![]() |
|
Koniec Rai sport 2 HDPo skončení paraolympiády v Rio,skončilo vysielanie tohto programu,začalo vysielanie RAI 5 HD. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Koniec Rai sport 2 HDBože môj,čo budeme robiť,skončilo vysielanie takého bomba programu?Chvála bohu že skončilo,bolo by dobré sa zameriavať na satelitnú problematiku príjmu a nie na športové kanály,tie viac-menej nikoho až tak nezaujímajú,okrem (nevhodné slovo)ov,čo sa v tom vyžívajú a prd tomu rozumejú.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Koniec Rai sport 2 HDAno, je to tak. Rai 5 hd vysílá na pozici 112 v Tivusat. Osobně jsem za to rád, protože Rai 5 je super program na kterém jsou zajímavé dokumenty a večer koncerty či filmy které na jiných kanálech nemají své místo.![]() Do dvou měsíců se překlopi do hd zbytek kanálů Rai a tím to skončí. ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Koniec Rai sport 2 HDJo a ještě jsem zapomněl dodat, že Rai 5 je od začátku léta kompletně bez reklam... je to rozhodnutí vedení Rai, že kanály Rai Gulp, Rai Yoyo, Rai Scuola, Rai Storia a Rai 5 nebudou vysilat vůbec reklamu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckprosím Tě, nevíš zda dávají ještě někde Italové záznamy ze soutěže GuinnesPro12 (ragby). Loni byly alespoň na Rai sportu 1 o den později záznamy utkání Trevisa nebo Zebre. Letos jsem prozatím nic nenašel.Dík zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@gunterBohužel Tě nepotěším. Rai přestala vysílat tuto soutěž z důvodu nízké sledovanosti a prozatím se s nasazením nepočítá. Co se týče na jiných kanálech, nevím o žádném kde by se tato soutěž vysílala.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckŠkoda, ale i tak díky za info, soutěž "chodí" v některých případech i FTA, ale bohužel na 28°E v britském svazku.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |