Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AB cryptobox 652 hd combo

mate nekdo zkusenosti s timto pristrojem ? prijde mi ze ten jeho obraz je nejak zamlzenej a prehnany barvy a nema to zadny kontrast tak nevim jestli je to jejich standart.
jinak hodnoty mi spadly na 88/70
plus nejaky dalsi nedostatky
cekal jsem teda kvalitnejsi masinu ale za ty penize.

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AB cryptobox 652 hd combo

joo kdyby to jeste varilo kafe a smazilo hranolky nebylo by to spatny 😀 ale me staci ty klobasky z udirny a vinko cervene cabernet a to si obstaram sam 😀
je to jen legrace netreba to vazne brat 😀
a jinak myslim si ze je to slusna masina za ty penize jen ten obraz je trosku jinej nez mi vyhovuje ale az se to vsechno doladi tak to bude v poho 😀

kristian1

a co se tyka toho dvb-t tak jsem nejak nepochopil tu taktiku pána úredníka ohledne rozmisteni multiplexu 😀 a to nemluvim o tom ze nam slibovaly 36 celoplosnych programu na jednu antenu a 100% signal 😀 holt česko země neomezenych moznosti 😀

kristian1

kristian1

co je 100% signál??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@kristian1

Zakladáš tu svoj osobný blog, alebo si sa rozhodol rozdrobením svojej myšlienky len nahnať počet svojich príspevkov... :)))

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto

recenze lowendu

pierrepetr

@pierrepetr

Aj tak sa to dá nazvať... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

@pierrepetr

100% signal je 99 sila a 99 kvalita 😀 staci takto

kristian1

@Maneto

sem nevedel ze se ty prispevky pocitaj do nejakyho bonus clubu 😀

kristian1

@pierrepetr

no vidis ty rikas lowend a nekteri tu rikaj ze sem si koupil Mercedes 😀

kristian1

@kristian1

Prepáč, ale nahrál si mi na smeč: "100% signal je 99 sila a 99 kvalita"... čoho ? Farebného prúžku ? 100 = 99 + 99 ... R^

Maneto

kristian1

a kolik procent bude,když dám 3x větší parabolu???

pierrepetr

@Maneto

omlouvam se ale ted tomu nerozumim. 😀 řeč byla o 100% signalu néé o 100% pokryti signalem ! 😀 ale jinak samozrejme barevneho prouzku.na meraku to mozna bude vypadat jinak ale k tem sto procent by se to melo blizit 😀 nebo snad neé

kristian1

@pierrepetr

tak te otazce take nerozumim 😀 podle druzice je primerena velikost paraboly.cim vetsi parabola tim min procent staci ale take se to hur chyta. 😀 ale hlavne tady byla rec o pozemnim signalu 😀 a kdyz jsme teda u toho tak kolik procent musi byt na dvbt aby byl bezproblemovy prijem i za zhorsenych podminek ? 😀

kristian1

ty vole chlapi vy snad vubec nespite 😀 ja sem jen odbiham od klobasek a vina 😀

kristian1

"cim vetsi parabola tim min procent staci"
dobrá filozofie

pierrepetr

@kristian1

Vybodni sa na barevný prúžok a percentá, to vážne o ničom nevypovedá... Rozhodujúci je hlavne pomer signál/šum, MER, BER... a ver mi, že na meráku to bude určite vyzerať inak, ale žiadnych 100 % tam nehladaj...
Len taký príklad : LinkBox S 100%, Q 100%...Ferguson Ariva S 92 %, Q 78 %... Dreambox SNR 12,25 dB / 75 %... Jedná sa stále o rovnakú frekvenciu, rovnaký program, príjem v rovnakom čase... A rovnako kvalitný obraz.
;)
A dovolím si ešte poznamenať. Čím väčšia parabola, tým väčší zisk... a nie že menej percent stačí a horšie sa signál chytá, ale viac "percent" získaš a parabola sa horšie nastavuje... ;)
Neber to ak poučovanie, len ako kamarátsku radu...

Maneto

@mmiriboy

Klidek, nikdo na tom nechce varit. Jen nekdo chce aby ta skatule umela to. co ma napsano na krabici a za co take zakaznici zaplatili. Videa jsou klasicka 1080p MKV, prehravajici se spravne vsude krome tohoto stroje. Jde o to, ze kdyz se vystup prepne v STB na 1080p, tak obraz zlobi vsude, nejen u dovolenkoveho videa. (nevhodné slovo)ni radu od dovozce at si tedy tento mod na prijimaci nenastavuji (opakuju VELKYM pismen na krabici vychvalovan) pri reklamaci zakaznik take jiz dostal.

connect
Registrace: 11/2008

@connect

Júúúj a vieš ty čo všetko (aké, všakovaké nezmysly) sú popísané na krabiciach od rôznych výrobkov spotrebnej elektroniky??? A hlavne, ten tvoj dotyčný to vie a uvedomuje si to?????
Ale ja si stále dovolím tvrdiť, že je to dobrý stb za tie peniaze a k tomuto môžem dodať ešte iba toľko, že pokiaľ chce dotyčný kvalitné multimediálne centrum, tak hold tu si musí zrejme trošku viac priplatiť, lebo toto je v prvom rade satelitný a terestriálny (káblový) stb! Tieto multimediálne vymoženosti nad rámec sú iba malým bonusom k ostatným, základným funkciám stb! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

a prekvapila me teda jedna vec.ten prijimac prisel s roztrzenou potahovaci folii v miste dvb-t tuneru z boku a je tam nalepeny stitek "warranty void if seal is broken" ale je ten prouzek v miste spoje rozriznutej. ale jinak to nevypada ze by byl otevrenej nebo dokonce pouzivanej. v kazdym pripade mi to prijde nestandartni. 😀 mate na to nejaky nazor nebo hodnoceni ? 😀

kristian1

@pierrepetr

jenze ja jsem mluvil o pozemnim signalu.a nejak nechapu kdo takhle (nevhodné slovo)sky rozlozil multiplexi na jednotlive vysilace.tak snad meli byt vsechny ctyri mux na vsech hlavnich vysilacich.a to nemluvim o tom ze si slavna CT zabrala rovnou dva mux 1 a 4 ! 😀
a co se tyka tjho sat signalu tak sem se spatne vyjadril myslel jsem to tak jak rika kolega cim vetsi a lepsi parabola tim vetsi signal a zisk. 😀 ale jinak v poho 😀

kristian1

@Maneto

ale o tom jsem tam nekde na zacatku mluvil ze kazdy prijimac ukazuje jiny hodnoty pri stejnym nastaveni paraboly.ale tu skutecnou bez meraku nevidim.
a taky ma kazdej prijimac jinak nastaveny ten obraz.
ale jinak v pohode 😀

kristian1

no to je sila.poslal jsem jim reklamaci na poruseny obal,porusenou plombu na zaruce,a nekvalitni rozmazany obraz.a on se jeste divi a citi se dotcenej. 😀 a ze prej to muzu teda vratit kdyz se mi to nelibi 😀 a ted mi prisel mejl ze takhle poskozeny jsou vsechny prijimace 😀 no to je pristup ! mate s tim nekdo zkusenosti ?

kristian1

kristian1

co řešíš za ty drobáky,spotřebák

pierrepetr

@pierrepetr

tak jde jen o to ze se na to neda koukat.normalne me z toho boli oci. 😀
drobaky 😀 tak me taky nikdo nic zadarmo neda 😀
zitra to posilam zpatky 😀