoss
![]() |
|
@hossTo je v pořádku a dĕkuji Ti. To byla jen taková moje poťouchlá, přiblblá poznámka. Zřejmě patříš k oné šťastnější části lidstva, která nezná rispostu...![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportPo doručení karty velká spokojenost. |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
@hossJá ještě chvíli počkám , jak se situace do půlky vyvrbí. A pak se rozhodnu. Kdyžtak se ti v nějaké diskuzi ozvu . |
keramik
![]() |
|
@jiri55Tak vidím, že jsi šel do NC+ a na celé Cigi i se Sport+ balíčkem prdíš![]() Já stále ještě váhám. |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
KokunČekal jsem a asi se nikdo nedočká .Cyfra je někde jinde s kvalitou HD programů a cena je skoro levnější než u cigi.A hlavně nejsem vázanej u pochybné firmy na 2 roky.Dnes mi přišla 2 upmínka na vrácení karet když už je mají měsíc .Prostě mají tam neskutečnej bordel.Skoro 3 týdny do PL a stále se nic neví jak to bude.A nevěřím že budou mít všechny sport programi nebo ty Arényv HD |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportNc+ karta to jistí!Pokud vzniknou nějaké komplikace u nové Digi. Musím,ale přiznat,že jsem se taky nechal zlákat na PL ve slovenštině na DS. ![]() |
hoss
![]() |
|
@keramikMomentálně Ti nepovím, protože minulou sezonu jsem měl o2 sport, kartu jsem nekupoval. Podle mě ale karta ze satsklep není párovaná s tudíž by měla chodit pod oscamem.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportJa prodaval modul asi pred 3 lety , kdyz pridali slovaksport s PL do kabelovky, ted mam taky O2. Tenkrat jsem mel Techisat digit 8 a Aston modul a slapalo to super.Pak jsem to prodal a poridil dreambox 800 bohuzel klon.A ten pred cca pul rokem odesel do vecnych lovist.Tak premyslim jestli by stacil VU+ zero nebo budu muset VU + solo a modul.Pokud to bude aktualni napisu do satsklepa mail a uvidim. |
keramik
![]() |
|
RE: nákup karty NC+ sportLoni mi chodila na OSCAM!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
![]() |