Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Flix TV sat.příjem

jede na tom tady někdo??,předejte zkušenosti,jak montáž za kačku?,jak to chodí?,spokojenost atd...děkuji

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flix TV sat.příjem

Chtějí odradit sdíleče. Ani se jim nedivím. Mě třeba mile překvapila mailová komunikace. Vyčerpávající informace bez zbytečných PR zpráv.

DVBT1
Registrace: 5/2012

PoldaS: Kdybys měl základní povědomí o dané věci,tak bys věděl, že Telekom Austria uplinkuje na 16E programy včetně jejich správy a nabízí je klientům k přeprodeji na několika trzích. No a jedním z klientů je FLIX TV. Nic divného. :laughing:

DVBT1
Registrace: 5/2012

@Antoš: mám 3 poskytovatele, takže dle tebe pro každého kterého mám tak kopu? Ty jsi jarda. :laughing:

@PoldaS: ať mají i milion. Když se budeš chovat jako člověk který má mozek v hlavě, tak tě ta pokuta nemusí trápit. ;) :8)

xTomik
Registrace: 7/2013

DVBT1@ Mně je úplně jedno co kdo kde uplinkuje, rozhodující je smlouva mezi klientem a operátorem, což je právě Flix.

xTomik@ Spíš bych řekl, že jenom jedinec po lobotomii může něco takovýho podepsat :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS: Jak už jsem psal výše, mě ta nabídka vyhovuje, mám navíc 4 HDčka, které žádná konkurence na SATu nemá. A nějaká pokuta mě netrápí, já (na rozdíl od tebe když tě tak zaujala) se sdílením nekšeftuji. ;) :8)

xTomik

Co pořád jak kolovrat meleš o sdílení? O tom se v těch jejich vypečených podmínkách nic nepíše.

PoldaS

co do technické kvality ( cenova a obsahova jde uplne mimo mne - zakaznik NC+) se domnivam, ze je-li to SL nebo Flix, tak to vyjde asi nastejno, transpondery jsou "narvane" obdobne, jen na tech 16E to chce o neco vetsi parabolu - idealne tak o 100 a vice (na o 70 vychazi Link Margin cca 2dB na 11094V az 4,5dB na 10887H)

kaos
Registrace: 2/2009

PoldaS - neztrapňuj se, tady v tomto vlákně píšeš fakt jen účelové chuj.viny, xTomik má pravdu, nějaká pokuta nikoho trápit nemusí...

Vzal jsem ze srandy tu jejich samostatnou kartu a vyzkoušel nabídku, možná někdy využiju na HBO + Cinemaxy, mají programy navíc o kterých píše xTomik, ale kvalita HD je slaba, ale furt lepší než SD, srovnání kvality CT sport HD od Flix s ostatními operátory nedopadla pro Flix dobře, ale celkově ta služba má svoje místo na trhu, komunikaci s nima co jsem měl úplně v pohodě. HBO HD ve slušné kvalitě... Samozřejmě nemůžete čekat nějaké orgie ohledně EPG, txt, HBBTV atd, je to na normální čumendu, karta conax jede ve všem... každého svobodná volba, určitě je dobře že je na trhu další konkurent...

lance
Registrace: 10/2008

Jako chodící reklama nejseš moc dobrej, nikdo ti to stejně nežere :D

PoldaS

Bidlo, svatá pravda, chtít po něm datový tok apod., ten neví která bije.
;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

na dátovom toku šetria viac ako ST ale väčšine je to jedno hlavne že je logo HD :)))

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@kaos

Ano je to tak s těma parabolama, testovali jsme službu Flix v půli prázdnin s parabolou 120 x 110. Nic menšího nemělo smysl. Někde mám ještě fotky z měřáku.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

on ten prijem z 16E neni jen o prumeru paraboly, ale soucasne i o vyzarovacim uhlu, t. j . o konstrukcnim provedeni a kvalite paraboly (samozrejme ze plari cim vetsi prumer, tim mensi vyzarovaci uhel), nebot C/N znacne ovlivnuji vedlejsi dva satelity s odstupem pouhych 3 st.

kaos

@gunter

Já jsem flix testoval i na 80cm parabole a v pohodě. :8) Oni dávají 85cm takže je tam i rezerva.

xTomik

jo, "rezerva" muze byt treba 1dB, ale muze byt i "rezerva" 6dB a vice, kazdemu "rezervy" jak je libo

kaos

@xTomik

A co 60cm to by šlo taky ne ? :))) :)))

Tomakuc
Registrace: 3/2016

@Tomakuc

60cm jsem nezkoušel, můžeš to ale zkusit a dát sem info. ;)

xTomik

děkuji za přínosné

informace a neperte se mě tady

pierrepetr

nevím co dávají přímo v setu, 60ka je nesmysl, klasika 80 je taky málo, 85 telesystem je minimum, telesystem/mascom 95*105 je takové optimum na pohodu, určitě bych z toho nedělal takovou kovbojku jako gunter, 110+ rozhodně není nutnost ;) ten nižší C/N (MER) dělají z velké čísti blízké pozice 13e a 19e takže při zhoršeném počasí zároveň jde dolů i to jejich "rušení" takže ono to na 16e zas při dešti zas tak tragicky rychle nepadá dolů jak by se mohlo zdát pouze ze čtení měřáku na 16e...

lance

lance

prej 85tku dávaj a díky příznivějším parametrum TP jsou výpadky méně časté,než u skylinku

pierrepetr

@pierrepetr

To jsou takové neexaktní kecy.. ale něco na tom jem.. Já bych osobně tipoval že ta 100ka na 16e bude tak srovnatelná s velmi kvalitní 80 nebo běžnou 85 na Skylink. Na 16e se nemusíš honit nutně za MER 16dB na měřáku jak jsi zvyklý dnes na Skylinku, menší MER na 16e Ti udělá "stejnou parádu" jako větší MER na 23e. Ale jak a kolik přesně si tady netroufám machrovat... záleží taky na jednotlivých TP... Kvalitní parabola s dobrou fokusací min. 83-85 účinné plochy našířku by měla být na 16e minimum a samozřejmě při 16e v ohnisku, na šilhačku ve vedlejších pozicích to určitě není ani na tu 100

lance

lance

dávaj 85tku a jede to bez reklamací v čechách

pierrepetr

@pierrepetr

ok, netvrdím že ne, na druhou stranu ale v čechách projde "bez reklamací" kde co :) kolik reklamací měl Skylink při celovíkendových kostkách na Eurosportech...? Glisník Ti řekne že nula, přesto že to celý víkend blblo, češi jsou zvyklí si nechat k.let na hlavu a nereklamujou... ;)

lance

Zdar lance a pierre, teď jsem to zkusil na T90 a chodí to dobře. Parametry s měřidlem zkusím zítra, ale asi bude fakt 85cm naprosté minimum. Na TotalTV 85cm nedávám, raději větší.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

ty máš kartu,nebo šáruješ Flix??,nebo píšeš jen příjmové ukazatele?

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra