![]() |
|
RozdelovačZdar, technika stále postupuje tak sa chcem spýtať:Je možné z jedného satelitného kábla nejakým rozdelovačom napojiť tri sat. príjmače, nemyslím nejaký loop, ale samostatný príjem bez obmedzenia polarizácie. Vďaka |
kadko
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Rozdelovačhttp://www.conrad-electronic.co.uk/ce/en/product/942163/SAT-single-cable-multiswitch-Axing-SES-56-09-Inputs-multiswitches-5-4-SAT1-terrestrial-Number-of-participants-6podívej se na obrázky. Z multipřepinače (unicable) je na výstupu zapojeno několik přijímačů za sebou. Podotýkám, že všechny prvky v řetězci musí podporovat režim unicable. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: RozdelovačTak to mi príde trochu drahé, ale vďaka |
kadko
![]() |
|
kadkozáleží čo všetko chceš prijímať.Ak ti stačí jedna družica, potom stačí LNB-SCR ktoré má jednokáblový výstup na 4 tunery + 2 ďalšie samostatné výstupy. ak chceš dve družice, potom 2xLNB quattro/quad + multiprepínač 8 vstupov a jednokáblový výstup. Ide všetko, ale zadarmo nie je nič. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: RozdelovačSamozrejme že nie zadarmo, ale 185 libier mi drahé pripadá. Ten LNB-SCR sa mi páči, len ešte prosím Ťa z jedného kábla na ďalšie rozdelím čím ? Treba k tomu nejaký protolol. Vďaka |
kadko
![]() |
|
RE: RozdelovačUž som to našiel.Vďakahttp://satelity.ellano.sk/unicable-lnb-blueline-quad-+-single_32370.html |
kadko
![]() |
|
RE: Rozdelovačkaždý prijímač musí vedieť pracovať s daným unicable riešením. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@kadkoTen multiswitch by šel sehnat i levněji, ten z odkazu je asi jen pro příklad jak to celý funguje. Je kaskádovatelnej, určitě je jednodušší verze.Osobně bych do samotnýho lnb nešel. Po zkušenostech se "zemními" smyčkami, který mě provázely při použití quad lnb v rekonstruovaným domku rodičů jsem z toho vyléčenej. Nakonec to pořešil multipřepínač a oddělovač zemní smyčky. Celou věc je třeba si dobře promyslet. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Rozdelovačano,jako příklad. Existuje třeba poměrně levný Multiswitch Unicable 80491S Emme Esse, s cenou cca 40€ a k němu obyčejný quattro za 15€, ale jak bylo popsáno je třeba, aby celá kaskáda podporovala un-cable řešení. Tazatel nepíše nic o tom jaké má doma boxy a proto mu toto řešení nemusí vyhovovat. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |