Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČR

http://www.denik.cz/fotbal/ustavni-soud-rozhodne-o-predbeznem-opatreni-kvuli-prenosum-ligy-mistru-20160810.html

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114
Odpověď v diskusním vlákně

kristian1

tak se jich zeptej,když to vrátíš za 2 měsíce,co bude s tím netem,možná ti ho daj taky zdarma

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@MartinP

jeste CT24 je na Astra3 i Intelsatu volna fta takze nevim jak by to tam mohl nekdo blokovat.ale na tuto stanici nekoukam takze to nemuzu posoudit. 😀
a ted uz klid 😀 a hura tenis 😀 Kvitova by mohla postoupit néé 😀 a dohádky az zase zitra 😀

kristian1
Registrace: 7/2016

kristian1

to už blokují v odbavovacím středisku čt24,pak je šumák odkud to chytáš

pierrepetr

RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČR

takze ten prispevek nevidi ani cessti vovcane v cechach ? 😀 no to je skandal.takze kdyz se CeskaRepublika chce v cizine pochlubit ze nejakej jeji sportovec vyhral zlatou medaily na Olymiade tak svet vidi jen rozmazanou smouhu ? 😀 ty vole mam dost 😀

kristian1

jo, presne! :)) A to si predstav, ze ti zaskodnici z CT to blokujou i ted v DVB-T, normalne jsem se chtel koukat na tu Kvitovou, jak jsi psal a je tam jen rozmazla zelena smouha na ty CT2 a nejaky barevny kosticky co tam pres to behaj!

MartinP
Registrace: 8/2016

Kvitova mela byt puvodne od pulnoci a na CT4.ale zasahl dest.no ted pisou ze jeji zapas zatim nezrusily.tak uvidime. 😀

kristian1

MartinP

to si nasaď brejle,v DVB-T mě jdou všechny programy OK

pierrepetr

Ještě jedna věc: Jsou 2 subjekty DIGI ČR A DIGI Slovensko, přesto práva na PL koupí česká strana a vysílá to na Slovensku, slovenská strana koupila práva na LM a nevysílá to v ČR kvůli O2. O2 to může být PŘECI jedno firma DIGI, i když je rozdělená na více subjektů klidně by mohla LM vysílat v Čechách. Nedivím se, že stále více lidí fandí hackerům , kteří tohle dokáží odblokovat, pamatuji si, jak u UPC byla možnost sledovat nabídku nejenom z ČR, ale i programy z Maďarska či Slovenska na staré kartě při zápisu či použití kartičky Blue Dragon. Nedivím se, že lidé se zajímají o nelegální příjem. Je to právě kvůli takovým z-k-ur-v-e-n-c-ů-m co vymýšlí zákony a začerňují obrazovky. Pokud tyhle k-r-e-t-é-n-y nezrušíme bude to čím dál horší. Divák je v zajetí. Další věc, jak je možné, že na Slovensku služba DIGI Go je dostupná a v ČR není, proč není taková možnost i v ČR. V ČR jsou asi zabrzděnci, nebo já nevím co tohle je za politiku. :fuming: Rv Banda břídilů. Banánová republika.

viking
Registrace: 9/2005

Zákony vymýšlejí zákonodárci, ne provideři. To máš trošku popletené. Proč není DiGi Go i v ČR se budeš muset zeptat Romany, ty banáne.

bretah
Registrace: 9/2012

RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČR @bretah

Potom to tak vypadá a ty to podporuješ, šašku.

viking

@viking

třeba proto , že DIGI CZ koupila práva na PL pro obě země a DIGI SK má práva jen pro slovensko. Občas trošku lidi přemýšlejte než napíšete takový kraviny.

keramik
Registrace: 1/2007

Vidím, že nevíš, která bije. Je mi tě líto.

bretah

Liga Mistrů

V podstatě jde o to , že O2 zamezilo řadě lidí přístup k informacím určitého typu ( v tomto případě sledování LM a České fotbalové ligy na území ČR)z důvodu nemožnosti (z technických důvodů - pomalá rychlost internetového připojení bez z možnosti jejího navýšení)přijímat jejich programy , na kterých podmiňují sledování těchto soutěží. Přál bych Vám slyšet ty nadávky fotbalových fandů, kteří by si byli ochotni si jejich služby zaplatit ale nemají možnost a tím pádem nemohou sledovat co chtějí. Navíc někteří jsou členy FAČR, kde platí povinné příspěvky a nemohou už druhý rok sledovat soutěž, která spadá též pod FAČR a v podstatě by měli mít právo, jako řádní členové této organizace , neomezený přístup k informacím všeho druhu týkající se naší fotbalové ligy. Navíc FAČR spadá pod UEFU a jsou tím pádem členové i této organizace , pod kterou spadá LM.Což je stejný případ, který jsem popsal u naší fotbalové soutěže.

FI711010
Registrace: 6/2008

@FI711010

Tak nezbývá těm členům FAČRu nic jiného, než představenstvo odvolat na nejbližší Valné hromadě, ne? Brání jim v tom co?

bretah

@FI711010

To budou určitě stejný lidi , který byli naštvaný že má o2 PL a nemůžou to přijímat a teď si "masivně" objednávají DIGI. 90% těch lidí to totiž chce zadarmo.

keramik

Obávám se, že to bude 99,9%.

bretah

Nechme urážek a nadávek - jinak já dobře vím o co jde, tohle se dá samozřejmě řešit úplně v pohodě spíše mě rozčiluje, že kvůli tomu musím platit více providerů. Já jsem v pohodě, přesto tento zákon je opravdu špatný. Nejlépe vychází DIGI, pokud chci LM musím platit O2 TV Air a to jsou 2 provideři. Uvítal bych DIGI Go i v ČR. Mám tablet a mobil a chtěl bych to sledovat pokud nejsem doma, přes Wifi, která samozřejmě je, když jsem na místě, kde se nacházím mimo domov.

viking

Ale co s tím naděláš? Nic. Jedinou možností, jak to dát providerovi najevo, je to prostě neplatit a hotovo.

bretah

@viking

Ano to máš pravdu. Už jsem se na to několikrát ptal a o balíčku typu DIGI GO vůbec neuvažujou. Takže to IPTV od nich asi vyjde dost draho , pokud by k tomu člověk měl i O2. :bomb: :bomb:

keramik

keramik

píšeš nesmysly - jasně říkám, že jsou to diváci kteří by byli ochotni si to platit, ale nemohou protože ta služba v místě nefunguje spolehlivě...navíc, když byla PL na O2 byla zároveň i na DIGI, takže nemusí nikam přecházet, většina z těch co jsem zmínil DIGI TV dávno přijímá...

FI711010

@FI711010

O2Tv může mít kdokoliv i na internetu od jiného poskytovatele. Navíc právně by O2 mohlo argumentovat, že žádnou síť nevlastní, protože síť je ve vlastnictví Cetinu.

zdrh
Registrace: 7/2015

@FI711010

Že těch lidí ale je....

keramik

zdrh - LM

prosimtě čti pořádně, já tady říkám, že v místě bydliště má třeba někdo internet od lokálního poskytovatele max. rychlost 30MB s agregací 1:10 což znamená,že garantují 3MB. Rychlejší internet lokální poskytovatel nenabízí a O2 má plné přípojky přes zvonkodráty, navíc s také pomalým internetem znemožnující příjem jejich služeb , tak mi porad co má ten uživatel dělat, když chce sledovat 02TV a zrovna je rychlost v ten daný okamžik kdy běží přenos z LM na minimální garantované úrovni?

FI711010

@FI711010

No má smůlu. Je to stejné jako když někdo nemá výhled na družici kvůli nějakému baráku (můj případ), stromu apod.

zdrh
Registrace: 7/2015

Digi se chtělo s O2 domluvit

Na webu EUROFOTBAL jeden diskutující píše, že byla na spadnutí dohoda mezi DIGITV a O2 , která měla garantovat pokračování kanálů Digisport v O2TV za to, že Digisporty budou moci vysílat z každého kola LM 2 utkání. Vše prý mělo být již dohodnuto včetně financí, ale O2 na poslední chvíli od dohody odstoupily což nechápu pokud je to pravda. Přitom by to bylo nejrozumnější řešení pro všechny.

FI711010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra