![]() |
|
Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRhttp://www.denik.cz/fotbal/ustavni-soud-rozhodne-o-predbeznem-opatreni-kvuli-prenosum-ligy-mistru-20160810.htmlzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
![]() |
|
kristian1tak se jich zeptej,když to vrátíš za 2 měsíce,co bude s tím netem,možná ti ho daj taky zdarma |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@MartinPjeste CT24 je na Astra3 i Intelsatu volna fta takze nevim jak by to tam mohl nekdo blokovat.ale na tuto stanici nekoukam takze to nemuzu posoudit. 😀a ted uz klid 😀 a hura tenis 😀 Kvitova by mohla postoupit néé 😀 a dohádky az zase zitra 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
kristian1to už blokují v odbavovacím středisku čt24,pak je šumák odkud to chytáš |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRtakze ten prispevek nevidi ani cessti vovcane v cechach ? 😀 no to je skandal.takze kdyz se CeskaRepublika chce v cizine pochlubit ze nejakej jeji sportovec vyhral zlatou medaily na Olymiade tak svet vidi jen rozmazanou smouhu ? 😀 ty vole mam dost 😀 |
kristian1
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRjo, presne!![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRKvitova mela byt puvodne od pulnoci a na CT4.ale zasahl dest.no ted pisou ze jeji zapas zatim nezrusily.tak uvidime. 😀 |
kristian1
![]() |
|
MartinPto si nasaď brejle,v DVB-T mě jdou všechny programy OK |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRJeště jedna věc: Jsou 2 subjekty DIGI ČR A DIGI Slovensko, přesto práva na PL koupí česká strana a vysílá to na Slovensku, slovenská strana koupila práva na LM a nevysílá to v ČR kvůli O2. O2 to může být PŘECI jedno firma DIGI, i když je rozdělená na více subjektů klidně by mohla LM vysílat v Čechách. Nedivím se, že stále více lidí fandí hackerům , kteří tohle dokáží odblokovat, pamatuji si, jak u UPC byla možnost sledovat nabídku nejenom z ČR, ale i programy z Maďarska či Slovenska na staré kartě při zápisu či použití kartičky Blue Dragon. Nedivím se, že lidé se zajímají o nelegální příjem. Je to právě kvůli takovým z-k-ur-v-e-n-c-ů-m co vymýšlí zákony a začerňují obrazovky. Pokud tyhle k-r-e-t-é-n-y nezrušíme bude to čím dál horší. Divák je v zajetí. Další věc, jak je možné, že na Slovensku služba DIGI Go je dostupná a v ČR není, proč není taková možnost i v ČR. V ČR jsou asi zabrzděnci, nebo já nevím co tohle je za politiku.![]() ![]() |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRZákony vymýšlejí zákonodárci, ne provideři. To máš trošku popletené. Proč není DiGi Go i v ČR se budeš muset zeptat Romany, ty banáne. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČR @bretahPotom to tak vypadá a ty to podporuješ, šašku. |
viking
![]() |
|
@vikingtřeba proto , že DIGI CZ koupila práva na PL pro obě země a DIGI SK má práva jen pro slovensko. Občas trošku lidi přemýšlejte než napíšete takový kraviny. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRVidím, že nevíš, která bije. Je mi tě líto. |
bretah
![]() |
|
Liga MistrůV podstatě jde o to , že O2 zamezilo řadě lidí přístup k informacím určitého typu ( v tomto případě sledování LM a České fotbalové ligy na území ČR)z důvodu nemožnosti (z technických důvodů - pomalá rychlost internetového připojení bez z možnosti jejího navýšení)přijímat jejich programy , na kterých podmiňují sledování těchto soutěží. Přál bych Vám slyšet ty nadávky fotbalových fandů, kteří by si byli ochotni si jejich služby zaplatit ale nemají možnost a tím pádem nemohou sledovat co chtějí. Navíc někteří jsou členy FAČR, kde platí povinné příspěvky a nemohou už druhý rok sledovat soutěž, která spadá též pod FAČR a v podstatě by měli mít právo, jako řádní členové této organizace , neomezený přístup k informacím všeho druhu týkající se naší fotbalové ligy. Navíc FAČR spadá pod UEFU a jsou tím pádem členové i této organizace , pod kterou spadá LM.Což je stejný případ, který jsem popsal u naší fotbalové soutěže. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
@FI711010Tak nezbývá těm členům FAČRu nic jiného, než představenstvo odvolat na nejbližší Valné hromadě, ne? Brání jim v tom co? |
bretah
![]() |
|
@FI711010To budou určitě stejný lidi , který byli naštvaný že má o2 PL a nemůžou to přijímat a teď si "masivně" objednávají DIGI. 90% těch lidí to totiž chce zadarmo. |
keramik
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRObávám se, že to bude 99,9%. |
bretah
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRNechme urážek a nadávek - jinak já dobře vím o co jde, tohle se dá samozřejmě řešit úplně v pohodě spíše mě rozčiluje, že kvůli tomu musím platit více providerů. Já jsem v pohodě, přesto tento zákon je opravdu špatný. Nejlépe vychází DIGI, pokud chci LM musím platit O2 TV Air a to jsou 2 provideři. Uvítal bych DIGI Go i v ČR. Mám tablet a mobil a chtěl bych to sledovat pokud nejsem doma, přes Wifi, která samozřejmě je, když jsem na místě, kde se nacházím mimo domov. |
viking
![]() |
|
RE: Liga mistrů dnes u Ústavního soudu ČRAle co s tím naděláš? Nic. Jedinou možností, jak to dát providerovi najevo, je to prostě neplatit a hotovo. |
bretah
![]() |
|
@vikingAno to máš pravdu. Už jsem se na to několikrát ptal a o balíčku typu DIGI GO vůbec neuvažujou. Takže to IPTV od nich asi vyjde dost draho , pokud by k tomu člověk měl i O2.![]() ![]() |
keramik
![]() |
|
keramikpíšeš nesmysly - jasně říkám, že jsou to diváci kteří by byli ochotni si to platit, ale nemohou protože ta služba v místě nefunguje spolehlivě...navíc, když byla PL na O2 byla zároveň i na DIGI, takže nemusí nikam přecházet, většina z těch co jsem zmínil DIGI TV dávno přijímá... |
FI711010
![]() |
|
@FI711010O2Tv může mít kdokoliv i na internetu od jiného poskytovatele. Navíc právně by O2 mohlo argumentovat, že žádnou síť nevlastní, protože síť je ve vlastnictví Cetinu. |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@FI711010Že těch lidí ale je.... |
keramik
![]() |
|
zdrh - LMprosimtě čti pořádně, já tady říkám, že v místě bydliště má třeba někdo internet od lokálního poskytovatele max. rychlost 30MB s agregací 1:10 což znamená,že garantují 3MB. Rychlejší internet lokální poskytovatel nenabízí a O2 má plné přípojky přes zvonkodráty, navíc s také pomalým internetem znemožnující příjem jejich služeb , tak mi porad co má ten uživatel dělat, když chce sledovat 02TV a zrovna je rychlost v ten daný okamžik kdy běží přenos z LM na minimální garantované úrovni? |
FI711010
![]() |
|
@FI711010No má smůlu. Je to stejné jako když někdo nemá výhled na družici kvůli nějakému baráku (můj případ), stromu apod. |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
Digi se chtělo s O2 domluvitNa webu EUROFOTBAL jeden diskutující píše, že byla na spadnutí dohoda mezi DIGITV a O2 , která měla garantovat pokračování kanálů Digisport v O2TV za to, že Digisporty budou moci vysílat z každého kola LM 2 utkání. Vše prý mělo být již dohodnuto včetně financí, ale O2 na poslední chvíli od dohody odstoupily což nechápu pokud je to pravda. Přitom by to bylo nejrozumnější řešení pro všechny. |
FI711010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
![]() |
|
![]() |